reklama

Mamuski grudniowe

witam się po "intensywnym - urodzinowym" weekendzie.... tyle naskrobałyście, że chyba tego nie nadrobię :szok: ale się postaram :tak: w Poznaniu pogoda fatalna... szaro, zimno i do tego ta paskudna mgła... i nic się nie chce....a tyle mam do zrobienia :-(

udanego dnia MAMUSIE ;-)

reklama
Fiolka ja tam uważam, że z żadnych zajęć na szkole rodzenia facet nie powinien być zwolniony. Niech wie co nas i jego przy okazji czeka :cool2:
U nas od początku było założenie kursu w parach, niezależnie od tematu, nawet jeśli faceci coś tam sobie marudzili, uważam, że powinni być świadomi całego procesu, a nie tylko przyjemnych spraw pielęgnacji Maluszka ;-)

Kolory mi też nie przeszkadzają, i mam też niebieskie rzeczy dla Małej, bo lubię niebieski :P Może nie założyłabym pięknego, słodkiego różu dla chłopca, ale jakbym miała różowe prześcieradło to nie sprawiłoby mi to problemu... generalnie nie lubię różowego :cool2:

Aurelka;-)aha, dlatego ja dostaje w tak przeróżnym terminie :/

Viv ja też tak uważam i mówiłam D. że mi tam nie przeszkadza jakby był i nawet lepiej bo niech posłucha jak kobiety muszą cierpieć :-D
Ja też nie lubię takiego przesłodzonego różu:-p albo jak dzieciaczki ubrane calusieńkie na różowo, o blee :-D
jest tyle pięknych kolorów :tak:

cinamona bo na facetów czasem liczyć nie można hehhehe i trzeba czasami samemu sie za to wziąść, ja wczoraj sama złożyłam łóżeczko i pomalowałam bo R stwierdził że ma na to czas hhehe, jasne oni zawsze mają na wszystko czas:wściekła/y:

swieta prawda

Fiolka jesli twoj robi od razu wszystko o co go poprosisz to ci zazdrosze.
Moj moze i zrobi ale ile sie musze go naprosic i naczekac...ech wiec czasem sama sie za to zabieram i wyglda na to ze jestem samowystarczalna hehe

Ostatnia edycja:
nathani już wszystkiego próbowałam, chciała bym sie zwymiotowac i nie umie :sad:. Teraz rumianek sobie zaparzyłam i pewnie nie pomoże ale po zwykłej wodzie mam zgage tak ze nie wiem co mam pić:confused:

reklama
Jaki kupujecie krem do smarowania buźki dziecka przy wyjściu ze szpitala i ogólnie na spacerki?
A i jaki żel lub mydło kupujecie do mycia waszego ciała w szpitalu i potem w domu? Bo ponoć to ma być jakieś bezzapachowe? :O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry