reklama

Mamuśki z West Yorkshire

hejka
Nefretete- no moze to swiety mikolaj ci prezent zrobil:-):-D
Brydka- trzymkaj sie i caluski dla Olka.
Kasiek83- mozesz zamowienie zlozyc w polskim sklepie, a Maningam lane. ,,Piknik,,
Wiem ze robia zamowienia na swieta bo sama zamawiam, ale nie karpia:-p
Agus- ja nic nie wiem o tej aferze na NK
Fajne te rozowe babeczki:-p:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agus - no bylo kilka afer ostatnio, na jakims portalu usmiercili w ramach zartu (idiotycznego) czyjes dziecko, albo zamiescili fotke dziecka z tekstem, ze to dziecko poszukuje nowego domu, a na NK ostatnio na tych fikcyjnych kontach zaczely sie pojawiac fotki dzieci (najczesciej rozebranych, ale nie tylko, z innych portali albo prywatnych stronek) z seksistowskimi tekstami, nic przyjemnego i daje do myslenia, czy dalej zamieszczac zdjecia dzieci w sieci :-(

dziweczyny jak przeczytalam ten tekst pod tym zdjeciem z malym dzieciek to mnie skrecilo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sory ale k.... jak mozna ja p.... zajebala bym go serio jak mozna takie zeczy wypisywac jak se pomyslalm to szok zabila bym jak nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sory ale jestem taka wsciekla az mi sie plakac chce k...... boze na takim malym dziecku jak mozna tak pomyslec masakra i pomyslec ze sa takie swiry na tym swiecie :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Zgadzam się Myszavik, pourywałabym jaja.Sa palanty.Weszłam teraz na naszą klasę i widzę,że ten szu, przyniósł dobry oddźwięk.Konta zostały usunięte.
Co za debile.Trzeba uważać jakie zdjęcia daje się na necie, nawet na zamkniętych kontach czy wątkach, bo takie palanty umieją wszystkie obejść zabezpieczenia:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Matko Boska, co wy tu piszecie, jak to przeczytalam to odrazu usunelam Szymka zdjecie jak siedzial w wannie , fakt nic nie bylo widac bo byl od pasa w gore ale zawsze.
Nie moge pojac ze sa tacy ludzie i co oni wogole maja za radoche z tego wszystkiego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka
co tu taka cisza:szok:
co porabiacie kolezanki?
Bo ja teraz mam chwile odpoczynku bo Szymek spi, wiec szybko do kompa. Obiadek przygotowany , lekko ogarniete mieszkanko, no to se mysle poczytam co tam pisza a tu niccccc:szok:

reklama
ja ma chyba znowu problemik z Szymka skora, znowu ma jakies takie suche plamki, na ciele, sama juz nie wiem od czego:wściekła/y:, nie drapie sie , ale strasznie to wyglada, takie suche liszajki, kurka nie wiem czy isc do Gp, bo jak mam znowu uslyszec ze to egzema to mnie chyba szlak trefi, wszystko u nich egzema:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Samruje do Kremem balneum , do kapieli uzywam Oilatum bath.
co ja moge jeszcze zrobic?
Monika mial twoj Kubalek kiedys podobne problemy skorne.?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry