reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Kasia trzeba było zapytać tej babeczki z homehuntera, czy chciałaby tam mieszkać??
Ja im jazdę raz przez telefon zrobiłam.Powiedziałam,że są rasistami, bo co najgorsze mieszkania dają Polakom i tworzą jakieś getta.Babka się ciężko próbowała tłumaczyć. Ja tam nie lubię się kłócić o byle pierdoły z ludźmi, nie jestem drobiazgowa ale to co oni czasami oferują jest tragiczne.Ja rozumiem mieszkania ,gdzie potrzebny jest mały remont , gdzie do załatania sa jakieś małe dziurki,bo to nie jest problem, no przynajmniej dla mnie, ale na ogół to właśnie Polacy robią im generalne remonty.:crazy:
Połaziłam o sklepach, a teraz się do Londynu szykujemy.Myszavik ty się rozglądaj, może się spotkamy:laugh2::laugh2:

reklama
CFC ja myślałam, że w przyszły , czyli w następnym tygodniu robisz to spotkanie, a tu się okazuje że to wczoraj było :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(. No i znów mnie ominęło...
Kasia83 a dużo mieszkań prywatnych oglądaliście? Ja już w sumie chyba ze 6 i jak jakieś fajne się trafi to maleńkie, a reszta do dupy...Już mnie to nudzi, umawianie się, jeżdżenie i oglądanie, a i tak nic z tego...

Dziewczynki pamiętajcie o Andrzejkach...Wosk lejcie i nie tylko.Bawcie się kochane bo potem adwencik...
Ja jestem niezła -właśnie zdałam sobie sprawę,że za dwa tygodnie o tej porze będę w domku, wsród swojej kochanej rodzinki......
Monika:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: to się uśmiałam, buźka...weekend zapowiada się ciekawie

Ostatnia edycja:
Noami dobrze myślałaś.nic cię nie ominęło kochana,za tydzień sie z dziewczynkami na ploteczki , a może raczej powinnam napisać pogaduchy spotykamy...:angry:

Magda ja juz chyba przestane myslec nawet o tym homehunterze bo to pomylka jest :crazy:
Noami my szukamy flatu bo teraz mieszkamy w domu i ja sie wnerwiam ze wszytskie pokoje sa u gory i z nich nie korzystamy prawie no oprocz naszej sypialni, malemu nie moge zrobic pokoju gdzie wrzuce mu wszytskie zabawki bo co ? ja bede musiala z nim na gorze siedziec w tym pokoju :rofl2::rofl2:
ogladalismy 3 mieszkania w sumie z jednej agencji byly i na jednym osiedlu - no sa one jak to sie mowi wypasione ale ja to jestem za bardzo podejrzliwa i cos mi nie pasuje bo z innych agencji te same mieszkania na tym osiedlu sa za ok 450 f a ta agencja ma za 395 f wiec nie wiem czy jest jakis haczyk czy co :eek:
wczesniej myslalam o centrum zeby tam wynajac jakies mieszkanie ale tam jest jedno ale ... na wiekszosci budynkach nie mozna wieszac anten a my jakos nie moglibysmy sie rozstac z polsa tv
kurde ale sie rozpisalam ide robic jakas strawe dla meza - mam nadzieje ze nie przypale
aaaa Noami fajna stronka taka zbiorowa jak rightmove to finaproperty.com

Noami to jest nowe osiedle wybudowane na BD4 ulica glowna to Dick Lane a ulica na ktorej jest te mieeszkanie to woolcombers way. agencja keymove lettings nie wiem wlasnie czy jest to na rightmove czy na finaproperty

MARZENA.M-po takim ciescie to ja oewnie bym miala bombe:-D:-Dtyle whisky:-D:-D
KASIEK83-my tez zanim dostalismy te nasze ogladalismy pare domow i byly w oplakanym stanie,no ale wkoncu sie trafilo jakies porzadne:tak:u mnie tez jest wiecznie balagan w pokoju bo jest pelno zabawek,no ale przyzwyczailam juz sie 6 lat:tak:
CFCGRIL-NO to wracaj predko z tego Londynu:tak:

Dobry wieczor

No to my tez dolaczamy do osob poszukujacych nowe mieszkanko. Odbylismy teraz rodzinna narade i zabieram sie do szukania mieszkanek.

MarzenaM - przepis fajny, ale mysle, ze kazdy alkohol tu przypasuje, bo ja nie przepadam za whisky

cfcgirl - udanego weekendu w Londynie

reklama
Witam Panie wieczorową porą, chciałam tylko powiedzieć, że jestem :-D Gadałam z Magdą to jechała do Londka, a Ja kozak dzień, z Monik i potem z moją Price, no i liczę, że w wielkim salonie Magdy będzie nas tyle co tu :tak::-)

Do góry