• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam Kochane !
Widzę, że tutaj puściutko, ale piszę, bo obiecałam, ze jak zawsze będę na necie to cosik skrobnę ;-) .
Wczoraj mieliśmy w gościach tesciów i Oskar dostał pięknego Misiaka i autko w prezencie. Oczywiście lepsze było pudełko i torebka na prezent :-) .
A co do Boo to pokazał mi na gg tę wiadomość. Ktoś napisał, zeby wszedł na tę stronę i poszukał BMW26 czy coś takiego. No to wszedł, ale nie można szukać dopóki się nie zarejestreuje - to też sprawdziłam i ma szczęście..... Oczywiście zapytałam go jakby się czuł na moim miejscu i powiedział, ze byłby wku*&%&^$, no właśnie powiedziałam.
Sprawdziłam swojego użytkownika i zobaczyłam wiadomośc tylko od jakiegoś jarka czy kogoś, niby jest zainterseowany i nawet podał swój numer tel :-) :-D :-D . Jasne - już dzwonię.....
Jutro jedziemy do Figlolandu, porobię kilka fotek i wkleję przy następnej okazji.
Trinilov - Oskar od listopada przybrał tylko 1 kg, ale dla pewności moze zapytaj jej pediatrę. Ja myślę, ze wszytsko ok.
Czarnulka ja przerabiać zdjęcia to mogę całymi dniami :-) . Śliczne, a tą ramkę z Kubusiem sama zrobiłas ????
Martaglo moja siostzrenica ostatnio dostała pod choinkę zestaw akcesoriów dla lalek - był tam wózek, kojec, nosidło i chodzik. Takie z firmy "Barbie", ale dla dużych lalek - była zachwycona a ma już 5 lat....

reklama
A no chyba muszę to polubić :baffled: Odwiedziłam dziś teściową i dowiedziałam się że ona miała takie problemy do końca ciąży :confused:
MOKKATE sucharka nie próbowałam ale spróbuje, może pomoże :-)
Ale wiecie co? Wzięło mnie dziś a dokładniej właśnie teraz na gotowanie, więc robie na kolację zapiekanki (pewnie nawet nie skosztuje) i przy okazji rosołek już na jutro. A to dobrze bo nie wiadomo jak będe czuła się jutro a mój ma na 14 i jak zwykle w niedziele pojade chyba do staruszków :happy:

monysia...mnie W Czasi Ciazy Strasznie Muliło Ale Nigdy Nie Wymiotywałam. Najbardziej Co Mi Dokuczało To Skurcz łydek Nad Ranem:-( :-( :-( ............4 Tabletki Magnezinu Dziennie Brałam.

A Teraz Tesknie Za Tymi Masażami Prowadzonymi Przez Mężusia. Koietom W Ciązy Sie Nie Odmawia.....może Warto Symulować Skucr łydek, Wtedy Może Załapię Sie Na Masażyk :-d :-d :-d

Monysia Wklej Swoja Fotke Byśmy Mogły Cię Wirtualnie Poznać.

Witam w niedzielę!!!!:-)
Czarnulka śliczne arcydzieła!!! :tak:

Mokkate Karolinka ważyła 30 stycznia (niecałe 10 miesięcy) 8 kg więc podobnie jak Ania, ale była wtedy po trzydniówce.

Trinnlov też uważam że powinnaś porobić małej jakieś badania, jeśli wyjdą ok to nie ma się czym przejmować - widocznie po prostu masz drobną córeczkę, w przyszłości nie będzie miała problemu z wagą :-)

Karolinka dała mi dziś suuuuper pospać, wczoraj przetrzymałamją i połozyłam spać godzinę później niż zwykle, a w nocy mnie zaskoczyła, co prawda obudziła się po 2 i nie dała się utulić, już myślałam ze dam jej mleko, ale poniewaz wieczorem postanowiłam iść w zaparte to tak szybko się nie poddałam. Podgrzałam wodę w butelce tak samo jakbym robiła mleko i dałam jej, jak sie przyssała :szok: myslałam ze zaraz wypluje z wrzaskiem a ona :no: Piła i piła aż wypiła wszystko, po czym grzecznie zasnęła i obudziła się dopiero przed 7 :szok: . Wypiła mleko i spała prawie do 10, nie wiem dokładnie do której bo przez chyba pół godziny bawiła się sama i było ją tylko słychać jak sie śmieje i gada, a ja sobie drzemałam. Jak wstałam to było już po 10:szok: Jestem taka wyspana ze aż boli mnie głowa :baffled:

reklama
witam !!!

Kaska czerwona kartka !! co to znaczy jedno zdanie raz na jakis czas :wściekła/y:

izka i co :confused: wyspana źle niewyspana tez źle :-D i jak tu Ci to dziecko ma dogodzić ;-)

mamaboo no to chyba mu sie upiekło !!! fajnie ze sobie wyjaśniliście !!!

u nas wcozraj przyszli znajomi co kiedys bardzo sie przyjaźniliśmy a od ur Liwii jakos kontakt osłabl no i wczoraj byli u nas i Liwia popisy dawała do 22.30 i ani myślala iść spac !!! :-D taka towarzyska :eek:

ide pichcić dalej :tak:

miłej niedzielki !!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry