reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuski grudniowe

Witam z rana :-)

Nathani ale widać w odpowiednim wątku :-p A tu nie ma co się powtarzać :-)

Coś jeszcze miałam napisać:sorry2:.... Aaaaa... Już wiem :-D Włosi pięknie wczoraj grali :-) Teraz tylko finał :-)

Gryzoń marzec mówisz :-p Ja w kwietniu zaszłam :-p
A już zaraz kwiecień będzie :-D Kwietniówki już działają:-p

reklama
Ale w tamtym wątku Aniu napisałam dopiero dzisiaj no i chciałam się krótko pochwalić a tu dostałam reprymendę o potarzaniu;-(
tak Włosi grali pięknie
a oglądałyście prognozę pogody w cieniu 35 stopni Weekend upalny

Ostatnia edycja:
Hej, hej:-) Wstałam z wielkim głodek ale został juz zaspokojony. Dzisiaj ostatni dzień pracy i weekend:-)
nathani gratuluję!!!
Mój ślubny jutro urodziny a ja bez prezentu bo nie wiem co:no:
Uciekam i miłego dzionka życzę:tak:

nathani cieszę się że wszystko w porządku z Twoim maleństwem :)
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie noce są koszmarne.. Wszystko mnie boli od leżenia, żeby sie przekręcić to muszę sie nieźle nagimnadtykować, zaraz idziemy do ginki;) musze uprasowac M. Koszule bo idzie ze mna:)

Witajcie dziewczyny
Ja już w pracy, na szczęście jutro weekend. Dzisiaj o 16 mam wizytę już nie mogę się doczekać. Mam takie pytanie czy za każdym razem ginek robi Wam USG? Bo wszyscy mi mówią że to szkodzi dziecku a ja już 3 razy miałam od początku ciąży.

nathani gratuluję zdrowej Dzidzi!!!
A my dzisiaj skończyliśmy 15 tydzień i weszliśmy w 16:-D 22 tygodnie do cesarki:-)
Właśnie gotuję pomidorówkę i sprzątam... Młody dziś w domu... cały lipiec wakacji i do przedszkola w sierpniu:happy2:... Idę do ciekawych linków :)

reklama
clodi ja mam usg za każdym razem, wczoraj miałam jeszcze dodatkowo dopochwowe ze względu na ryzyko skracania szyjki
ciril to tak jak moje lipiec w domu a sierpień przedzkole;-) Masz już ustalony termin cc?

Do góry