Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jak tak patrzę sobie na schemat żywieniowy i myślę i wychodzi na to ze do każdego mleka powinno się dodawać albo kleik glutenowy albo bezglutenowy. Czy wy to stosujecie? Czy samo mleczko wypijają wasze maluchy?
ppy,az z wrazenia spac nie moge
ojj wlaczyl mi sie syndrom jedynaka,ktorym nie jestem:i pisze tylko o sobie-ale to z tej radosci
lece poczytac co u was
Hej,
moja córa po 3 dniach chodzenia do przedszkola - znowu czuje że będzie chora. Dzisiaj boli ją gardło, już coś kicha..ech...życie..
Cześć dziewczyny !!
Nie czytałam Was kilka dni i nie wiem co się dzieje ale wpadłam na chwilkę. Nie mam siły bo mój maluch daje mi w kość. Zamienił się w małego potworka płacze w nocy i w dzień, jest coraz gorzej. Budzi sie co godz. lub dwie, oboje jesteśmy niewyspani, w domu mam straszny bałagan, nie mam nawet jak zrobić obiadu bo mały wisi na mnie całymi dniami juz nie wiem co z nim robić. Niektórzy mówią mi, że może to zęby ale nie widać nic w buzi, on chyba po prostu ma taki wredny charakterek bo gdy go tylko podnoszę to przestaje płakać... porażka :/