reklama

Mamuski z Ennis

witam was mamuskii goraco :)) ahh w ten tak deszczowy dzien;/

Mikamuro dziewczyno Ty masz tych limuzyn do sprzedania mnostwoo :)) wozkow masz duzo :))
KaMcia ja nie mialam takich sciskow w sumie nie odczuwalam nawet skurczy braxtona hicksa ... Raz na rok mnie cos zakulo i tyle ... Dopiero w dzien porodu czulam taki nie przyjemny ucisk na dole kolo koscii ogonowej

A kochane zycze wam duzo zdrowka i oczywiscie waszym rodzinka :)) W taka pogode nie trzeba sie prosic o chorobe ;/

reklama
witam was mamuskii goraco :)) ahh w ten tak deszczowy dzien;/

Mikamuro dziewczyno Ty masz tych limuzyn do sprzedania mnostwoo :)) wozkow masz duzo :))
hahaha... no wiem , ale ciężko jest kupić wózek który spełnia wszystkie nasze oczekiwania, no i testuje i sprzedaje i kupuje i .... hahaha...
ps.[ podobno gastone ma ich jeszcze więcej ;-)]
do miłego klikania:tak::tak::tak:

witaj aga :)))))

hahaha... no wiem , ale ciężko jest kupić wózek który spełnia wszystkie nasze oczekiwania, no i testuje i sprzedaje i kupuje i .... hahaha...
ps.[ podobno gastone ma ich jeszcze więcej ;-)]
do miłego klikania:tak::tak::tak:

witaj aga :)))))

ciiiiiiii:laugh2: nie jest tak zle jeszcze,narzaie ma 4 ale wszystkie jak dla mnie idealne hih.Mam quinny buzz,jane slalom,jane energy i coneco solar.Wiec chyba nie wiecej od ciebie?Chcialabym jeszcze miec i candy i quinny zapp.Ale narzie mam jedno dziecie :laugh2: ktore juz tylko sporadycznie korzysta z jednego.Ale kto wie hihihNiby sie zarzekam ale jakos mnie korci.

Ostatnia edycja:
ciiiiiiii:laugh2: nie jest tak zle jeszcze,narzaie ma 4 ale wszystkie jak dla mnie idealne hih.Mam quinny buzz,jane slalom,jane energy i coneco solar.Wiec chyba nie wiecej od ciebie?Chcialabym jeszcze miec i candy i quinny zapp.Ale narzie mam jedno dziecie :laugh2: ktore juz tylko sporadycznie korzysta z jednego.Ale kto wie hihihNiby sie zarzekam ale jakos mnie korci.
hashahaha... no właśnie jak te sprzedam [ choć jeden] to strasznie zappa chce, cośczuje że jak nie sprzedam tych to i tak zappa kupie, pod choinke sobie i Maxowi, hihii...

widze zenagle wszystkie kozystamy z tych samych emantikonek:-p:tak::tak:;-);-):-)

hej ... widzę że tu się ktoś na dziecię szykuje....

u mnie bez zmian...
tylko kumpel w pl mi zmarł... to mamy trochę doła:-(
masakra... ehhh chłopak ledwo 23 lata skończył....

reklama
dobry wieczor!!!o matulu co ja przezylam z komputerami naszymi:-(:-(:-( dziewczynki dzieki za troske ale jeszcze nie urodzilam;-) chociaz juz bym chciala:tak::tak: mielismy awarie komputerow i net nam siadl:wściekła/y::no::no::wściekła/y::no::wściekła/y: w ogole nie wiadomo bylo o co chodzi,raz na dzien sie pojawial na kilka chwil i doooopa nawet nic zrobic nie mozna bylo:crazy::crazy: ale juz ok.okazalo sie ze cos nie tak bylo z ta puszka na kominie w ktorej jest antena od neta czy cos tam:-(nawet nie wiem dokladnie o co chodzilo bo tak sie na tym wszystkim znam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale juz jestem i was nie opuszcze az do porodu;-);-);-) kamcia trzymam za was kciuki:tak::tak::tak: i wspolczuje z powodu kolegi
[*]
moja kolezanka wczoraj miala wywolywany porod bo synek nie chcial na swiat sie pokazac i mamy teraz slicznego malego jasia:tak::tak: ach jak milo znowu miec internet:tak::tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry