reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

motylek80 - własnie w poprzedniej ciąży robiłam test też jakoś już 5 dni przed terminem @ i też wtedy mi już wyszedł ale bardzo blady i to zlekceważyłam i dopiero 3 dni po terminie @ zrobilam drugi raz test i juz była bardzo mocna, dlatego tak myśle że może w sobote już spróbuje, jak nie wyjdzie to zrobie potem drugi ewentualnie jak by sie miała @ nie pojawić. ;-) A tobie mocna wyszła wtedy ta 2 kreseczka?? I jeśli moge spytać, czemu robiłaś go tak wcześnie? Z ciekawości czy może objawy jakieś już miałaś?

reklama
motylek80 - własnie w poprzedniej ciąży robiłam test też jakoś już 5 dni przed terminem @ i też wtedy mi już wyszedł ale bardzo blady i to zlekceważyłam i dopiero 3 dni po terminie @ zrobilam drugi raz test i juz była bardzo mocna, dlatego tak myśle że może w sobote już spróbuje, jak nie wyjdzie to zrobie potem drugi ewentualnie jak by sie miała @ nie pojawić. ;-) A tobie mocna wyszła wtedy ta 2 kreseczka?? I jeśli moge spytać, czemu robiłaś go tak wcześnie? Z ciekawości czy może objawy jakieś już miałaś?

Ta kreseczka byla prawie niewidoczna czekalam na nia z 15 minut:pPPP, latalam pod swiatlo dzinne i pod lampke:tak:, jak pokazalam TZ to powiedzial ze tu nic nie ma, czym mnie strasznie wkurzyl ale ja i tak ja widzialam, kreseczka mocniejsza wyszla mi w dniu spodziewanego okresu, a jak robilam w poprzedniej ciazy to byla dopiero mocna przy becie 200!!!!!!!!!!!!!, a uzywalam tych samych testow, a wiec nie wiem od czego to zalezy

Tescik robilam tak wczesnie bo ja juz nie moge doczekac sie kiedy zostane mamusia, mielismy 2 miesiace przerwy po moim poronieniu w grudniu, i jak tylko minely 2 cykle zabralismy sie do roboty, dlatego robilam juz wczesniej bo chcialam sprawdzic czy sie udalo

Motylek ja tez mialam pozytynwy test przed @ :tak:
always to czekamy razem z toba,czy ztej "wpadki" bedzie fasolka ;-)
a ja wkoncu kupilam sobie witaminy..,tez sie do bani dzisiaj czuje..,ale to chyba wina pogody..wrrrr
moje dzieci wrocily juz ze szkoly i teraz 2tyg.bede je miala w domu..,oby tylko pogoda lepsza byla,bo wdomu to oszaleje z nimi

motylek- a jakie testy sa najlepsze jesli chodzi o robienie testu przed terminem ??
madlen - miło mi ;-) Ciekawa jestem co z tego czekania wyniknie, mam nadzieje że do soboty szybko mi zleci, do środy chodze na zajęcia a potem od czwartku przygotowania do świąt także zajęcie mam:-p

W ogóle powiem wam ale dziś szok przeżyłam, wchodze rano na facebook'a a tam mojej znajomej facet dodał jej zdjęcie a w ręku trzymała zdjecie z usg :D Ja w pierwszej chwili nie załapałam że to prima aprilisowy żart , dopiero później sie zorientowałam :) Szczerze moge powiedzieć że im sie udał :)

Ostatnia edycja:
always ja akurat mialam takie najzwyklejsze,paskowe kupione na ebay ;-) i one tez mi pokazaly II kreski przed terminem @;-),na poczatku kreska druga blada,tzw,cien ciena..ale widac bylo,jak z kolejnym siknieciem ciemnieje :tak:

Witam się dziś i ja:tak::tak:

Niedługo zmykam z synkiem na spacer i jakieś zakupy.

Strasznie męczą mnie mdłości :angry: myślałam,że w 2 ciąży będzie podobnie a tu wszystko na odwrót:eek:.
Schudłam 1kg , bo nic mi przez gardło nie przechodzi:wściekła/y:.

Ciągle się zastanawiam jak to będzie mieć niemowlaka i 3 latka :confused2: mam nadzieję,że starszak nie będzie tak bardzo zazdrosny.

MamaPatryka miedzy moimi szkrabami jest 3l.roznicy ;-)
Motylek to mowimy o tych samych testach ,bo ja tez je mialam..25owu +25 ciazowych :-D

reklama
ja postanowiłam testować w środę, póki co jakoś wszystkie objawy mi minęły i sama nie wiem czy coś z tego będzie.
Mi tylko w pierwszej ciąży wyszedł negatywny test a dopiero po kilku dniach pozytywny w pozostałych dwóch ciążach wyszedł pozytywny już 2-3 dni przed terminem @

u nas ładna pogoda, zmykam z dzieciaczkami na dwór!

mamapatryka- tez miałam takie obawy jak byłam w ciąży z drugim tylko że ja miałam 2 lata różnicy...ja to się zastanawiam jak to będzie z czwórką dzieciaczków:-)

też mam te testy paskowe z Ebaya:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry