reklama

Mamuski z Ennis

ja dostawalam zastrszyki w udo az mi sie siniaki porobily bo sie niemoglam obrucic na bok po cesarce a co do grupy krwi to ja mam ab-a moj J ab+ wiec Emilka ma b+ tak jako wyszlo.. czytalam cos o tym konflikcie kilka razy i za kazdym razem cos innego pisali wiec juz niewiem czy jest to jkis problem czy nie..ak ze matak jak pisalam wczesniej mojej kolezanki siostra miala matka ma grupe - a ona + i niemogla jesc niektorych produktow przez to... a co do lekarza to id wlasnie na szczepienie wiec sie odrazu zapytam ....

reklama
Ka.M cia masz moj numer to puszczaj eska o kazdej porze dnia i nocy a ja zaraz przekaze dalej
Trzymam mocno kciuki
tak jest szefowo :-D
kamcia-szperałam wczoraj na twoimwątku i sie tak wzruszyłam, tyle juzbobasów macie i jakie słodziaki wszystkie bez wyjatku:tak::tak::tak:
nooo a moja mała nadal nie chce wyjść :-p
a te nasze listopadowe dzieci to jakoś tak szybko idą... hehe już połowa rozpakowana:-D a tu listopad się ledwo zaczął:tak: a że są słodkie to potwierdzę.... :)

Ostatnia edycja:
tak jest szefowo :-D

nooo a moja mała nadal nie chce wyjść :-p
a te nasze listopadowe dzieci to jakoś tak szybko idą... hehe już połowa rozpakowana:-D a tu listopad się ledwo zaczął:tak: a że są słodkie to potwierdzę.... :)
jeszcze zatęsknisz za kopaniem w brzuszku :tak::tak::tak:.a co do rozpakowywania na listopadówkach, to faktyczniebyłam w szoku,az zerkałam na date, czy mi sienie pochrzaniło cos, wysyp napoczątku miesiaca macie niezły. :tak::tak::tak:zycze wszystkiego dobrego dla Was.:tak::tak::tak:

A juz myślałam ze sobie zapunktuje i zamelduje sie jako pierwsza;-);-):-p:-pa tu nie stety alex juz na straży:-D:-D:-D
Dzień dobry mamuśki:tak::tak::tak:

w związkuz wczorajszym świętem, dzisiaj mam kuperoboty w domku. Zmykam sprzątać.:tak::tak::tak:
Miłego dzionka:-):-):-)

i ja sie witam:-):-)
dokladnie tak gastone mam ab- czyli w sumie najzadsza grupe krwi a zastanawiam sie gdzie mozna isc krew oddac bo bym poszla

a dzionek jak narazie to nie tak zle ale moglo by byc lepiej wczoraj bylo landie wiec moze i dzis bedzie ...
ja juz po sniadanku mialam do luzka hheeh

witam i ja :-)
kurde dziewczyny powiedzcie mi czy miałyście przed porodem taki ścisk w żołądku... dosłownie mówiąc... bo mnie mała tak kopie że normalnie czuję takie gorąco w żołądku i czuję jakbym głodna była a wcale jni jestem:no:

Witam.

i ja sie witam:-):-)
dokladnie tak gastone mam ab- czyli w sumie najzadsza grupe krwi a zastanawiam sie gdzie mozna isc krew oddac bo bym poszla

a dzionek jak narazie to nie tak zle ale moglo by byc lepiej wczoraj bylo landie wiec moze i dzis bedzie ...
ja juz po sniadanku mialam do luzka hheeh
Niedlugo maja byc dni krwiodastwa,gdzies napewno bedea informacje.Nie wiem kiedy dokladnie,jak bede cos wiedzial dam ci znac.
witam i ja :-)
kurde dziewczyny powiedzcie mi czy miałyście przed porodem taki ścisk w żołądku... dosłownie mówiąc... bo mnie mała tak kopie że normalnie czuję takie gorąco w żołądku i czuję jakbym głodna była a wcale jni jestem:no:

Mozliwe,przed porodem rozne sa objawy,mozesz miec nawet biegunke.

Witam sie w ten dzeszczowy dzionek
Zmykam na kawusie

moz-screenshot-3.jpg
moz-screenshot-4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry