reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

Kinga bo co tutaj wchodzilam to wiecznie cisza ,a teraz chwile mnie nie bylo i bynajmniej mialam co czytac ;-)
macie moze taki jakis dziwny smak w buzi ?? ,bo ja juz nie wiem jak sobie znim radzic..a sliny mam tyle,jakbym miala slinotok :szok::-D
no wlasnie jakie jestescie roczniki ?,bo ja ten co przy nicku..;-)

reklama
madlen: a to Ty tez młodo pierwsze dziecko urodziłaś :) znaczy nie to zebyś była stara :) hehe nie zrozum źle :D

wiara ja styczniowa jestem:) ja ogólnie to czuje sie inaczej ..ale jakos nie porównuje sie do objawów ciążowych bo niechce potem sie rozczarowac.. nastawiam sie "co ma być to będzie" Bozia wie najlepiej jak ma byc.. ale juz chcialabym by to bylo to:) 3 miesiace staran sa bardzo stresujace:p wczoraj moja mama gotowała pyszne danie na obiad a mnie wrecz wykrecalo w druga strone;/ i nawet go nie zjadlam;/

Krolewna dzieki :-D;-),jak urodzilam pierwsze dziecko mialam skonczone 23,drugie 3l.pozniej no i 3...18lat ;-)
ja na razie uciekam,wpadne pozniej :tak:

ja mam sąsiadke w wieku mojej mamy, która ma synka 3 latka, a moja mama ma wnuczke juz ;d hehe

a moja córka ma wujków młodszych od siebie :D:D znaczy jednego, drugi w drodze :D

ja jeszcze musze sobie dzis paznokcie malnąć :D czerwony mi sie marzy ;d

Percia ja luty :) ja zrobilam test w dzien planowanego @ bo co wchodzilam do kuchni to cos mi smierdzialo a moj M nic nie czul.

haha :D u nas jest na odwrót mojemu ciągle cos smierdzi a ja nie czuje :D
a w pierwzej ciazy dostałam na walentynki perfumy i były ładne ale za mocne.. potem sie okazało dlaczego za mocne :D

ale wam przynudzam, ale tak strasznie chciałabym tu zostać z wami na te 9m miesięcy łeeee :p

reklama
tez bym chciala tu zostac:) ale wlasnie chyba dostalam miesiaczke.. nie wiem co to jest!:( cholera bo to tylko jakies plamki...

Do góry