reklama

Mamuski grudniowe

No to mowimy o tym samym zelu. Mi raczej nie pomogl w porodzie, na nie ktore dziewczyny dziala jak oksytocyna hehe bylam swiadkiem jak dziewczyna 30 min po podaniu zelu zaczela rodzic, a ja lezslam wsciekla ze na mnie nie podzialal. Wiec albo taki zel pomoze albo nie, zalezy od nadzego organizmu

reklama
Mój chłop oszalał :eek:
Najpierw sprzątnął wszystko z łazienki, potem pomalował 2 warstwy :tak:: teraz poszedł z psem.
Jutro mówi że będzie płytki mył, fugi wymieniał, zasłonę od prysznica przewierci wyżej, zacementuje co nieco i nie wiem co jeszcze :cool2:

Maluszek mój ma ciche dni, nie wierci mi w boku mocno tylko tak delikatnie, nie poznaje go :laugh2:

Hej Dziewczyny... ZAZDROSZCZE CI FIOLKA... U mnie remont stanął, a nie zostalo dużo bo pomalowaneie ścian i ułożenie paneli i przykrecenie balustrady...I myślę że przed 20 na pewno nie ruszy... Mężowi musi się ręką wygoic...

witajcie mamusie. Dziś mam wizytę na 15.30 trzymajcie jak zwykle się stresuje :-( mocno wszystkie ściskam muszę Was nadrobić
ankka jesteście w moich modlitwach
lil nie naprawiony ;-( piszę z laptopa ale tu mam 1 giga tylko na niewiele starcza ;-(

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
Wiem ze sie srednio udzielam, ale czytam Was codziennie I jestem Na biezaco co u Was, I cieszy mnie ze wszystko dobrZe nawet u tych lezacych, niewiele nam zostalo prawda?

Ja wczoraj popralam I prasowalam rZeczy dla dziecka:) zawsze to lubilam gdy maya sie urodzila:)
Ja zalezy od dnia albo mam mnoatwo sily albo wcale, ale to chyba jak kazda z nas brzuch rosnie mi z dnia Na dzien w ciagu tyg przybral. 2 cm mam 109 masakra;);)
Pozdrawiam Was cieplo

Dzień dobry Brzuchatki:-) Mój synek w przeniósł się od wczoraj na prawą stronę i ram wierci się aż boli, że hej. Ale to nic, ważne, że daje znać. Dzisiaj wskoczył mi 30tc :happy:
nathani trzymam kciuki i daj znać.
ankka jak tam u Ciebie?
Joanna ja mam 114cm:-)
Uciekam do pracy a Wam życzę udanego dnia:tak:

ankka trzymam za Was mocno kciuki &&&& będzie dobrze, musisz zapewne leżeć leżeć leżeć!!! buźka!

maja myslę że jak bedzie potrzeba to sami podadzą Ci co trzeba i to za darmo ;)

Ja do pępuszka spirytusik i Oktenisept (który polecam tez na ranę po porodzie czy to krocza czy po cc stosować).
Piszecie że zabieracie do szpitala te specyfiki do pępka ale jest taka potrzeba? U mnie za pierwszym i drugim raze - dwa różne szpitale - zajmowały sie tym położne po kąpaniu maluszków, własnie Okteniseptem psikały u córci. Z synem natomiast ze szpitala wyszłam juz bez pępka:tak:

Fioka co ja bym dała zeby tak mojego opętało :)) zazdraszczam! A tu człowiek niby musi leżec a lezy tylko podczas spania w łóżku i to też wstaja z 10 razy - to na siku to do dziecka - masakra

reklama
Cześć dziewczyny

Mój synek już od godziny mi stuka w brzuszek, musiałam wreszcie wstać i coś zjeść. A mąż o 6 na grzyby pojechał, podobno jest wysyp.

Nie wiecie może co tam u ankki? Macie z nia jakiś kontakt?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry