reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuski grudniowe

Właśnie wróciłam z grilla, imprezę uważam za udaną :) Ale od gorąca napuchły mi i paluchy i girki, za to zaraz udam się na spoczynek, jutro tylko jeszcze rada i WAKACJE!

Dobrej nocy wszystkim :)

reklama
Witam porannie :-)
Miłego weekendu życze i przyjemnego dnia :-)
Wczoraj dotarłam po 20 do domu, nadrobiłam i nie miałam już siły pisać :-)
Mała znów stęskniona za mamą, późno poszła spać także jestem nie wyspana...
Pomału zaczynam dostawać kopniaki :-D Ale nie aż takie mocne, żeby je czuć, gdy się położy rękę :-)
Przepraszam, że tylko o sobie, ale, że nadrabiałam wczoraj to nie pamiętam co komu miałam napisać :-(
Buziam w Bebzolki :-)

witajcie słonecznie:-)
lil
ale porzadkowałaś ja nie mam weny...a prasowanie czeka tez
brak sprecyzowanych planów na dziś, zobaczymy co dzień przyniesie.
moja Julia dostała się do muzycznej cieszymy sie razem z nią ;-)
miłego dnia kochane

Witam z rana
ja po dwóch lekkich kawusiach, w końcu bóle głowy przeszły, nawodnilam organizm i jest dobrze.
Dziś jak sie obudzialm pierwsze co krew z nosa mi poleciała:( zadko mi sie to zdarza.
milego dnia wszystkim Kobieto i ich rodzinka

A ja dzis wolne :-D
I pierwszy raz w czterech ciążach tuliłam kibelek......
Ale jest tak duszno, że nie ogarniam.... Wiatrak chodzi i przynajmniej troche pomaga....

Ania ja też współczuje wymioty są okropne. Upał dziś w całej Polsce.
Zapomniałam Wam napisać , Brutus po wylewie...zobaczymy czas pokaże czy z tego wyjdzie. Wczoraj płakałam mam go od czasów panieńskich ze schroniska jest

Witam się:)
Dzis jakas masakra będzie...już jest prawie 30st:baffled:

nathani współczuję Tobie i psiakowi:( smutne to bardzo

Ania ojejku to nie fajnie:// ja tez coś od kilku dni znów wstaję z mdłościami, nie moge nawet zebów umyć..://

Też juz zaczełam chwilami czuc malszka:) ale to jeszcze takie bardzo delikatne ale JUŻ:happy:

reklama
Nathani współczuje. Oby biedna psinka z tego wyszła bez szwanku
Aniu oby to był pierwszy i ostatni raz :tak:
Ale upał... normalnie aż mi słabo jakoś. Zaraz się wezmę za podłogi u siebie, a po południu porobię u rodziców. Muszę coś wymyślić na obiadek, wujek pomaga mojemu M. z garażem, więc trza nagotować dla wszystkich. Może jakaś zapiekanka z mięsem mielonym, bo zostało mi sporo

Do góry