reklama

Mamuski z Ennis

reklama
czesc dziewczynki!
ja sie usprawiedliwiam za wczoraj mialam Ksiecia w domku HURA.
dzisiaj bilansik z Caroline!( czy irlandki to analfabetki?)3 raz dostaje zaproszenie na KAROLINA mimo ze nawet z aktem urodzenia przychodzilam ze to nie polskie imie ehhh.
myslalam nawet zeby nie pojsc i powiedziec pozniej ze to nie moja corka dostala wezwanie bo Ona sie tak nie nazywa ale stwierdzilam ze to zbyteczna zadyma hahah(no i przez to tez moga mi CHB zabrac a teraz na to mnie nie stac).

Beatka mam pytanko bo Wy pewnie dostajecie FIS?ja dostaje od 2 lat,ale wlasnie mi sie konczy!czy mozesz mi powiedziec ile czekaliscie na znowienie?bo my w zeszlym roku ok 6 tygodni czekalismy.ale wtedy dosc pozno wyslalismy!teraz juz dostalam ten papierek ze oczekuje na decyzje(za pierwszym razem tez dostalam szybko a pozniej czekalam 39 tyg hahah).zastanawiam sie,bo za rowny miesiac konczy mi sie,a boje sie ze nie wyrobimy finansowo ??

dobra juz nie marudze hihi
pogoda do d...ale nastroj nienajgorszy chociaz musze isc z kapcia do szpitala na ten bilans bo Ksiaze do roboty jedzie.

KASIA dawaj ze mna na prawko!jeszcze przed Twoim porodem!!a moze jeszcze ktores mamy bezprawkowe??ASIA???ja kupie ksiazke i plyte!!

reklama
witam sie i ja:D:D jak narazie moje Kochanie robi mi sniadanie do luzka:-D:-D:-D:-D
co do prawka to ja mam plyte i testy ... i moj J placil 30 euro nie 100 za egzamin robil dokladnie to samo ale nierobil w polskiej szkole tylo zamowil jakos przez internet i tez bylo po polsku...:-D ja bym sie zapisala tylko sie boje jezdzic... po wypadku jestem i sie bije teraz:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry