Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a może już zakupiłaś

WITAM SERDECZNIE W PONIEDZIAŁEK!!!!
Ja tam byłam w sobotę ale było już zamkniete, na wystawie nie było nic ciekawego ale co Ci szkodzi tam zajrzeć, ja może się tam wybiorę względem czapeczki dla Karolci
.
Przespała całą noc, chyba 2 razy ją słyszałam jak trochę zapłakała ale spała dalej, a o 5.30 obudziła sie na dobre, dostała wodę i spała do 8
A na śniadanko dostała mleczko z kubka-niekapka
My narazie i tak sie przymierzamy i nie spieszy nam sie jak upatrzymy to kupimy a i tak na raty bo ceny masakra za cos porządniejszego
Jest po nim jeszcze gorzej :-( Nie wiem czy to zbieg okoliczności i coś właśnie ją wzięło czy przez ten syrop ale teraz w ogóle nie chce jeść
No masakra... Badania krwi już kiedyś miała robione (tzn jakieś 4 miesiące temu) i nie miała złych wyników, a wtedy tez mało jadła (jednak więcej niż teraz :-( ) Może rzeczywiście taka jej natura... No już sama nie wiem...