wnika_s
Zaangażowana w BB
my dalej przeziebieni.... mnie sie pogarsza a u davida constans... :-( jutro idziemy do lekarza, bo raz, ze ten katar, a dwa od tygodnia robi mi makabryczne kupki... :-( wodniste, mega smierdzace i ze sluzem...
nie wszystkie oczywiscie, ale raz dziennie taka jest. zaczelam od wyeliminowania glutenu, potem odpuscilam sloiczki od 8 mies. i wrocilismy do tych od 6 mies. ale to nic nie dalo...
moja kolezanka ''dobra rada'' twierdzi, ze powinnam to sprawdzic ale ona tak miala z blizniakami jak im zeby szly.
ale widze, ze u was takich problemow nie ma!
troche mnie uspokoila, ale i tak wole isc do lekarza. fakt pozostaje faktem, ze david jadl juz wszystko i zadnych sensacjii nie bylo
jutro zobaczymy!
my kojca nie mamy, ale moj syncio jest tak spokojny i samowystarczalny, ze moge go zostawic samego w lozeczku i biegne do kuchni porobic co potrzebuje. potrafi nawet pol godziny sam soba sie zajmowac.
tylko sprawdzam zza winkla co porabia! ale ma tak od niedawna! 
wlasnie sie obudzil moj czarodziej!
na katarek to stosujecie masc majerankowa? musze powiedziec rodzicom zeby nam kupili, bo tesciowa jedzie do PL to wezmie paczke :-) probowala ktoras olbas oil? moja kolezanka poleca, tylko to jest od 12 mies. wiec chyba sie nie odwaze...
olena- jak tam? pisz? bo my w tej ciazy to jestesmy razem z toba!! i z michalka!!!

my kojca nie mamy, ale moj syncio jest tak spokojny i samowystarczalny, ze moge go zostawic samego w lozeczku i biegne do kuchni porobic co potrzebuje. potrafi nawet pol godziny sam soba sie zajmowac.

wlasnie sie obudzil moj czarodziej!

na katarek to stosujecie masc majerankowa? musze powiedziec rodzicom zeby nam kupili, bo tesciowa jedzie do PL to wezmie paczke :-) probowala ktoras olbas oil? moja kolezanka poleca, tylko to jest od 12 mies. wiec chyba sie nie odwaze...

olena- jak tam? pisz? bo my w tej ciazy to jestesmy razem z toba!! i z michalka!!!
Ostatnia edycja: