reklama

Mamuski grudniowe

wiem, ze przychodzi jak nie myślimy :D ale ja juz nie moge wytrzymać z tej ciekawości ehhh :P
ja tez zaraz zmykam :D trzeba iść na przedpołudniowy spacer z Maisią :) chociaz zbytnio słońce u mnie nie świeci :)
Zeby ta @ -ucha nie przywlekla sie .Ale zawsze mozemy pisac sie na Styczen :-) .Twoja Maja tez malutka napewno slodziak .Pamietam moja core jak miala niecale 2latka ,a teraz mala Pannica i czeka na mala siostre ale cos sie ciagle nie udaje moze tym razem bedzie inaczej ahhh ta moja nadzieja mnie wkurza:wściekła/y::-D.

reklama
Ja teżmam cały czas wrażenie że zaraz @ przyjdzie. Ale leże dzielnie w łóżku i leniu****e na całego, wzięłam urlop w pracy. Chciałabym przyśpieszyć czas do pierwszego usg i zobaczyć serduszko. Motylek napisz koniecznie co widzialaś na usg. no i dobrze że jesteś pod opieką lekarzy.

Kinga: jak sie tak czeka to czas sie dłuży i az sie nie wie co ze sobą zrobic :D hehe ;) <kciuki zaciśniete> :D

Felus: jak byłam na moim pierwszym USG to.. oh nie zapomne tego ;d mała kropeczka pulsująca, moje małe bijące serduszko! i pomysleć, że to serduszko lata juz samo po domu i krzyczy i tańczy i piszczy ;D

Kinga: jak sie tak czeka to czas sie dłuży i az sie nie wie co ze sobą zrobic :D hehe ;) <kciuki zaciśniete> :D

Felus: jak byłam na moim pierwszym USG to.. oh nie zapomne tego ;d mała kropeczka pulsująca, moje małe bijące serduszko! i pomysleć, że to serduszko lata juz samo po domu i krzyczy i tańczy i piszczy ;D

Hej Dziewczynki

Ja cos wiem na temat testowania, i tego jak sie czujecie, za kazdym razem testowalam czy nie jestem przypadkiem w ciazy, nie moglam wytrzymac do @. Nawet w notesik sobie wklejalam testy paskowe i sprawdzalam jak juz bylam w ciazy czy kreseczka robi sie ciemniejsza. A testy mialam zwykle paskowe z chin kupilam na ebay :-). Zycze wam aby wasze upragnione 2 kreseczki pojawily sie w najblizszych dniach.

motylek to musisz potrzymać za nas kciuki :) a słyszałyście o takim przesądzie, ze jak sie przytulisz czy otrzesz o kobietę która jest w ciąży to wkrótce i ty będziesz spodziewać sie dzidziusia :D:D hahaha :)))) jakas magia chyba ;d;d

Cześć wam.:-)
Ja również łączę się w bólu oczekiwania, myślę,że spokojnie jeszcze z tydzień,jak nie więcej,i dopiero zrobię test.W piątek mam zadzwonić do gina o wyniki cytologii,ostatnio jak byłam na święta,wyszła mi 2/3 grupa,i trochę spanikowałam,ale jak tylko łaskawie mnie już w Niemczech ubezpieczyli,poleciałam do gina tutaj i mnie uspokoił,że nie ma co panikować,zwłaszcza ,że cytkę robiłam w 30 dniu cyklu,czyli ten raz w roku,kiedy rzeczywiście coś mi się tam rozregulowuje,bo z reguły mam 28-dniowe.Także zobaczymy,ale jestem dobrej myśli.No i trzymam za was wszystkie kciuki oraz gratuluję już "pewniaczkom".:tak:Ale macie fajnie...

witam :-)
dopiero teraz mam chwilke,ale zaraz juz uciekam po smyki do szkoly a potem mamy w planie zakupy..bynajmniej nie siedze i nie mysle..brzuch caly czas cmi jak na @..:-(
za czekajace na testowanie ,trzymam &&&&&&&& za II krechy !!!
ide poczytac,co tu od rana naskrobalyscie ;-)

Witam serdecznie wszystkie Panie :-)
Nieśmiało się do Was dołączę... U mnie 18 dc ale jestem pełna nadziei :) zaraz zamówię testy na allegro i cierpliwie poczekam jeszcze tydzień, żeby zobaczyć dwie kreseczki :tak: jeśli się udało to termin mam na 15 grudnia :-D
Jestem z Wrocławia, mam już 3,5 letnią córę, teraz bardzo chciałabym synka :)
Wczoraj pobolewał mnie brzuch i przespałam pół dnia.
Trochę boję się ciąży. W pierwszej miałam cesarkę w 32tc, mała miała problemy z sercem, ale teraz jest już wszystko dobrze :-)
Mam nadzieję, że razem z Wami będę dzielić te cudowne 9 miesięcy oczekiwania na malucha :happy:
Pozdrawiam!

reklama
Witam Wszystkie grudniówki. Ja byłam wczoraj u lekarza i widziałam swój mały pęcherzyk mam nadzieje że jest tam coś w środku lekarz mówi że za tydzień lub dwa już wszystko będzie wiadomo.Jak by co to termin 1 grudzień 2012

To jeszcze raz ja powiedzcie mi jak wy sobie takie fajne paseczki wrzucacie jak sie to robi. Pomóżcie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry