reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

witam kobietki!
iwicik28-zapraszam kiedy tylko bedziesz miała czas i ochotę,ja tak jak ty jestem caly czas w domku.:tak:
a jesli chodzi o zelazo to na własna reke nie kupój nic.a nie mozez zadzwonic do Naboznego?
anowik72-witam cie,zapraszamy na ploteczki i pogaduszki na wszelkie tematy.
poczytalam co tam u ciebie i faktycznie masz nie za wesoło!!:no:
ja tego nie moge zrozumiec jak facet moze sie tak zachowac!!!
sorry ale to chyba był jakis guwniarz!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::szok::confused:
ale jestes i tak silna i dajesz rade!
a w bieszczadach mam rodzine.
monik75-kochana powiadasz ze twoja mama na nowym miescie mieszka?:confused:
to ja nie daleko bo na ul.kwiatkowskiego-kojarzysz?:confused:

kurcze fatalnie sie dzis czuje?:-(
serce mi nawala,nie wiem czemu!
na dodatek dzieciaki sa okropnoi tylko krzyk,płacz poprostu szok!:wściekła/y::szok:pogoda do d...!nic sie nie chce.
jakas chyba depreja mnie łapie:baffled:.
cholera co za dzien!:wściekła/y:

reklama
lidka r wlasnie nie gowniarz, on ma 34. dlatego tym bardziej nie pojmuje dlaczego on sie tak zachował. moja Martynka tez dzis jakas niespokojna, caly dzien by chciala byc na rekach.
mieszkasz na kwiatkowskiego?ja na rejtana. jak sie cieplej zrobi to moze na spacerek pojdziemy?

ciesze sie ze watek ten ozyl. ja na bb jestem od maja 2009 a wtedy tu cicho bylo

Ostatnia edycja:
Witajcie Mamusie z Rzeszowa

choc pochodze z innej miejscowosci,mieszkam w rzeszowie. Jeszcze wierze ze nie bede musiala wracac do rodzinnej miejscowosci. Samotnie wychowuje córke Martynke.

Fajnie by bylo gdybysmy sie mogly spotykac na spacerkach

lidka r wlasnie nie gowniarz, on ma 34. dlatego tym bardziej nie pojmuje dlaczego on sie tak zachował. moja Martynka tez dzis jakas niespokojna, caly dzien by chciala byc na rekach.
mieszkasz na kwiatkowskiego?ja na rejtana. jak sie cieplej zrobi to moze na spacerek pojdziemy?

ciesze sie ze watek ten ozyl. ja na bb jestem od maja 2009 a wtedy tu cicho bylo

anowi82-co ty mówisz??????????????????????????:confused:
jestem w szoku stary facet i taki numer potrafil zrobic?
co za palant!!!!!:wściekła/y:
bardzo chetnie na spacerek mozemy sie umowic jak sie cieplej zrobi:tak:
a utrzymujesz z nim jakis kątaky:confused:

Hej dziewczyny.
Miałam już coś napisać od dawna ale czasu brak, nawet na forum rówieśnicze nie za bardzo starcza:-p.
Dziś zdarzył się cud- młody zasnął wcześniej (taa rano kub w nocy odda z nawiązką) więc czas jest.
hmm moja lokalizacja to obrzeża Rzeszowa w kierunku na Łańcut:rofl2:
Inne rzeczy widać w suwaczku.
Co do żelaza -ja jestem wegetarianką i problemów w ciążach żadnych nie miewam, coś tam sporadycznie raz na kilka lat- wyrównuje się po kilku tabsach i dawce zieleniny:-D

Witam wieczorkiem ja tylko na chwilkę bo kolejka do kompa nademną stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam dziaj troszkę na zakupach M został w domu z małą i jak wróciłam to burdel zastałam:wściekła/y: bałagan totalny a córeczka wymalowana ...markerem:no: masakra a co będzie jak pójde do pracy:confused::confused::confused:

Hej dziewczyny.
Miałam już coś napisać od dawna ale czasu brak, nawet na forum rówieśnicze nie za bardzo starcza:-p.
Dziś zdarzył się cud- młody zasnął wcześniej (taa rano kub w nocy odda z nawiązką) więc czas jest.
hmm moja lokalizacja to obrzeża Rzeszowa w kierunku na Łańcut:rofl2:
Inne rzeczy widać w suwaczku.
Co do żelaza -ja jestem wegetarianką i problemów w ciążach żadnych nie miewam, coś tam sporadycznie raz na kilka lat- wyrównuje się po kilku tabsach i dawce zieleniny:-D

haszi-zapraszamy na pogaduszki:-)

Witam wieczorkiem ja tylko na chwilkę bo kolejka do kompa nademną stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam dziaj troszkę na zakupach M został w domu z małą i jak wróciłam to burdel zastałam:wściekła/y: bałagan totalny a córeczka wymalowana ...markerem:no: masakra a co będzie jak pójde do pracy:confused::confused::confused:

:-):-):-):-D:-D:-Dkochana jak do pracy pójdziesz to domu nie poznasz.!!!!

2 w 1 ja tez na początku myślałam że trudno jest zrobić suwaczki ale jak mi sie udało to pmyślałam jakie to proste:szok: zobaczysz tylko próbuj.Ja natomiast mam problem bo chciałam wkleić jeszcze jedden czwarty suwaczek i nie chce go przyjąć,dlaczego? Może któras wie?

reklama
Do góry