reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

Cześć, dawno mnie tu nie było, bo nie miałam możliwości skorzystać z netu.
4madlen cieszę się razem z tobą, że wszystko jest dobrze, modlę się, żeby i u mnie było wszystko dobrze z maleństwem :-)
Poza tym dziś byłam na badaniach krwi, wizytę mam 17 maja, ale postanowiłam iść troszkę wcześniej na wypadek gdyby trzeba było troszkę poczekać na wyniki. Za wszystko zapłaciłam 205zł, okazało się, że nic nie było na NFZ, na cholerę opłaca się te składki.
Przyszedł mi też Dzienniczek ciąży, fajna sprawa :-)
Ściskam was bardzo serdecznie :-)

reklama
Madlen cudowne wieści :-):-)

Misia a który zamówiłaś bo ja się waham:dry:

Ja chyba zwariowałam:zawstydzona/y:
Nie wiem czy mój tak paniczny strach jest na miejscu
Na początku czytałam non stop o ciąży pozamacicznej
jak po usg okazało się że jest ok, pęcherzyk to znów czytałam o pustych
i obumarciach zarodka
Teraz niedawno jak endo zleciła mi padanie dotyczące tarczycy
czytam prolaktyna a ciąża lub tarczyca a poronienie
D. ma rację i mówi że i tak to nic nie da to moje czytanie i zamartwianie
ale jakoś to jest takie mechaniczne, ciągle coś czytam sprawdzam :zawstydzona/y:

Fiolka ja mam ten kolorowy, jest naprawdę fajny. Dziewczyno nie czytaj o głupotach bo niepotrzebnie się denerwujesz. Skasuj te stronki i nie zaglądaj do nich:-)

nathani dla mnie to oba te systemy są w porządku, generalnie różnią sie wyglądem menu, ikon i w efekcie troche obsluga tel sie rozni... Tyle wiem ja, ale wieczorem zapytam M, jakie sa roznice to Ci napisze, ale ja mysle ze z punktu widzenia kobiety do kazdego mozna sie przyzwyczaic i jakies super szczegoly parametrow technicznych dla nas nie beda mialy znaczenia :) ale tak jak powiedzialam dowiem sie u źródła i dam znać:):):)

Hej Dziewczyny:-). Czytam od kilku dni Wasze posty i w końcu postanowiłam dołączyć;-). Jestem w 7 tygodniu ciąży i cały czas zastanawiam się czy tym razem będzie dobrze (miesiąc temu poronienie samoistne w 6 tyg:-(). Więc, gdy tylko okres spóźniał mi się jeden dzień od razu zrobiłam test i okazało się, że są upragnione dwie kreseczki:-)!!. Po 3 dniach siedziałam już u gina ale niestety na usg nie było jeszcze nic widać, dostałam tylko dupasto;-) i w czwartek idę znów na usg...please trzymajcie kciuki bo moje palce już się całe powyginały;-)

Witam, ja też dzisiaj postanowiłam do Was dołączyć. Z tego co wyczytałam będę najstarsza w Waszym gronie (dinozaur prawie). To moja pierwsza ciąża. Na razie nie mam z nią żadnych komplikacji. Wśród moich koleżanek nie ma aktualnie "ciężarówek", a większość już nie pamięta swoich odczuć ciążowych więc miło będzie z Wami na ten temat poklikać. Trzymam kciuki za wszystkie nasze Fasolki i Groszki. Oby do grudnia. A termin wg lekarza mam na 7.12.12

Witaj kabeska :-)
Witaj mokka :-) będzie dobrze, tu wszystkie za siebie albo trzymamy kciuki albo się modlimy.
4madlen super wieści! Obyśmy wszystkie takie otrzymały w najbliższym czasie
Fiolka nie czytaj tego wszystkiego. Będziesz się tylko nakręcać, a nic na to wszystko nie poradzisz. Co ma być to będzie, a może masz wyniki ok i niepotrzebnie się stresujesz. A dzidzi się to na pewno nie podoba!

reklama
Do góry