_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
już od połowy sierpnia....Ka.M'cia, a Ty już masz wszystko na przyjście Maluszka gotowe???
ostatnio tylko prałam i prasowałam ale tak to miałam wszystko już gotowe,...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już od połowy sierpnia....Ka.M'cia, a Ty już masz wszystko na przyjście Maluszka gotowe???
ostatnio tylko prałam i prasowałam 
Zazdroszcze.ez bym chciala gosci:-(Jestem :-)....co tu pisac jak pogoda do niczego....ale jutro przylatuje moja siostra z corka (moja chrzesniaczka) wiec bedzie troche weselej w domu...![]()
już od połowy sierpnia....ostatnio tylko prałam i prasowałam
ale tak to miałam wszystko już gotowe,...![]()
W sumie musze poczekac do @ ...

... pogoda jak narazie nie tak zle.. u nas chorobowo bylo przez kilka dni mnie w krzyzu lamie smarkam sie i kaszle mojego |J zab boli ale do dentysty nie pojdzie bo sie boi Emilka znowu cos pod biegunke lapie robila zadkie kupki kilka razy boje sie ze cos jest nioe tak bo nic jej niedawalm nowego:-

amuskiOdliczamy juz i mamy nadzieje ze dasz jakos znac jak bedziesz sie rozpakowywac a potem pochwalisz sie zawartoscia brzuszka.

ja też odliczam...

Krycha suwaczek jedna wielka niewiadoma, bo testy erly pregnacy nie wychodza pozytywnie,moje samopoczucie nie najlepsze alecos wyczuwam ze chyba nic sie nie wykluje..sama nie wiem..a tak bardzo chce...W sumie musze poczekac do @ ...