_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
buba ja mam właśńie też takie bóle bardziej krzyżowe niż skurcze...
no ale ciśnienie jak to mi powiedziała perfect

no ale ciśnienie jak to mi powiedziała perfect

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

JUZ TYLKO GODZINA ZOSTALA WIEC PEWNIE DZISIAJ JUZ WAM SIE NIE UDA
ALE JA TRZYMAM KCIUKI ZA WAS

DOBREJNOCKI

no właśnie.. jeszcze się nie rozpakowałam:-( a już 14...KAMCIA WIDZE ZE JESTES JESZCZE Z NAMIJUZ TYLKO GODZINA ZOSTALA WIEC PEWNIE DZISIAJ JUZ WAM SIE NIE UDA
ALE JA TRZYMAM KCIUKI ZA WAS
DOBREJNOCKI
![]()
czyli 25.11 
ale jeszcze to przedemna... KaMcia urodzisz napewno tylko jeszcze niewiedomo kiedy...
ale powiem ci ze warto na takiego szkraba ... moze akurat szybko urodzisz... a jak bedziesz szka gdzies an czasie na kontrole to cie juz zostawia ... zobaczymy no ale mam nadzieje ze szybko buzka
milego dzionka zycze

:-) i jej dwójeczką dzieci, a potem sprzątanko
i tak w koło ....
no i ja tak ciagne ta noge za soba,a najgorzej to wstac z lozka,przekrecic sie na bokbol okropny
ale sie pocieszam ze jeszcze 5 tygodni;-);-)
kamcia jak ja bym chciala byc na twoim miejscuhehe;-);-) jeszcze sie 13sty nie skonczyl;-);-)
GASTONE czekam na meska))
Oj moj sie strasznie zarzekal ze przenigdy nie pojdzie ze mna rodzic, bardzo mnie to smucilo ale rozumialam.No ale byl taki dzielny ze poszedl, pomagal mi strasznie,masowal, wspolczul siedzial dopoki nie musial wieczorem wyjsc (bo sie nic dalej nie dzialo)spal w samochodzie hehe i czekal bidulek od srody do soboty.Jezdzil tak miedzy Ennis a Limerick tylko na noc i wracal.A w sobote poszlam w koncu na porodowke,ale moje dziecie uparte bylo na Maxa (haha)i nie chciualo wyjsc.No poszlam na cc.Ale i tak nici z porodu,bo ja bylam tak przestraszona ze powiedzialam ze wszystko czuje i niestey uspili mnie.A wtedy maz nie mogl juz wejsc jak przy samym znieczulnie wewnatrzoponowym.oj jakby moj R to przeczytal to juz by wiedzial co zrobicon tak sie boi isc ze mna ze nie wiem
ja mu mowie ze tylko na ten poczatek ma isc,a jak juz sie cala akcja zacznie to moze sobie wyjsc,ale on sie za glowe chwyta nawet jak o tym wspominam
zobaczymy jak to bedzie;-);-)
Wiec wyszlo na jego.
No niestety moj jest bardzo wrazliwy na takie rzeczy wiec bede musiala sobie kogos chyba znalesc.
no kiedyś napewno się doczekam dzidzi... hihih
witam serdecznie....![]()

Oj moj sie strasznie zarzekal ze przenigdy nie pojdzie ze mna rodzic, bardzo mnie to smucilo ale rozumialam.No ale byl taki dzielny ze poszedl, pomagal mi strasznie,masowal, wspolczul siedzial dopoki nie musial wieczorem wyjsc (bo sie nic dalej nie dzialo)spal w samochodzie hehe i czekal bidulek od srody do soboty.Jezdzil tak miedzy Ennis a Limerick tylko na noc i wracal.A w sobote poszlam w koncu na porodowke,ale moje dziecie uparte bylo na Maxa (haha)i nie chciualo wyjsc.No poszlam na cc.Ale i tak nici z porodu,bo ja bylam tak przestraszona ze powiedzialam ze wszystko czuje i niestey uspili mnie.A wtedy maz nie mogl juz wejsc jak przy samym znieczulnie wewnatrzoponowym.
I tyle z porodu rodzinnego.Wiec wyszlo na jego.
No ale jak obejrzal fil o cesarce,powiedzil ze nie wejdzie ze mna drugi raz bo zemdeje o wszystkich ozygaNo niestety moj jest bardzo wrazliwy na takie rzeczy wiec bede musiala sobie kogos chyba znalesc.
smsek doszedl potwierdzam
no moj tez taki wrazliwyboi sie ze zemdleje,hehe albo co gorsza sie zrazi po wszystkim do mnie i do dziecka
ostatnio nawet ogladalismy taki program o ojcach ktorzy po porodzie nie mogli patrzec na dzieci i zony
i on mowi ze on chyba nie az tak ale co jesli tez tak bedzie mial
a tak na prawde to wydaje mi sie ze on sie boi ze zemdleje
i bardzo by sie tego wstydzil,hehe
nie naciskam na niego , zobaczymy moze w koncu zmieni zdanie