reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

viv super sa te spiworki,mialam je przy calej trojce..hmmm przy jednym dziecku jeszcze caly czas uzywam :rofl2:
adgama my do naszej duzo mowimy,smiejemy sie do niej,calujemy ,laskotamy itp na taka prawdziwa zabawe to musimy jeszcze troche poczekac ;-)
a co do wieku,to ja duchem lat 18nascie...cale zycie,a tak serio to moj rocznik mam przy nick'u :cool2:

reklama
madlen no właśnie zastanawiałam się czy jest coś co już można robić z tymi naszymi pociechami ale tak jak piszesz póki co zostaje nam rozmowa i uśmieszki :-p mata naszej małej się szybko nudzi, czasem pogada z zabawkami na niej wiszącymi ale to tylko chwilkę, na leżaczku jak siedzi to lubi telewizję oglądać (tata tak uczy od małego siedzenia przed tv:-D)

adgama hehe jakbym o mojej czytala :-D
ja tez mata jakos nie interesuje..polezy na niej chwile i juz jej zle ,ale za to na lezaczku-bujaczku w tv moze patrzec godzinami :tak:
a ostatnio nauczyla sie pluc <albo starsze rodzenstwo ja nauczylo>:zawstydzona/y: i teraz to jest jej ulubione zajecie,wystawi jezyk i pluje :-D
nawet podczas picia mleka,a jak zabieram butle to jest krzyk,bo ksiezniczka glodna :tak:

Nasz maly tez nudzi sie na macie, ale my zawieszamy jedna, dwie zabawki, jak sie znudza to wymieniam, bo jak wisialy wszystkie to nie wiedzial na czym sie skupic i plakal.
Adgama pogoda jak pogoda, ja sie modle, zeby w tym roku bylo lato:cool: bo w zeszlym caly czerwiec i lipiec padalo...

Basiu ty masz bynajmniej teraz lepsza pogode bo u nas po ponad dwoch tyg bez deszczu nastaly deszczowe dni :wściekła/y:
a lato tutaj...hmmmm ciezko to nazwac latem :-D,ale tez zamawiam ladna pogode,bo my w tym roku w domku :-(

Co do zabaw, to moja pannica uwielbia gilgotki paluchami, nosem, włosami i całuski i pierdziuszki :-D tylko ile można, nie? ;-) Ponadto śpiewamy razem, a co :-p i jeszcze biorę tą jej książeczkę, sadzam małą na kolana i oglądamy, ja jej mówię co tam jest i opowiadam pierdoły, próbuję jej rączką dotykać bo tam rózne materiały są. Przy kąpieli razem chlupamy,a tak to jeszcze jak leży to ją turlam z boczku na boczek, sama też już się tak kołysa, oczywiście przeturluję ją też plecy-brzuch, ale tego jeszcze nie załapała :sorry: Tv ogląda ale z tatą, mama się bardziej produkuje :-p

Kurcze, my chrzcimy w lany poniedziałek a tu taka pogoda i nic nie zapowiada lepszej...

reklama
Pogoda przeokropna ;/ byłam dzis na spacerku ponad godzinke, mały spał smacznie i nawet po powrocie jeszcze spał co do niego nie podobne, dotlenił się nieźle :-D

Do góry