Olena jeszcze trochę i lenistwo pójdzie w kat hihi
a i czemu szklane tarki? ja np. przy Szymku miałam taka jak tacka plastikowa ..fajna a teraz na normalnej tre..
Qassandra bo najgorzej własnie jak takie maleństwo choruje..ani nie od smarknie, ani dobrze nie odkaszlnie

...bo córeczka to już starsza i lepiej sobie radzi..co do tego co jeszcze by tu zaradzić...wszystko praktycznie zastosowałaś wiec już nic mi do głowy nie przychodzi...KURUJCIE SIE KOCHANI i trzymam ZA ZDRÓWKO
co do tego chorowania , przeraza mnie to ze Szymek idzie do przedszkola i może coś przynosić choć wiem ze nie musi( nie raz miał styczność z zakatarzonym czy kaszlącym dzieckiem i nic nie łapał . ale wiem wiem przedszkole to wzmożony atak wirusów na dodatek zmutowanych

).. chciałabym aby Amela miała taki sam start jak on miał

..wiadomo ze sie dziecka nie uchroni przed chorobami ale jednak katar nie jest taki straszny dla starszego dziecka i teraz kiedy to Szymek bedzie sie kurowal jest git...no nic muszę się z tym zmierzyć bo Szymek już gdy skończył 3 lata powinien chodzić ale się wszystko przedłożyło..
Saskiana hmm tom ja bardziej teraz przy Ameli wydziwiam ale nie martw się, staram się nie przeginać co by nie zwariować

no a karuzel super była hihih fajnie mieliście bo my to w domu..padało i jakoś tak nic się nie chciało..i tez nie lubię PONIEDZIAŁKÓW

@przyszla choć dziwnie się zapowiadała(czern

)..wczorajszy dzień na pierwszej w moim życiu nosie JAK NIGDY
Izabell takie są początki podawania stałego jedzenia...mojej malej wystąpiły po kuraku to po prostu odczekałam z nim i podałam znów..dziś jest ok bez niteczek

no i starsza przecież już jest jak i dłużej już coś innego jak mleko je.....uklad sie musial przystosować...tak mysle
aaa a kuchnie ta biala PIEKNAA co to za płytki są bo ja TAKIE CHCE...o białej już mogę zapomnieć

ta brazowa tez Bardzo ładna(ja chcé jaśniejszą bo tęsknie z biala

) tylko powiedz mi z czego masz fronty i czy stosowałaś te blumy hehe
a ja dziś do 14 sama..wczoraj chlopaki ogladali te walki (ppudzian itp.) i taka laska byla ..prowadziła zawodników a ten od nas Idiota mówi...ona mogby wygrac to by miała noc z nim jako nagrodę hahaha śmiałam się ze to by była kara jak oczywiście powiedziałam tez ze nie ta liga ale popatrzeć i pogadać może

podła jestem ale pustak taki ze hej..swoja znajoma obraza ze paszczur jest a on z tymi czarnymi zębami to zapewne REONALDO..bezczelny

aa i po tamtej mojej awanturze czyści po sobie wszystko na błysk..tyle dobrego