reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z kaffe marzec 2010

my dalej przeziebieni.... mnie sie pogarsza a u davida constans... :-( jutro idziemy do lekarza, bo raz, ze ten katar, a dwa od tygodnia robi mi makabryczne kupki... :-( wodniste, mega smierdzace i ze sluzem... :szok: nie wszystkie oczywiscie, ale raz dziennie taka jest. zaczelam od wyeliminowania glutenu, potem odpuscilam sloiczki od 8 mies. i wrocilismy do tych od 6 mies. ale to nic nie dalo... :no: moja kolezanka ''dobra rada'' twierdzi, ze powinnam to sprawdzic ale ona tak miala z blizniakami jak im zeby szly. :eek: ale widze, ze u was takich problemow nie ma! :no: troche mnie uspokoila, ale i tak wole isc do lekarza. fakt pozostaje faktem, ze david jadl juz wszystko i zadnych sensacjii nie bylo :eek: jutro zobaczymy!

my kojca nie mamy, ale moj syncio jest tak spokojny i samowystarczalny, ze moge go zostawic samego w lozeczku i biegne do kuchni porobic co potrzebuje. potrafi nawet pol godziny sam soba sie zajmowac. :tak: tylko sprawdzam zza winkla co porabia! ale ma tak od niedawna! :-D

wlasnie sie obudzil moj czarodziej!:-D

na katarek to stosujecie masc majerankowa? musze powiedziec rodzicom zeby nam kupili, bo tesciowa jedzie do PL to wezmie paczke :-) probowala ktoras olbas oil? moja kolezanka poleca, tylko to jest od 12 mies. wiec chyba sie nie odwaze... :confused2:

olena- jak tam? pisz? bo my w tej ciazy to jestesmy razem z toba!! i z michalka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
a tylko się wkurzyłam, miałam mieć USG coś zaszwankowało, jutro idę prywatnie i tak chyba już zostanie, bo na fundusz to jakaś porażka.

hey

ja tylko po skrocie,bo piszecie o masci majerankowej, jak bylam w Us,to tez ja chcialam kupic, a tam bylo napisane stosowac od 12m-cy,wiec nie wiem,moze to jakis przepis w US,moze w Pl jest innaczej, ale sprawdzcie jak cos,co by maluszka nic nie bylo

Wnika, jak Dusia miała katar, to stosowałam maść majerankową, odrobinę smarowałam pod noskiem i małej lepiej się oddychało, nie widziałam w ulotce zastrzeżenia, że dla dzieci powyżej 12 miesięcy, a zawsze czytam ulotki przed zastosowaniem

saskiana- ja tez mam kuchnie na dole a lozeczko na gorze!!! :-D no i biegam... :sorry: ale traktuje to jak gimnastyke :-D razem z dieta MZ zamiast dukana! :-D

masc majerankowa myslalam, ze mozna juz stosowac? nie wiem, wiec pytam! ten olejek eteryczny olbas oil czytalam, ze dopiero po 12 mies. :baffled: zglupiec mozna! :sorry:

filmu nie widzialam, ale w ciazy przeczytalam ksiazki. historia moze i ok, ale straszne dluzyzny w ksiazkach... wiec kiepsko... moim zdaniem!

Ostatnia edycja:
ja też :) muszę sobie trzecią część jeszcze raz na spokojnie obejrzeć, warto obejrzeć z nim jeszcze inny film. nie pamiętam tytułu. też fajny

reklama
Do góry