Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gastone- hahaha... właśnie spiesze zeby Ci napisać ze mi sie sniłaś z wózkiem, a w wozku dziewunia z czarną czuprynką, na prawde, takiemiałagługaśnewłoski i takie czarniutkie, no ibyła podobnadoCiebie, moze ta @ nieprzyjdzie w tym miesiacuKrycha suwaczek jedna wielka niewiadoma, bo testy erly pregnacy nie wychodza pozytywnie,moje samopoczucie nie najlepsze alecos wyczuwam ze chyba nic sie nie wykluje..sama nie wiem..a tak bardzo chce...W sumie musze poczekac do @ ...

;-);-):-):-):-)

;-):-)

mikimauro mi w Polsce tez w dupala serwowali ale tutaj w ramie dostawalam kikakrotnie![]()

a ja Tu w dupala dostałam
;-)

wiesz co, właśnie sobie przypomniałam,ze z Mają to faktycznie w ręke dostałam, ale z Maxiolem to na bank w dupala,bo pamiętam że leżałam sobie z moim słoneczkiem tak wypięta w strone drzwi i pielęgniarka powiedziała żebym sobie nie przeszkadzała i że da mi zastrzyk,no i siup galotki i trach....;-)hehehe widac mialam wiecej szczesciai jeszcze pozwolili mi wybrac ramie bo praworeczna jestem wiec w lewe mi dawali
![]()

Wlasnie!Ka.M cia masz moj numer to puszczaj eska o kazdej porze dnia i nocy a ja zaraz przekaze dalej
Trzymam mocno kciuki
Moze warto pojsc do lekara,skoro ma czete biegunki napewnonie jest wszystko w porzadku.Albo ma na to wplyw mleko, albo inna sprawa chpcby moze jakas bakteria? Moze trzeba zrobic jakis wymaz? Ja bym tam sprawdzila, to malenstwo , wiec lepiej dmuchac na zimne.i w tym rzeczze ja tez niewiem... wiec od czego moze miec bo niemam zielonego pojecianiby wszystko ok a tu nagle biegunkla jest ...ehhh...
![]()
gastone- hahaha... właśnie spiesze zeby Ci napisać ze mi sie sniłaś z wózkiem, a w wozku dziewunia z czarną czuprynką, na prawde, takiemiałagługaśnewłoski i takie czarniutkie, no ibyła podobnadoCiebie, moze ta @ nieprzyjdzie w tym miesiacu;-);-):-):-):-)
aga- mam dokładnie tak samo z tymi grupami krwi,ja mam ujemna a męzol dodatnią.Zawsze w dupalaserwuja mi zastrzyk po porodzie
rewszte wstecz nie doczytałam, zaraz nadrobie;-):-)
miłego dzionka mamuśki![]()