reklama

Mamuski z Ennis

a ja ide sie polozyc z dzieckiem.Tatus wrocil juz z pracy bo sie zle czuje.Tez poszedl spacwiec u nas dzisiaj dzien spania..

Ale widze dzis puustki!Unas kwarntanna, maz zlapal jakis virus,niby czuje sie lepiej ale odizolowany od nas.

Ostatnia edycja:
reklama
No tak weekend sie zaczal nikt nie dycha...tylko ja sama ,samiusienka zostalam.Ech..niedosyc ze w domu nie mam z kim pogadacto naforum tez.U mnie wciaz kwarantanna..

biedulka... ja też tak zawsze miałam....
że jak weekend o siedziąłam cały dzień sama..
a teraz.,.. aż zła jestem bo nie mam czasu na neta :-p;-) ciągle z D moim siedzę :-D
no i mam czas tylko w doskokach :-D:-D:-D

Witam goraco kobietkii :)

I kiedy wy w koncu do nas wpadniecie Heee ??

:))

Wiem ze pogoda paskudna Ale jezeli ktoras z was sie nudzii to zapraszam na kawke do siebie razem bedzie lepiej sie nudzic :))

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki.U nas juzo chorobie uff.Maz cudownie ozdrowial.Pogda sie zapowiada ladnie,wiec pewnie gdzies sie udamy.Plany jeszcze nie sprecyzowane.Zycze milej niedzieli,jesli ktos tu zajrzy oprocz mnie..

Witam sie jak zwykle pierwsza.Za oknem szaro,buro i jesiennie.
KasiaLimerick co u ciebie?Rodzic poszlasz czy cus?
Mikimauro a ty zyjesz?Niegdzie sie nie pokazujesz, na zadnym watku.
O Beate nie pytam bo ta to wogole z doskoku wszedzie.

Dzień dobry Wam mamuśki ;-)! Pogoda jest okropna, ale mi nie straszna, bo w domku siedzę, muszę się powygrzewać przed wyjazdem do Polski, bo coś mnie męczy...

Gastone, widzę, że suwaczek tamten znikł... No to czekamy na następny :-D:tak::-D!!!!

Kasia limerick, gdzie jesteś hop, hop!!! Może faktycznie już poszła rodzić :sorry:...

Ka.M'cia, a Ty już masz wszystko na przyjście Maluszka gotowe???

Udanego, mimo pogody, dnia życzę, pozdrawiam i do klikania ;-)

reklama
Jestem :-)....co tu pisac jak pogoda do niczego....ale jutro przylatuje moja siostra z corka (moja chrzesniaczka) wiec bedzie troche weselej w domu...:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry