Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lCześć wam.:-)
Ja również łączę się w bólu oczekiwania, myślę,że spokojnie jeszcze z tydzień,jak nie więcej,i dopiero zrobię test.W piątek mam zadzwonić do gina o wyniki cytologii,ostatnio jak byłam na święta,wyszła mi 2/3 grupa,i trochę spanikowałam,ale jak tylko łaskawie mnie już w Niemczech ubezpieczyli,poleciałam do gina tutaj i mnie uspokoił,że nie ma co panikować,zwłaszcza ,że cytkę robiłam w 30 dniu cyklu,czyli ten raz w roku,kiedy rzeczywiście coś mi się tam rozregulowuje,bo z reguły mam 28-dniowe.Także zobaczymy,ale jestem dobrej myśli.No i trzymam za was wszystkie kciuki oraz gratuluję już "pewniaczkom".Ale macie fajnie...
, a teraz wszystko na spokojnie.W prawym rogu klikni ustawienia i w lewym rogu w pasku szukaj sygnatura klikni, zrob sobie pasek i kopia url i wprowadz w sygnature i zapisztak jak się to robi

hej dziewczyny :-):-) właśnie wróciłam od Gina... widziałam mój pęcherzyk ma 1x0,5 cm za 10 dni mam iśc zobaczyc zarodek a za 20 dni posłuchać serduszkai nie musiałam prosić o kartę - sam ją dał choć nie bardzo miał co wpisać. Ale się cieszę
![]()
hej dziewczyny :-):-) właśnie wróciłam od Gina... widziałam mój pęcherzyk ma 1x0,5 cm za 10 dni mam iśc zobaczyc zarodek a za 20 dni posłuchać serduszkai nie musiałam prosić o kartę - sam ją dał choć nie bardzo miał co wpisać. Ale się cieszę
![]()