Wszystkiego nallepszego dla malutkich Solenizantów, jeżeli są jakieś duże Solenizantki to im również życzę wszystkiego dobrego

Jeżeli chodzi o fotelik samochodowy to też zastanawiałam się nad tym maxi cosi, ale w decyzji zakupu blokuje mnie fakt, że jest on do 18 kg. Z doświadczenia wiem, że chociaż dziecko tę wagę może osiągnąć później np. moja 5 letnia córka waży ok. 17 kg i na pewno w takim foteliku już by nie dała rady jeździć - długie nogi itd

. Dlatego też rozglądamy się za fotelikiem w przedziale wiekowym 9-36 kg, bo tutaj nawet nasze starsze dziecko mogłoby jeszcze z niego korzystać (w przypadku posiadania dwóch samochodów istnieje potrzeba dublowania, gdyż rano córa do przedszkola jeździ z tatą, a wraca ze mną).
Wydaje mi się, że pytanie o fotelik KIDDY powinnam skierować do Qassandry, bo to chyba Ty Słoneczko o ile dobrze pamiętam go posiadasz. A czy słyszałyście o fotelikach montowanych tyłem do kierunku jazdy (chodzi mi o foteliki dla od 9 kg w górę). Jakoś sobie nie wyobrażam mojej starszej córki siedzącej tyłem do nas

U mnie również kurczak bity z dwóch stron i to porządnie