reklama

Mamuski z Ennis

Ja tez ogladam i mojego "tatusia" nie ma ale wkrotce przyjedzie.A moj drugi facet szaleje hihi No ale sie dzis juzpozegnam bo weekendzik to wekendzik, z mezem rodzinnie trzeba spedzic.paaaaaa

reklama
i ja jako druga sie witam... wiejjje strasznie na polu normalnie masakra!!!!!!!!!!!!!
ehhh... a jaleppsze jest to ze sie dowiedzialm co sie dzieje u mnie w pracy... jedna sie zatrudnila po 2 dniach zwolnila ostatnio zwolnila moja szefowa jednego pakitola (i dobrze bo ich nie lubie:-)) teraz zatrudnila znowu ale to irlandke!!! normalnie padam;/;/ i to jeszcze ze niby faworyzowana jest bo powiedziala ze jak bedzie np sama zamykac to sie zwolni i niedadza ja na zamkniecie tylko my z kolezanka bedziemy zamykac na dodatek obie mamy dzieci a ja to nie obchodzi!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja sie chyba musze tam wybrac ktoregos pieknego dnia i sobie z nia porozmawiac !!!!!!!

a pozatym to sie zastanawiem czy Emilka niepowinna sie juz obracac z brzuszka na plecki cos tam proboje ale cos jej nie idzie...musze ja czesciej na brzuszku klasc a ona tego nie lubi bo zaraz jest krzyk!

witam ostatnia....
ale tylko dlatego że D ma popołudniówki i rano spędzamy wspólnie czas

ze mną dziś wszystko nie tak....:sorry::confused2:

miałyście też tak jak ja że w tym ostatnim miesiącu czułyście się jak zwłoki??:eek:
normalnie z chęcią jakbym miała taką możliwość to nawet nie podniosłabym głowy z poduszki..... wrrrr....
ale na leżenie też nie mam siły....

witam mamuski w niedzielny poranek... ja juz niespie oczywiscie moja kochana coreczka niespi od 7 godziny i mamie nie daje spac ...ehh...zapewne dzis tez bedzie cisza bo niedziela i mezowie wdomku...to narazie lece na sniadanko moze pozniej sie odezwe

witam mamuski w niedzielny poranek... ja juz niespie oczywiscie moja kochana coreczka niespi od 7 godziny i mamie nie daje spac ...ehh...zapewne dzis tez bedzie cisza bo niedziela i mezowie wdomku...to narazie lece na sniadanko moze pozniej sie odezwe

Kto ma w domu ten ma!moj pracuje dzisiaj od 8 rano do 16!obudzil sie przed 7 a ja bylam taka nieprzytomna nocnym lataniem raz do Susanaah raz do Caroline ze mialam juz dosc!polozylam sie do starszaka mojego i Ona ogladalam KUbusia Puchatka a ja udawalam ze spie!ale o 8 juz moglam zapomniec nawet o lezeniu hihi
teraz sie szykuje na wyjscie...trzeba zareklamowac fakt ze jest sie konsultantka!
ulotki juz gotowe katalogi opisane i teraz trzeba uderzyc w ludzi hihi!!!

a moj Ksiaze musial sie wczoraj szybciej zwonic o godzinke bo ja znowu umierajaca bylam a dzisiaj mnie adrenalina trzyma wiec mi lepiej

Witam sie i ja.dziewuszki w koncu mam samochod!!!Taki maly prezent urodzinowy hihi.Kupilismy wczoraj lagunke,fajna,czysciutka, pachnaca i z przebiegiem tylko 50 tys km.Prawie noweczka hihi.No autko bede miala pod koniec tygodnia bo podwioza mi do domciu, jeszcze serwisik zrobia.ach jaka jestem szczesliwa, w koncu nie bede ptrzyc w 4 sciany!No ale oczywiscie zanim wyjade na ulice okres adptacyjny musi minac.pocwiczyc musze hihi
Milej niedzielki!

reklama
Kto ma w domu ten ma!moj pracuje dzisiaj od 8 rano do 16!obudzil sie przed 7 a ja bylam taka nieprzytomna nocnym lataniem raz do Susanaah raz do Caroline ze mialam juz dosc!polozylam sie do starszaka mojego i Ona ogladalam KUbusia Puchatka a ja udawalam ze spie!ale o 8 juz moglam zapomniec nawet o lezeniu hihi
teraz sie szykuje na wyjscie...trzeba zareklamowac fakt ze jest sie konsultantka!
ulotki juz gotowe katalogi opisane i teraz trzeba uderzyc w ludzi hihi!!!

a moj Ksiaze musial sie wczoraj szybciej zwonic o godzinke bo ja znowu umierajaca bylam a dzisiaj mnie adrenalina trzyma wiec mi lepiej

ja jestem juz po reklamowaniu narazie zaliczylam polskie sklepy a potem sie biore za ulotki u mnie w budynku zobaczymy co z tego wyjdzie a narazie obiadek:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry