reklama

Mamuski z Ennis

no i byłam u GP ... czekałam półtorej godziny na spotkanie z p[ielęhgniartrką która miała przede mną tylko 1 osobę:eek::confused2:
to cała poczekalnia ludzi do innego lekarza szybciej się załatwiła niż ja....

no i się dowiedziąłam że dziecko już jest blisko... ale mówiła że pewnie urodzę po weekendzie :-(
ale jak mi sie bóle zaczną mam jechać na porodówkę... więc zobczymy... oby bóle stały się ngle silne i bolesne :-p

reklama
i ja siewitam hehe:-):-) Ka.Mcia obys szybko urodzila trzymam kciuki i noczywiscie bez bolezne heh ... i oczywsicie dziewczynke hehe

ja sie zbieram na miasto obiadek zrobic i wogule ...

Emilka szaleje zowu sie budzi w nocy:crazy::crazy: ale zaczynam jej wprowadzac nowe papu... Marcheweczke i w cinaz az sie trzesla ze chce jeszcze heh narazie jest dobrzed kupki normalnie i kaszke tez daje z mleczkiem na noc i jest dobrze a dzis sproboje jabuszko ... to narazie mykam wpadne jeszcze wieczorkiem:-)

ja juz po GP.no i hmmmm.... cisnienie w normie ,bialka w moczu nie ma cukier ok.czyli jednym slowem nic mi nie jest,ale mam odstawic calkowicie sol:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i tak malo sole wiec to chyba nic nie zmieni.i w srode na kontrole,w miedzyczasie mam sie obserwowac i jakby sie cos dzialo powaznego to mam do szpitala jechac. jedno w tym dobre ze mi paracetamolu nie zapisal;-);-);-) a ta moja noga to najprawdopodobniej dzieciatko uciska na nerw i tak bedzie az do porodu chyba ze maluszek odpusci troche:sorry::sorry:
GASTONE wysylam na priv nr tel ,hehe bo jak mnie chwyci to faktycznie nie bedzie czasu nic napisac:tak:
KAMCIA dopiero poludnie :tak:moze jeszcze dzisiaj MALA nas zaskoczy:tak::tak::tak:

Ja ci zaraz smska wysle to bedziesz miala moj numer,cobys wyslala jakas wiadomosc jak urodzisz;-)

A co do uciskania nerwu ja mialam przez 3 miesiace rwe kulszowa..i nic nie moglam brac,ale bolalo.Pracowalam w Dunsie i chodzilam za soba ciagnac jedna noge:eek:
no coś się nie zapowiada

Jedno jest pewne - urodzisz :-D

no i ja tak ciagne ta noge za soba,a najgorzej to wstac z lozka,przekrecic sie na bok:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bol okropny:crazy::crazy: ale sie pocieszam ze jeszcze 5 tygodni;-);-)
kamcia jak ja bym chciala byc na twoim miejscu:tak::tak::tak:hehe;-);-) jeszcze sie 13sty nie skonczyl;-);-)
GASTONE czekam na meska:)))

Ostatnia edycja:
ja jak juz lezalam na sali przed porodem to dziewczyna ktora lezala kolo mnie tez polka:-)byla po terminie bodajze tydzien i sie denerwowoala kiedy jej wywolaja ten porod itd bo sie nie zanosilo na to ze zrobia:crazy: i poszla pod goracy prysznic i wyszla ze skorczami takimi ze po godzinie lezala kolomnie juz z synkiem wiec jak chcesz urodzic to mozesz tak zrobic hehhe tylko sie spakuj do konca zebys niepanikowala czy twoj tym bardziej jak to faceci:-D:-D z moje sie osmialam bo 3 razy jezdzil do domu bo co chwile zapomninal czegos wziasc a najlepsze ze sie na porud spoznij 10 min:wściekła/y::wściekła/y: taka zla bylam gdyby bylo tak ze niemoze byc przy mnie to jeszcze loz ale mogl byc nawet przy cesarce ...a jak przyszedl to mnie tam szyli powoli a jak juz wyszla to taki tekst do mnie...: niemoglas na mnie poczekac?? ... normalnie padlam juz calkiem...

nooo hehe spaokowana to ja jestem...
prysznic też brałam gorący to tylko brzuch mi się czerwony zrobił.... i nic... mała grzecznie sobie chyba spaała w tym czasie....:sorry:

z moje sie osmialam bo 3 razy jezdzil do domu bo co chwile zapomninal czegos wziasc a najlepsze ze sie na porud spoznij 10 min:wściekła/y::wściekła/y: taka zla bylam gdyby bylo tak ze niemoze byc przy mnie to jeszcze loz ale mogl byc nawet przy cesarce ...a jak przyszedl to mnie tam szyli powoli a jak juz wyszla to taki tekst do mnie...: niemoglas na mnie poczekac?? ... normalnie padlam juz calkiem...

oj jakby moj R to przeczytal to juz by wiedzial co zrobic:tak: on tak sie boi isc ze mna ze nie wiem :eek::eek::eek: ja mu mowie ze tylko na ten poczatek ma isc,a jak juz sie cala akcja zacznie to moze sobie wyjsc,ale on sie za glowe chwyta nawet jak o tym wspominam:cool2::laugh2: zobaczymy jak to bedzie;-);-)

reklama
hmmm....:confused::confused::baffled: to niewiem jak mozna zrobic zeby szybko urodzic...ja sie pomeczylam troche z tym cisnieniem i cukrzyca dlatego urodzilam2 tyg wczesniej ale to cisnienie troche wymuszalam bo juz niemialam sil sie meczyc bo mnie rkzyze bolalay strasznie tylko ze to niebyly skorcze ... i dlatego mi csarke zrobili bo juz prawie zasypialam na sali od tego gazu hehehhe i sie smialy polozne ze mnie no ale przezycie nie do zapomnienia...ehhh... :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry