reklama

Mamuski grudniowe

4madlen fajnie masz ja jeszcze jakies 7 tyg, a chciałabym juz grudzień.
nathani fajnie że już z nami jesteś:-D
Dzisiaj Alan dał pospać do 10 :szok:, Jeszcze siedzę w piżamce bo mam totalnego lenia dzisiaj i nie chce mi sie ubierac.
Ale za to u nas już 3 dzień piekna pogoda :-D więc chyba trzeba wstawić jakieś pranie.

reklama
Cześć dziewczyny

nathani witaj ;-)

Ja o 6 sie rozbudziłam bo wysyłałam męża na mecz i nie mogłam zasnąć.
Ale normalnie chyba przechodzi mi ból pleców, myślałam że to juz niemożliwe będzie, wstałam no i chodzę :szok: normalnie szok. Czuje jeszcze ból ale taki ból to pikuś. Jestem taka szczęśliwa :-D

Dzień dobry ja dziś dospałąm do 10.30:szok: mała u babci wiec w domu cisza jak makiem zasial A pojechał do pracy to sobie spalam bylam już na zakupach obiad mam więc gotować nie musze wrócilam z zakupów zjadłam kremówke i drożdżówke:zawstydzona/y:i zamiast brać sie do roboty i sprzątać to siedze:sorry: Noukie-to dobrze że przeszlo wszystko Bułkasia odpoczywaj:tak: Fiolka zakupy fajne zrobilaś ja mam wanienke po Nastusi u mamy musimy ją tylko przywieść Clodi a widzisz jak cie twoje własne cialo zakoczylo mam nadzieje że już cie nic nie będzie bolało 4Madlen-ty już zaniedlugo ja jakoś po tobie nidlugo licze na twoje relacje z cc :sorry: U mnie dzis cieplo ale w cieniu to taki mroźny wiaterek w nocy byl przymrozek ja zasmarkana chodze ale taka pogoda bylam sobie dokupić prześcieradełko do łóżeczka na większe zakupy musze wziąść m bo nie będę tego tachać sama ale mniej już zostaje do kupienia coraz bardziej uświadamiam sobie że już w listopadzie będzie z nami nasza druga córa już nie w brzuchu a w łóżeczku obok troszke mnie przeraża fakt że będzie coraz zimniej i jak ja z dwoma dziewczynkami we wózku wyjde na zakupy czy chociażby z Nastusią na sanki ale jakoś poradzimy.Mała mnie codziennie pyta ile dni będę w szpitalu kto z nią zostanie czy większą uwage będę poświęcała Julicie niż jej też sobie zdaje sprawe że to już tuż tuż :-) milęgo dnia Nathani dobrze że jesteś

Cześć dziewczyny,
dziś oficjalnie wkroczyłyśmy w 8 miesiąc :-)
W nocy się cholernie nie wyspałam, nie wiem czy coś było w powietrzu, ale za chiny ludowe nie mogłam zasnąć.
Ja swoją torbę mam zamiar pakować w przyszłym tygodniu. Mama przyjedzie mi pomóc z prasowaniem, bo ja niestety mam zakaz wykonywania czynności domowych.
My mamy już wszystko, tak mi się przynajmniej wydaje.
31.10 mam wizytę u lekarza i wtedy dowiem się kiedy mi ściągnie pessar.

Miłej soboty

Witajcie dziewczynki i nathani. Ja dzis pospalam tylko do 9:30 bo maz mnie za wczesnie obudzil, zle nastawil zegarek, ktory pokazywal ze juz jest 10:30
Ja sie od dwoch dni slabo czuje, nie wiem od czego to. Skacze mi troche cisnienie, staram sie nie przemeczac, ale to czasem niemozliwe. Uspalam coreczke dzis, a po obiedzie jedziemy do znajomych, wczoraj zakupilismy bramki na schody w calkiem dobrej cenie wiec jestem bardzo zadowolona. Musze dac rade jeszcze tydzien i adijos praco :-D

Czesc kobietki
czy wy tez bdzicie sie w nocy i nie mozecie zasnac ? Mi ostatnio zdarza sie to niemal codziennie. Ja wczoraj dokupilam termometr do wanienki, kapturki na brodawki, koszule do karmienia i dwie flanelowe pieluchy - jakie one fajniutkie. No i oprzec sie nie moglam pajacowi co prawda pasuje bardziej na hallowin ale co tam byl taki slodki z czapka w komplecie. Zostaly mi chyba waciki do pepka do kupna i jakby co laktator, narazie sie wstrzymam bo drogi jest. Ale jesli bedzie potrzebny to kupie.
W pt mam wizyte u gina. Z usg termin to 27 listopada wiec licze ze zostalo mi okolo 5 tygodni. Nie ukrywam ze juz bym chciala ta date :)

Nathani dobrze, ze juz jestes :happy:

Będziecie kupować coś do przemywanie pępka dziecka? Bo mi to każdy mówi inaczej i sama nie wiem. :D

Ja dziś porządki w szafie zrobiłam. :D Wiele ładnym sukienek wystawiłam na allegro i szafa.pl - więc jakby jakaś była chętna do pooglądania to wyśle link na pw. ;)

A teraz lece, bo mamuśka ma wpaść. Do wieczora kobietki. :laugh2:

Wiolka ja tez sie zastanawiam jak obydwoje maluchow bede pchac, ale tak jak piszesz jakos sobie damy rade:tak:

Neska
i ja sie wybudzam czesto i juz pozniej zasnac nie moge, wogole w tej ciazy jakos malo spie:sorry: pewnie organizm sie przygotowuje do nocnych pobudek;-)

reklama
Aurelka myśmy tu się o sposób pielęgnacji niemal nie pożarły :P Ja zrobię tak jak na szkole rodzenia radzili - octenisept, nie moczyć, wietrzyć.

Tak w ogóle to dzień dobry i zazdroszczę wszystkim wyspanym. Choć z drugiej strony wschód słońca nad Poznaniem był dziś wyjątkowo urokliwy, piękna jesień w ten weekend :tak:
Fajnie, że wykładowcom też się nie chce z nami za bardzo siedzieć, to kończymy ok. 13-14 większość, więc już zdążyłam odpocząć. Źle mi się ostatnio śpi, tzn. jak się rozbudzę za chiny nie mogę zasnąć a potem jestem zapuchnięta jak nie wiem :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry