LilithGoth
Fanka BB :)
Jeżeli masz zawroty głowy, skoki cisnienia i do tego opuchlizna ...to koniecznie powiedz o tym przy następnej wizycie...tak jak pisałam wczesniej moze to byc zatrucie ciążowe...wysoki cisnienie w ciązy jest bardzo groźne dla matki i dziecka i lepiej to leczyc odrazu. Profesjonalnie nazywa sie to ciśnienie indukowane ciążą. Przeszłam przez to wiec wiem ...tylko ja za pózno o tym powiedziałam lekarzowi i skonczyło sie na hospitalizacji ...a ty jeszcze masz szanse na wyleczenie tego...oczywiście jezeli to jest to o czym pisze...ale objawy na to wskazują.Ja puchłam w poprzedniej ciąży, puchnę w tej... teraz mam skoki ciśnienia i zawroty głowy... z Wikusiem nic takiego mi się nie przytrafiło...
a tak po za tym to ciulowo sie dziisaj czuje...jakos tak dziwie ...w ogóle ta ciąza mi chyba nie służy ....
Maluszek chyba ułożył sie na lewej stronie bo jak teraz siedze to czuje jak mi naciska na brzuch eheheh ...tak jak bym miała miedzy biodrem a żebrami kamień hehehe fajne uczucie ze go czuje w ten sposób ...ale troszke mi to przeszkadza przy siedzeniu.

Ostatnia edycja: 

a to jeszcze nie nadciśnienie...
 a to jeszcze nie nadciśnienie... 

Ale kupiłam śliweczki i brzoskwinki i właśnie zajadam. Choroba, sok kapie mi klawiaturę, ależ są przesłodko pyszne
 Ale kupiłam śliweczki i brzoskwinki i właśnie zajadam. Choroba, sok kapie mi klawiaturę, ależ są przesłodko pyszne  A linii jeszcze nie mam, za to mam więcej meszkowatych włosków na brzuchu
 A linii jeszcze nie mam, za to mam więcej meszkowatych włosków na brzuchu  W poprz. ciąży miałam, ale taką ledwo widoczną, więc teraz może być podobnie
 W poprz. ciąży miałam, ale taką ledwo widoczną, więc teraz może być podobnie 

Na obiad dzisiaj rosół, mam straszna ochote na niego a na deser lody z owocami
 Na obiad dzisiaj rosół, mam straszna ochote na niego a na deser lody z owocami