reklama
Jak wspominalyscie nie takie to trudne, ale trzeba bylo sie pomeczyk faktycznie
Dzieki za pomoc
Dziekuje
Ostatnia edycja:
witam w niedziele mamuski:-):-)
w sumie to ja dopiero wstałam i sie ogarnełam , mąż poszedł do Koscioła a ja z synem siedzimy i sie zastanawiamy co by tu dzisiaj robic

mielismy jechać do Rzeszowa ale tyle sniegu na waliła ze nawet nie chce sie wychodzic na to zimno

trzeba rosolek nastawić no i zjesc jakies sniadanko bo tego jeszcze nie zdążyłam zrobić

Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli:-):-):-)
w sumie to ja dopiero wstałam i sie ogarnełam , mąż poszedł do Koscioła a ja z synem siedzimy i sie zastanawiamy co by tu dzisiaj robic

mielismy jechać do Rzeszowa ale tyle sniegu na waliła ze nawet nie chce sie wychodzic na to zimno

trzeba rosolek nastawić no i zjesc jakies sniadanko bo tego jeszcze nie zdążyłam zrobić

Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli:-):-):-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
Dzień Dobry
Wczoraj pół dnia spędziliśmy na tych targach. Pomysłów na nasz domek nałapałam, teraz tylko jeszcze kasa by się przydała
Po południu siedzieliśmy u teściowej i trochę się boję czy nie zaraziliśmy się od niej, bo jakaś taka kichająca była.
A dzisiaj to ta pogoda tak mnie dobija okropnie że mam dość wszystkiego
2 w 1 no i udało się
:-)
Wczoraj pół dnia spędziliśmy na tych targach. Pomysłów na nasz domek nałapałam, teraz tylko jeszcze kasa by się przydała

Po południu siedzieliśmy u teściowej i trochę się boję czy nie zaraziliśmy się od niej, bo jakaś taka kichająca była.
A dzisiaj to ta pogoda tak mnie dobija okropnie że mam dość wszystkiego

2 w 1 no i udało się
:-)Witam Mamusie
Jestem z Horyńca Zdroju, ok. Jarosławia. Mam 23 lata i jestem mamusią od 03.01.2010. Mam synka, Szymonka![]()
Mieszkam z rodzicami, mój mąż jest na misji w Afganistanie, wraca w kwietniu. Jeszcze nie widział Szymka ani nie był przy porodzie - nad czym ja strasznie ubolewałam((
Jestem po cc i oczywiście karmie butelką, bo po 3 tyg mój pokarm znikł... :/
Pozdrawiam wszystkie Mamusie :*
Cześć
Ja jestem spod Krosna, dokładnie z Odrzykonia. Jestem w 7 miesiącu, ma być dziewczynka. Może jest ktoś z okolicy?
Mój brat też jest na misji, wraca początkiem maja, jeszcze pewnie zobaczy moje brzuszysko
Pozdrawiam
Cześć
Ja jestem spod Krosna, dokładnie z Odrzykonia. Jestem w 7 miesiącu, ma być dziewczynka. Może jest ktoś z okolicy?
Mój brat też jest na misji, wraca początkiem maja, jeszcze pewnie zobaczy moje brzuszysko![]()
Pozdrawiam
cześć!ja mieszkam trochę dalej w ok.Krynicy pozdrawiam
Witam wieczornie
widac ze weekend bo dziewczyn nie ma

ja byłam na 17 w kosciółku i skoczyłam jeszcze do sklepu bo mi sie lodów zachciało no i jak sama sobie nie kupie to kto mi kupi

nikomu sie nie chce dupy ruszac jak takie zimno

Bąblik ja mam do Krosna jakąś godzinke drogi bo byłam juz kilka razy nawet moje kosiarki tam kupowałam i jezdziłam po nie :-):-):-)a i bylam w osrodku co sie zdaje na prawko

Monik fajnie ze masz juz wizje na własny domek ja jak narazie to mam wizje jak przerobic mój

widac ze weekend bo dziewczyn nie ma

ja byłam na 17 w kosciółku i skoczyłam jeszcze do sklepu bo mi sie lodów zachciało no i jak sama sobie nie kupie to kto mi kupi

nikomu sie nie chce dupy ruszac jak takie zimno

Bąblik ja mam do Krosna jakąś godzinke drogi bo byłam juz kilka razy nawet moje kosiarki tam kupowałam i jezdziłam po nie :-):-):-)a i bylam w osrodku co sie zdaje na prawko

Monik fajnie ze masz juz wizje na własny domek ja jak narazie to mam wizje jak przerobic mój

Witajcie laski;-):-)
U Was chyba to samo g...pada co i u mnie
A ja dzisiaj wk....... się na maksaMamy problemy finansowe i poprosiłam teściową aby mi pożyczyła kasęna rachunki bo terminy gonią a ZUS spóźnia się z wypłatą chorobowego już 3 tydzień
A ona z wielką furią przyniosła mi pieniądze i mówi że jestem rozrzutna bo kupuję dzieciom wymyślane jedzenie a powinnam oszczędzać
A niby z czego mam oszczędzać jak M od 6 miesięcy dostaje z ZUSU tylko tysiąc złotych
według teściowej powinno to starczyć na rachunki paliwo do samochodu leki itp i jeszcze mamz tego oszczędzać
no ja nie mogę aż się popłakałam i kazałam jej zabierać te pieniądze
i wziełam z bankomatu na debet
i ch...jej w d...
ufff...aż lepiej mi się zrobiło
![]()
kochan doskonale ci rozumie!!!!!!!!!!!!!!!

tesciowe to sa wredne baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żeby nie pomuc najbliszej rodzinie?szok!

cholera na co jej na starosc tyle kasy?zamiast pomuc to jeszcze wymowki Ci robi.

w głowie sie nie miesci ze sa tacy ludzie!

czesc mamuski!
ja dzisiaj zła jestem strasznie!

moj M pojechał do ksiegowej po pity bylam pewna ze jakies pieniazki bedziemy miec do zwrotu a tu dupa!!!!!!!!!!

jeszcze musimy tysiaca dopłacic.no normalne mnie rozniesie ze złosci.

a jeszcze jak by tego mało było to dostałam @ i jestem zła jak osa!brzuch,głowa boli normalnie do wymiany sie nadaje!!!

reklama
Hejka.Wczoraj nie miałam czasu nawet tu pisać do południa jakoś tak szybko zleciało a po południu byliśmy na imprezie imieninowej u kolegi.
Noc całą mała przepłakała
myślałam że zwariuję
o 3 dałam jej paracetamol i spała do 7 i tak jak przypuszczałam po tej nocy dzisiaj ma mega katar i jest osłabiona teraz śpi no i ciekawa nastepna noc się zapowiada
Dzisiaj znowu siostra przywiozła swoje dzieci na cały dzień do nas bo sama chodzi do pracy a teściowa poszła do lekarza.Czyli wesoło było a ten młodszy synek 7 miesięczny miał gorączkę marudził ehh dopiero pojechali.na domiar złego mam tez @
już 4 dzień a krew wali jak po porodzie w nocy to jakby krwotok
masakra kobiety zawsze przesrane mają
no to koniec mojego biadolenia.
Noc całą mała przepłakała
myślałam że zwariuję
o 3 dałam jej paracetamol i spała do 7 i tak jak przypuszczałam po tej nocy dzisiaj ma mega katar i jest osłabiona teraz śpi no i ciekawa nastepna noc się zapowiada
Dzisiaj znowu siostra przywiozła swoje dzieci na cały dzień do nas bo sama chodzi do pracy a teściowa poszła do lekarza.Czyli wesoło było a ten młodszy synek 7 miesięczny miał gorączkę marudził ehh dopiero pojechali.na domiar złego mam tez @
już 4 dzień a krew wali jak po porodzie w nocy to jakby krwotok
masakra kobiety zawsze przesrane mają
no to koniec mojego biadolenia.
Podziel się: