reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Ja wyłączyłam sie na parę godzin bo czułam sie fatalnie. Zgaga (nigdy nie miałam), mdłości i ból głowy. Do tego miałam wrażenie jakby ktoś pompował mi podbrzusze:-(. Teraz wpadłam na chwilę życzyć Wam miłej nocki i spadam do wyrka.
Sarka wspaniale, że krwawienie ustało i oby nie wracało.:-)
Jutro do pracy:eek:

Hej dziewczyny, co do zwolnienia to u nas ciezko dostac zwolnienie w ciazy szczegolnie do 12 tyg i na mdlosci:sorry::sorry: trzeba sie przemeczyc a jest naprwde ciezko nie odpuszczaja juz nawet na 5 min, do tego mnie tak okropnie dzis glowa boli:-:)-(

Bylam wieczorem u zwyklego lekarza z tym kleszczem, bo dzwonilam rano do gina i kazlam mi isc, narazie ok, byle rumien sie nie pojawil wtedy antybiotyk:eek:

Witam nowa mame:-)

Sarka, Anka super wiesci.

Ktoś zamawiał dzienniczek ciąży, już nie pamiętam kto.
I jak w rzeczywistości? Ja pisałam im e-mail na allegro ale brak odpowiedzi

Witajcie. nie było mnie jakiś czas, fatalne samopoczucie. ja już wyczekuje tego 12 tyg. z takim utęsknieniem że szok.
ja łykam pharmaton. Za wizytę u dr. płacę 100 zło z usg i cytologią. Za ostatnie badania zapłaciłam 258 zł!:szok::szok:
witam nowe dziewczyny, cieszę się z dobrych wiadomości i bijących serduszek. ja mam wizytę w czwartek.

Witam się z rana :-) już po śniadanku.
W nocy mnie takie ssanie obudziło, że trzebabyło wstac i zjeść:wściekła/y:. Nie lubie w nocy jeść....

Nathani ale już lepiej troszke???

Dzień dobry:-)
Śniadanko w brzuszku i czas do pracy. Oby szybko mi zleciało. Dzisiaj zaczynam 8 tydzień:happy2:
Miłego dnia!!!

Dzień dobry :-) Ja się tylko witam - nie udało mi się was wczoraj nadrobić co prawda włączyłam stronkę ale nie miałam siły skupić się na czytaniu i znowu padłam jak dziecko :-D Byle do czwartku bo nie idę na praktykę to pośpię troszkę dłużej :tak:
Później poczytam co u was a póki co cmokam w śliczne brzuszki i miłego dnia wam życzę :tak:

reklama
Bulkaasia termin mam na 18 grudnia... podaję tydzień z usg bo ja miałam długie cykle po poronieniu i wszystko mi się poprzestawiało :) serduszko bijące widziałam wczoraj i słyszałam... piękny odgłos :)
ja też chodzę prywatnie, odrazu dostałam duphaston na wszelki wypadek. Wizyta u nas 130 zł (razem z usg). Teraz dostałam skierowanie na badania to prywatnie zobaczymy ile wyjdzie.
Anka dziękuję :*

Do góry