reklama

Mamuski z Ennis

reklama
"widze ze dzisiaj kazda tylko "dzien dobry"i do obowiazkow zmyka!!
Gastone a zamierzasz isc do pracy??my tez szukamy przedszkola a wlasciwie juz mamy i szkole tez mamy na oku!tylko problem finansowy ale od przyszlego roku przedszkole dla 3 latkow bedzie za 48e tygodniowo!!hura!!!tylko i tak zostaje mi Caroline w domu ale...Susanka chociaz sie nauczy wiecej angielskiego(uczymy ja w domu-zna kolory narazie i kilka slow)
uciekam dalej

a ja sie witam na koncu... wlasnie sie biore za wypelnianie papierow do fisa... i zaraz ide wyslc ... lanlord dalej sie nie odzywa;/;/:crazy::crazy: niewiem co bedzie z ta lazienka ... boje sie kompac Emilke tam zeby nie zachorowala mi na cos:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oczywiscie nie palce za mieszkanie do puki sie nie odezwie i tego nie zrobi.. mysle ze to jedyne rozwiazanie zeby cos zrobil z tym..

"widze ze dzisiaj kazda tylko "dzien dobry"i do obowiazkow zmyka!!
Gastone a zamierzasz isc do pracy??my tez szukamy przedszkola a wlasciwie juz mamy i szkole tez mamy na oku!tylko problem finansowy ale od przyszlego roku przedszkole dla 3 latkow bedzie za 48e tygodniowo!!hura!!!tylko i tak zostaje mi Caroline w domu ale...Susanka chociaz sie nauczy wiecej angielskiego(uczymy ja w domu-zna kolory narazie i kilka slow)
uciekam dalej

Narazie nie zamierzam,ale Maxa chce zapisac na przyszly rok,bo musimiec kontakt z dziecmi.Juz wrocilam wlsnie, wstepnia go zapisalam.Przedszkole bardzo mi sie podoba, wlasciwie mialam cal liste a jedno zwiedzilam i chyba odrazu sie zdecyduje.Fajne kobitki,maz tez pytal troche klientek swoich i polecali to przedszkole w dodatku to montesori.Czysciutko, male grupy,jenym slowem bardzo mi si epodoba.Cena chyba przystepna, nie wiem jakie sa ceny tak naprawde ale tu sieplaci 10 euro dziennie, wychodzi 50 tygodniowo.To chyba nie duzo?Przed swietami wielkanocnymi bedzie jeszcze dzien otwarty wiec pojdziemy zapoznac sie lepiej z przedszkolem.Mam jeszcze rok wiec postaram sie jaknajlepiej moge tego mojego lobuza przygotowac.
Bedzie mial kontakt z dziecmi i jezyka sie nauczy.poza ty chce go tez przygotowac do szkoly.Nie wiem jescze czy pojdzie od 5 czy od 6 roku do szkoly.Zobacze jak sie bedzie uczyl nowych rzeczy.Ja uwazam nie powinno sie za wczesnie dawac dzieciakow do szkoly, jesli nie sa na to gotowe.Wiec zobaczymy.Ale chcilabym.
Mamy bardzo ciezkie dni.Max nas testuje ile moze.Ja jestem na skraju wyczerpannia nerwowego.Mojemu mezowi tez juz puszczaja nerwy.
Nawet zadne zasady ,porady i rady super niani nie skutkuja.Niby dziecko jest kochane i jak powiesz cos to sie slucha, ale czasem diabelw niego wstepuje,strasznie pyskuje i krzyczy.Robi mi wstyd w sklepach, drze sie na caly sklep.Ostatnio zakupy to dla mnie horror.:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry