reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

ooooo chybaci sie udało jezeli jesteś w 19 tygodniu ciąży to gratuluje
oooooo i jescze jeden ........
piszesz moze tez na watku sierpnióweczek???????/

reklama
:):):):) Juuupi, wreszcie sie udalo:)
Jak wspominalyscie nie takie to trudne, ale trzeba bylo sie pomeczyk faktycznie:p
Dzieki za pomoc;)

Dziekuje:)Jeszcze nie pisze na watku sierpnióweczek, dopiero sie wkręciłam w forum:p ale się odezwe w wolnej chwili;)

Ostatnia edycja:
witam w niedziele mamuski:-):-)

w sumie to ja dopiero wstałam i sie ogarnełam , mąż poszedł do Koscioła a ja z synem siedzimy i sie zastanawiamy co by tu dzisiaj robic :confused::confused::confused:

mielismy jechać do Rzeszowa ale tyle sniegu na waliła ze nawet nie chce sie wychodzic na to zimno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

trzeba rosolek nastawić no i zjesc jakies sniadanko bo tego jeszcze nie zdążyłam zrobić:-D:-D:-D

Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli:-):-):-)

Dzień Dobry

Wczoraj pół dnia spędziliśmy na tych targach. Pomysłów na nasz domek nałapałam, teraz tylko jeszcze kasa by się przydała :-p
Po południu siedzieliśmy u teściowej i trochę się boję czy nie zaraziliśmy się od niej, bo jakaś taka kichająca była.
A dzisiaj to ta pogoda tak mnie dobija okropnie że mam dość wszystkiego:no:

2 w 1 no i udało się :tak::-)

Witam Mamusie :)

Jestem z Horyńca Zdroju, ok. Jarosławia. Mam 23 lata i jestem mamusią od 03.01.2010. Mam synka, Szymonka :)
Mieszkam z rodzicami, mój mąż jest na misji w Afganistanie, wraca w kwietniu. Jeszcze nie widział Szymka ani nie był przy porodzie - nad czym ja strasznie ubolewałam :(((
Jestem po cc i oczywiście karmie butelką, bo po 3 tyg mój pokarm znikł... :/

Pozdrawiam wszystkie Mamusie :*

Cześć
Ja jestem spod Krosna, dokładnie z Odrzykonia. Jestem w 7 miesiącu, ma być dziewczynka. Może jest ktoś z okolicy?
Mój brat też jest na misji, wraca początkiem maja, jeszcze pewnie zobaczy moje brzuszysko:)
Pozdrawiam

Cześć
Ja jestem spod Krosna, dokładnie z Odrzykonia. Jestem w 7 miesiącu, ma być dziewczynka. Może jest ktoś z okolicy?
Mój brat też jest na misji, wraca początkiem maja, jeszcze pewnie zobaczy moje brzuszysko:)
Pozdrawiam

cześć!ja mieszkam trochę dalej w ok.Krynicy pozdrawiam

Witam wieczornie

widac ze weekend bo dziewczyn nie ma :-D:-D:-D

ja byłam na 17 w kosciółku i skoczyłam jeszcze do sklepu bo mi sie lodów zachciało no i jak sama sobie nie kupie to kto mi kupi :-D:-D:-Dnikomu sie nie chce dupy ruszac jak takie zimno:-D:-D:-D

Bąblik ja mam do Krosna jakąś godzinke drogi bo byłam juz kilka razy nawet moje kosiarki tam kupowałam i jezdziłam po nie :-):-):-)a i bylam w osrodku co sie zdaje na prawko:-D:-D:-D

Monik fajnie ze masz juz wizje na własny domek ja jak narazie to mam wizje jak przerobic mój :-D:-D:-D

Witajcie laski;-):-)
U Was chyba to samo g...pada co i u mnie:confused::no:
A ja dzisiaj wk....... się na maksa:wściekła/y: Mamy problemy finansowe i poprosiłam teściową aby mi pożyczyła kasęna rachunki bo terminy gonią a ZUS spóźnia się z wypłatą chorobowego już 3 tydzień:wściekła/y: A ona z wielką furią przyniosła mi pieniądze i mówi że jestem rozrzutna bo kupuję dzieciom wymyślane jedzenie a powinnam oszczędzać:wściekła/y: A niby z czego mam oszczędzać jak M od 6 miesięcy dostaje z ZUSU tylko tysiąc złotych:confused::confused: według teściowej powinno to starczyć na rachunki paliwo do samochodu leki itp i jeszcze mamz tego oszczędzać:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ja nie mogę aż się popłakałam i kazałam jej zabierać te pieniądze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wziełam z bankomatu na debet:no: i ch...jej w d...:no: ufff...aż lepiej mi się zrobiło:happy2:

kochan doskonale ci rozumie!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
tesciowe to sa wredne baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:żeby nie pomuc najbliszej rodzinie?szok!:szok::szok:
cholera na co jej na starosc tyle kasy?zamiast pomuc to jeszcze wymowki Ci robi.:no::no:
w głowie sie nie miesci ze sa tacy ludzie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czesc mamuski!
ja dzisiaj zła jestem strasznie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moj M pojechał do ksiegowej po pity bylam pewna ze jakies pieniazki bedziemy miec do zwrotu a tu dupa!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y:jeszcze musimy tysiaca dopłacic.no normalne mnie rozniesie ze złosci.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jeszcze jak by tego mało było to dostałam @ i jestem zła jak osa!brzuch,głowa boli normalnie do wymiany sie nadaje!!!:no::no::no:

reklama
Hejka.Wczoraj nie miałam czasu nawet tu pisać do południa jakoś tak szybko zleciało a po południu byliśmy na imprezie imieninowej u kolegi.
Noc całą mała przepłakała:wściekła/y: myślałam że zwariuję:no: o 3 dałam jej paracetamol i spała do 7 i tak jak przypuszczałam po tej nocy dzisiaj ma mega katar i jest osłabiona teraz śpi no i ciekawa nastepna noc się zapowiada :wściekła/y: Dzisiaj znowu siostra przywiozła swoje dzieci na cały dzień do nas bo sama chodzi do pracy a teściowa poszła do lekarza.Czyli wesoło było a ten młodszy synek 7 miesięczny miał gorączkę marudził ehh dopiero pojechali.na domiar złego mam tez @:wściekła/y: już 4 dzień a krew wali jak po porodzie w nocy to jakby krwotok:wściekła/y: masakra kobiety zawsze przesrane mają:wściekła/y::wściekła/y: no to koniec mojego biadolenia.

Do góry