reklama

Mamuski z Ennis

A lekarz po porodzie stwierdzil konflikt bo z tego co sie orietuje to czy jest konflikt czy go nie ma musi stwierdzic lekarz ja tak mialam z moim Nikosiem po urodzieniu byly robione badania

reklama
ja mam grupe krwi ujemna a moj maz dodatnia a konflikt jest wtedy gdy dziecko grue krwi ma ojca czyli dodatnia.......moje wszystkie dziewczyny maja grupe krwi meza.....i zawsze podaja mi anty D po porodach......
a konflikt jest zawsze gdy grupa krwi matki jest ujemna a ojca dodatnia

Krycha suwaczek jedna wielka niewiadoma, bo testy erly pregnacy nie wychodza pozytywnie,moje samopoczucie nie najlepsze alecos wyczuwam ze chyba nic sie nie wykluje..sama nie wiem..a tak bardzo chce...:sorry: W sumie musze poczekac do @ ...
gastone- hahaha... właśnie spiesze zeby Ci napisać ze mi sie sniłaś z wózkiem, a w wozku dziewunia z czarną czuprynką, na prawde, takiemiałagługaśnewłoski i takie czarniutkie, no ibyła podobnadoCiebie, moze ta @ nieprzyjdzie w tym miesiacu :rofl2::rofl2::rofl2:;-);-):-):-):-)

czy już mamusie rozpakowane ????:-):-):-)
kamcia-szperałam wczoraj na twoimwątku i sie tak wzruszyłam, tyle juzbobasów macie i jakie słodziaki wszystkie bez wyjatku:tak::tak::tak:

aga- mam dokładnie tak samo z tymi grupami krwi,ja mam ujemna a męzol dodatnią.Zawsze w dupalaserwuja mi zastrzyk po porodzie :zawstydzona/y:
rewszte wstecz nie doczytałam, zaraz nadrobie :-p;-):-)
miłego dzionka mamuśki:tak::tak::tak:

hehehe widac mialam wiecej szczescia:)i jeszcze pozwolili mi wybrac ramie bo praworeczna jestem wiec w lewe mi dawali:)
wiesz co, właśnie sobie przypomniałam,ze z Mają to faktycznie w ręke dostałam, ale z Maxiolem to na bank w dupala,bo pamiętam że leżałam sobie z moim słoneczkiem tak wypięta w strone drzwi i pielęgniarka powiedziała żebym sobie nie przeszkadzała i że da mi zastrzyk,no i siup galotki i trach....;-):-D:-D

miło że nas odwiedzasz aga- do miłego klikania:tak::tak::tak:

no ja moje drogie przemijam z wiatrem, dziecię mi beczy pod nogami, musze kolacyjke robić, no i usiąść do lekcji z chłopakami.
papa i do miłego klikania :tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Ka.M cia masz moj numer to puszczaj eska o kazdej porze dnia i nocy a ja zaraz przekaze dalej
Trzymam mocno kciuki
Wlasnie!
i w tym rzeczze ja tez niewiem... wiec od czego moze miec bo niemam zielonego pojecia:crazy::crazy: niby wszystko ok a tu nagle biegunkla jest ...ehhh...:crazy:
Moze warto pojsc do lekara,skoro ma czete biegunki napewnonie jest wszystko w porzadku.Albo ma na to wplyw mleko, albo inna sprawa chpcby moze jakas bakteria? Moze trzeba zrobic jakis wymaz? Ja bym tam sprawdzila, to malenstwo , wiec lepiej dmuchac na zimne.
gastone- hahaha... właśnie spiesze zeby Ci napisać ze mi sie sniłaś z wózkiem, a w wozku dziewunia z czarną czuprynką, na prawde, takiemiałagługaśnewłoski i takie czarniutkie, no ibyła podobnadoCiebie, moze ta @ nieprzyjdzie w tym miesiacu :rofl2::rofl2::rofl2:;-);-):-):-):-)

aga- mam dokładnie tak samo z tymi grupami krwi,ja mam ujemna a męzol dodatnią.Zawsze w dupalaserwuja mi zastrzyk po porodzie :zawstydzona/y:
rewszte wstecz nie doczytałam, zaraz nadrobie :-p;-):-)
miłego dzionka mamuśki:tak::tak::tak:

[][/FONT][/quote]
[/COLOR][/FONT]
Oj zebys tak mi wykrakala :-D

A u nas jest mozliwy konflikt grup glownych.Max odziedziczyl grupe O po mnie wiec wszystko jest w porzadku.Jednak jesli nastepne dziecko odziedziczy krew po mezu moze byc konflikt.Ale niemozna tego stwierdzic wczesniej,bowiem konflikt objawaia sie dopiero okolo 2 doby po porodzie.Zazwyczaj konczy sie naswietlaniem dziecka lub w rzadkich przypadkach przetaczaniem krwi.Ale ten konflikt jest bardzo rzadki,i ma lagodniejszy przebieg.Konflikt ten sie zdarzyl u brata moego meza, w obydwu ciazach.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry