• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
justyna ja jeszcze tej pępowiny nie przeciełam...uuuuuuuuuuuuuuuuu to już jutro:-p

trininlov a może taki jest urok Twojej Ani:confused: A z jaką wagą się urodziła:confused: A niezłą dietę ma Twoja Mała.:-D

Ewcik Patrycja ostatnio pokazuje różki...jak zrobimy coś nie po jej myśli...pisk, wierzganie nogami...ale to olewam tzn. nie reaguję:baffled:

znikam do wyrka
Dobranoc

reklama
Witam w sobotę! Już się przyzwyczaiłam do pierwszego miejsca na podium :happy: Dziś Karolcia dała mi troszkę dłużej poleżeć bo obudziła się o 6.30 :-D A w nocy jedna pobudka o 1 :eek: między tymi dwoma godzinami czasem ją słyszałam ze się obudziła,chwilę marudziła i zasypiała, oj kiedy ona zacznie normalnie przesypiać noce, a już było tak ładnie bo przecież kilka nocy przespała :eek:

Trininlov to faktycznie Ania troszkę mało waży, ja z wagą Karolci też miałam swego czasu malutki problem bo miała małą wagę urodzeniową (2,750) ale na szczęście przybiera prawidłowo nawet czasem 500-600 g na miesiąc. A skoro Ania ma skazę to nie wiem co Ci doradzić a ten syropek to na apetyt:confused:

Monysia ja miałam trochę wstręt do zapachu kawy i bardzo do zapachu smażonej kiełbasy, a mój mąż taką uwielbia i wcale ze względu na mnie się nie ograniczał, na szczęście smażył ją sobie sam no ale smród w całym mieszkaniu:eek: - już mi to dawno przeszło :-D

Zobaczcie kochane jakie cudo nauczyłam się robić ;-) To moje pierwsze dzieło ;-)

63e91d5771f062bamed.jpg

I Jak wam się podoba???

Witam słonecznym rankiem.

Dalej myślę co na 4 urodzinki ???
Puzzle, tablice, układanki, gry w szafie.
Ksiażkę z bajkami "Bajki do poduszki " polscy autorzy dzieciom już mam jako prezent zakupiony. Oststanio kupiłam mozaikę do układania ale wykorzystaam przy 1,5 godzinnym czekaniu na lekarza.

Zmykam sprzatać:baffled:

Witam!!!!

Anian- oczywiście, że się nie gniewam:-D
Zdaj relacje, jak Ci poszło odcinanie pepowiny...:-)

Monysia- ale sucharka nie próbowałaś?!:-) :tak:

Trininlove- Martynka miała taki miesiąc, że przybrała tylko 100g. Ale wtedy zaczęła pełzać i lekarka powiedziała, ze na to idzie dużo energii. A średnio przybiera 300g miesięcznie (miesiąc temu ważyła 8100, więc też nie jest duża!) Jeśli lekarka się nie niepokoi to myślę, że Ty też nie musisz. A jaka była Karolinka w wieku Ani?

Ewcik- najlepiej nie reagowac jak się złości. Zobaczy, ze nie przynosi to efektu i ..przestanie.:tak: Coś o tym wiem...:-)

Czarnulka- ale ty zdolna kobietka jesteś. Takie cuda potrafisz wyczarować, no, no, no....:tak:

Miłego dnia!:happy:

Moje dziecko dziś o 5:30 stwierdziło, że jest już pora wstawania....tak więc teraz już poległa:-) Ona ZAWSZE wie, kiedy sobie przestawić spanie, żeby mi nie pasowało:laugh2:

iza1 ja też się łudziłam, że Mała zacznie spać należycie...ale znowu idziemy do przodu i noce coraz lepsze:-)

czarnulka22 Wikusia w otoczeniu Kubusia i Kłapcia do schrupania;-)

A co do nocki .... to coraz lepiej. Nie muszę już gotować obiadu jutro, bo zjem u siostry:happy: ale pięknie....Muszę naładować akumulatory przed następnym przedłużonym weekendem. Od piątku do poniedziałku teście:no:, sobota - imprezka, poniedziałek - msza....
Znikam wykorzystać fakt, że Mała śpi i będę po raz pierwszy od niepamiętnych czasów sprzątała sama.:happy:
Miłego dzionka:cool2:

reklama
hej !!!

a ja uwięziona przez deszcz w zakładzie i nie moglam wrócic do domu bo leje ze szok i udąło mi sie Liwciora uśpić w wózku i czekam az meżowy przyjedzie ze zdjęc :eek:

Czarnulka ślicznie !!!

Trinilov a robiliście jej badani krwi itd bo jesli nie ma anemi i wyniki ok to ja bym nie stresowała sie niektóre dzieci są takie szczuplutkie !!! A my chyba troszke inny ten syropek mielismy !!! I racja tez jest ze jak dziecko bardziej ruchliwe to mniej przybiera Lwia w tym okresie tez duzo mniej przybierała !!

Anian :happy:

Monysia musisz chyba to polubić :baffled: chyba lepiej zabrzmi pogodzić sie z tym !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry