reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witajcie z rana, u nas cała rodzinka juz na nogach, Majeczka zrobila nam pobudke o 6:30. Ja naleze do spiochhow, ale teraz kiedy ona mnie budzi i wstaje to mam dluzszy dzien :) choc niedlugo sie skonczy bo jak wroce z pracy o 3 nad ranem to bedzie ciezko wstac o 7.

nathani ja mam Galaxy S 2 jestem bardzo zadowolona, bateria dlugio trzyma oczywiscie jak sie ma wylaczone dane w tle i synchronizacje bo to najwiecej baterii zabiera - nie umiem zyc bez tego telefonu a tak sie balam ze on za duzy dla mnie bedzie.
Mój mąz ma HTC Sensation i narzeka bo zrywa mu polaczenia, to jest jego jedyny minus, wyczytal gdzies na necie ze wlasnie to jest ich feler. takze wybor nalezy do Ciebie :D

A ja dzis na sniadanko zjadlam 2 jajka ktore mialy byc na miękko ale byly prawie twarde...kurde nigdy nie wiem jak wycelowac zeby sie udaly...ostatnim razem to za krótko sie gotowaly i wyrzucilam. Ja jeszcze nie wstaje w nocy na siku, ale rano to malo co pecherz nie eksploduje :D

Pozdrawiam was wszystkie i zycze milego dnia. Ide szykowac rybe na obiad.

Hej.
Mnie oczywiście naciąga już ;) śniadanko mąż zaserwował...

lolcia no co Ty u nas pięknie :)

nathani super że jutro wizyta :-)

Noukie pocieszaj się tym co ja
że duże mdłości to zdrowa ciąża,to mnie trzyma przy nadziei

cinamona kochana strasznie się cieszę :-)

Resztę dziewczynek serdecznie pozdrawiam :-)

cinamona świetnie, że wszystko jak w najlepszym porządku i że masz już to za sobą:-)

dziewczyny współczuję mdłości, ja od dziś też wiem co to znaczy:-(zmusiłam się, żeby wziąć pierwszego gryza kanapki...miałam niestety odruch wymiotny...blee...ale jak zjadłam śniadanko już mi lepiej.

Co do snów to myślałam, że coś ze mną nie tak, bo od kilku dni mam takie sny, że się dziwie że mój mózg może coś takiego wymyśleć...niestety ciężko jest to opowiedzieć bo są to tak nierealne i niestworzone rzeczy:-D

mam nadzieję, że przetrwam jakoś dzisiejszy dzień...jutro wizyta u gina na 8 rano.

Witam was.
Wczoraj miałam dziwny dzień do okolo 15 godziny wszystko bylo ok gdy odebralam dzieci z przedszkola poszlam do ubikacji zauwazylam takie różowe plamienia i zaczelo bolec mnie podbrzusze strasznie zle sie czulam i juz lezalam do konca dnia.Niewiem co to bylo dzis mi nic nie jest ale niewiem co robic czy isc do lekarza czy czekac do kolejnej wizyty czyli do 25.05.

reklama
Do góry