reklama

Mamuski z Ennis

reklama
Jestem :-)....co tu pisac jak pogoda do niczego....ale jutro przylatuje moja siostra z corka (moja chrzesniaczka) wiec bedzie troche weselej w domu...:tak:
Zazdroszcze.ez bym chciala gosci:-(
już od połowy sierpnia....:-D ostatnio tylko prałam i prasowałam
ale tak to miałam wszystko już gotowe,...:tak:

Odliczamy juz i mamy nadzieje ze dasz jakos znac jak bedziesz sie rozpakowywac a potem pochwalisz sie zawartoscia brzuszka.

Krycha suwaczek jedna wielka niewiadoma, bo testy erly pregnacy nie wychodza pozytywnie,moje samopoczucie nie najlepsze alecos wyczuwam ze chyba nic sie nie wykluje..sama nie wiem..a tak bardzo chce...:sorry: W sumie musze poczekac do @ ...

Ostatnia edycja:
witam sie i ja po dluzszej nieobecnosci...te przeprowadzi mnie dobija:eek::eek::eek::eek:... pogoda jak narazie nie tak zle.. u nas chorobowo bylo przez kilka dni mnie w krzyzu lamie smarkam sie i kaszle mojego |J zab boli ale do dentysty nie pojdzie bo sie boi Emilka znowu cos pod biegunke lapie robila zadkie kupki kilka razy boje sie ze cos jest nioe tak bo nic jej niedawalm nowego:-(:-( boje sie bo ja mam - a ona + grupe krwi wiec moze byc chora ale nie koniecznie ... mojej kolezanki siostra tak ma i niemmoze jesc wiekrzosci produktow .... przez ten konflikt syrologiczny czy jakos tak sie pisze... a poza tym chtke mam super ogrud wielki czekam atylko na meble do mnie do pokoju jeszcze sie ne rozpakowalam od tygodnia:wściekła/y:

a tak poza tym witam m:-D:-Damuski

Krycha suwaczek jedna wielka niewiadoma, bo testy erly pregnacy nie wychodza pozytywnie,moje samopoczucie nie najlepsze alecos wyczuwam ze chyba nic sie nie wykluje..sama nie wiem..a tak bardzo chce...:sorry: W sumie musze poczekac do @ ...

Trzymam mocno kciukasy i to specjalne, na dziewczynkę ;-)

No i dzień dobry mamusie, miłego dnia :sorry:

buba cos Ci sie chyba z tym konfliktem serologicznym pokrecilo:) pierwsze slysze to cos napisala.....a konflikt my tez mamy i 4 dzieci......wiec nie bardzo rozumiem co ma konflikt wspolnego z biegunkami?????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry