reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Dolaczam dopiero teraz bo cos internetu nie mialam, jeszcze troche to wogóle odetna nam gaz, prad itd bo troche sniegu spadlo:szok::szok::szok:. Moja chyba caly tydzien w domu bedzie bo jeszcze szkoly nie otworzyli, normalnie szok jak ktos pracuje to ma niezly klopocik i to jeszcze przed swietami:no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia.J.- zakupy internetowe juz poszly w zapomnienie bo pieniazki wrócily, wszystko odbylo sie bardzo kulturalnie i sprawnie, jestem bardzo wdzieczna tej babeczce ze takie normalne podejscie miala:tak:

Kasiek83- ja juz od poniedzialku jezdzilam jak na lyzwach, normalnie wsciekla taka bylam bo o malo sie na pociag nie spóznilam, a moja Aga wczoraj wyszla tylko przed dom i dwa szlify zaliczyla, usmiala sie, wybrudzila i poszla do domu, taki dlugi spacer miala:-D:-D:-D. A moja babcia jest juz sporo po 70-tce i wlasnie do mnie jedzie;-), ale musialam sie tez naprosic:tak:, to ta podróz tak przeraza

Doris- no to niezla zagadke masz, obys trafila na normalnego lekarza, a moze wydrukowanie z internetu to nie jest zly pomysl, ja bym tak zrobila:tak::tak:

Nefretete- ale maly glodomorek Ci rosnie;-):-D:-D, a jakbys trafila na tego Mikolaja co te przelewy robi to przekaz mu zeby mi tez cos przeslal;-):-D:-D

cfcgirl- ja mam wrazenie ze takich rózowych panienek jest coraz wiecej i o zgrozo moja córcia tez lubi rózowy kolor, mam nadzieje, ze jej przejdzie:dry:

Brydka- co tam z Toba, nie podobne, zebys w lózku lezala, zdrówka Ci zycze i szybko wracaj do nas:tak:

Noami- ja swoja córcia na piersi mialam do 7 miesiaca, i dopiero w 7 miesiacu zaczelam powoli wprowadzac jedzonko, oprócz mojego mleczka oczywiscie;-):tak:

reklama
Ile drzew rośnie w lesie, ile ciężarów siłacz uniesie, ile uciągnie lokomotywa, ile włosów liczy lwia grzywa, ile ciastek w ciastkarni, a bułek w piekarni, tyle szczęścia i słodyczy w Dniu Urodzin Marcelkowi i Kubusiowi zyczymy.
291.gif

W Anglii jak dziewczynka to musi na różowo.Trafia mnie czasa,i.Ja nie patzrę na kolor, jak mi się coś podoba to biorę.I wtedy Anglicy są zdezorientowani :szok:
Wiecie , mogę zrozumieć jak małe dziewczynki noszą się na różowo, ale jak ich Mamusie, niekedy laski po 30 lat i od stóp do głów róż to:szok::szok::szok:
Ciekawe czy w głowie też różowo, czy mają tyle zwojów co kura czy więcej??
HAHAHA.Może następuje era różowych landrynek.O Matko:szok::szok::szok::szok::szok:

landrynkayw1.png

czesc wam

Amparowa kiedy wpadniecie :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
bylam wczoraj w bradford ale bardzo pozno i widze ze u was sniegu ze ho ho u mnie nic tylko sloneczko :-(my juz po odwiedzinach tesciow fajnie bylo ale sie skonczylo co dobre szybko sie konczy heheheheheh .

a to dla MARCELKA
happy birthday
:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

uciekam dziewczynki bo mala mi sie obudzila jak bede mala czas to napisze buzka dla wszytkich :*************

ps.nie wiem czy zadziala ten link ;(

nio oki madziu ale starma sie pisac tu i tu :)
Madziu i co niestety nie spotkalysmy sie w tym londynie ale pogoda tez byla nie jaka :-( ale bedziemy mialy jeszcze okazje a ta babka na tej fotce to git

JA TEZ TAK CHCE WYGLADAC HEHEHEHEHHEHEHE ZART HEHEHEHHE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

pozdrowionka dla was mamuski :-):-)
ide powycierac bo ta moja mala to czasem zapomina gdzie ten nocnik hehe i leje gdzie popadnie :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry