reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cześć wam.:-)
Ja również łączę się w bólu oczekiwania, myślę,że spokojnie jeszcze z tydzień,jak nie więcej,i dopiero zrobię test.W piątek mam zadzwonić do gina o wyniki cytologii,ostatnio jak byłam na święta,wyszła mi 2/3 grupa,i trochę spanikowałam,ale jak tylko łaskawie mnie już w Niemczech ubezpieczyli,poleciałam do gina tutaj i mnie uspokoił,że nie ma co panikować,zwłaszcza ,że cytkę robiłam w 30 dniu cyklu,czyli ten raz w roku,kiedy rzeczywiście coś mi się tam rozregulowuje,bo z reguły mam 28-dniowe.Także zobaczymy,ale jestem dobrej myśli.No i trzymam za was wszystkie kciuki oraz gratuluję już "pewniaczkom".:tak:Ale macie fajnie...
l
To fakt ja z tym ubezpieczeniem tez problem tu mialam :wściekła/y: , a teraz wszystko na spokojnie.

krolewnazmarcepana-Znam taki przypadek , a nawet 2 sprawdzone moja kolezankla juz byla w 5 miesiacu i tak sie zapatrzalam ze 2 tygodnie puzniej ja bylam w ciazy ,nastepna ciaza i kolezanka tzn. sasiadka byla w ciazy i dotykajac jej brzuszek puzniej okazalo sie ze ja spodziewam sie dziecka ojoj . No to tylko szukac blisko albo na ginekologiczny do szpitala biec ,ja mam obok sasiadke na rozwiazaniu to blisko moze szczescie mi przyniesie .

Marcia92- znam to tez mialam cesarki jedna tetno corce spadalo ,syn nie chcieli ryzykowac gdyz byl wiekszy niz cora na usg 4035g brak skurczy ,a bylam 10 dni po terminie.

Kiss125-Moje gratulacje :-)

tak jak się to robi
W prawym rogu klikni ustawienia i w lewym rogu w pasku szukaj sygnatura klikni, zrob sobie pasek i kopia url i wprowadz w sygnature i zapisz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kiss sorki,ze nie odpisalam,ale juz Kinga napsiala,jak wkleic ;-)
tez zrobilam sobie ciazowy suwaczek..;-),mam tylko nadzieje,ze nie zapesze

dziewczyny,trzymam za was mocno &&&&&&&&&&&&& !!!!:tak:

wiem,jak to jest kiedy czeka sie na testowanie..my o tego malego okruszka staralismy sie okolo 2lata ..a im blizej @,tym bylo mi trudniej..

Ja tez prawie 1,5 roku .Z synem to jeden cykl i to nie planowane :-) nie uwaga hihi. Teraz przechodze tylko same nie powodzenia ciazowe wiec bym sie cieszyla ale boje sie zeby nie 3 raz przywitac szpital za szybko :wściekła/y:.

hej dziewczyny! gratulacje dla przyszłych mam:)
powiedzcie kochane macie jakieś objawy??w tak wczesnej ciąży?
ja mam 19 dc i czekam z niecierpliwością na testowanie.
pzdr

hej dziewczyny :-):-) właśnie wróciłam od Gina... widziałam mój pęcherzyk ma 1x0,5 cm za 10 dni mam iśc zobaczyc zarodek a za 20 dni posłuchać serduszka :-D i nie musiałam prosić o kartę - sam ją dał choć nie bardzo miał co wpisać. Ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry