• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
my już po drugim spanku. byliśy na dość długim spacerku.
jakoś głowa mnie boli dzisiaj. będziemy jechać po zaopatrzenie bebilonowa dla Piotrka. no i trza sie zbierać do pracy.

Ale tu cisza....wiadomo - weekend.:baffled:

justyna i jak tam, wpadło coś w oko:confused: a może już zakupiłaś:confused:

iza to Ci Karolinka święto zrobiła:-)

A ja też się wyspałam - nieprzerwany sen 8 h - ODLOT;-) Napiszę Wam szczerze, że na początku mi smutno strasznie było jak sobie pomyślałam, że całą noc Pati nie będzie obok mnie...ale jakoś przeżyłam:-) Patrycja też tak więc wyszło na dobrze.
Byliśmy na "Testosteronie" - filmik super, uśmiałam się na maxa.:happy:

A jutro do szkoły, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Miłego wieczorku:elvis:

Byłam w ZARZE i ...więcej tam nie pojadę....:no: :no: :no:
Ani jednej eleganckiej sukienki, a ceny :szok: :szok: :szok: ....z KOSMOSU!!!
Przykład- bolerko na 3 miesięczne dziecko (ledwo widoczne było- takie małe:-) ): 89zł!!!! Kosmos!:szok:

Jadę na zakupy....
Miłego dnia!!!!:happy:

A ja dziś trzecia :-D WITAM SERDECZNIE W PONIEDZIAŁEK!!!!

Mokkate też byłam wczoraj w Zarze, zgadzam się z Tobą w 100%!!!!! A w tym sklepiku co ja mówilam byłaś:confused: Ja tam byłam w sobotę ale było już zamkniete, na wystawie nie było nic ciekawego ale co Ci szkodzi tam zajrzeć, ja może się tam wybiorę względem czapeczki dla Karolci:happy: .

Mokkate co do Karolci to masz rację:happy: Przespała całą noc, chyba 2 razy ją słyszałam jak trochę zapłakała ale spała dalej, a o 5.30 obudziła sie na dobre, dostała wodę i spała do 8 :happy: A na śniadanko dostała mleczko z kubka-niekapka :happy:

Anian super ze tak dobrze się bawiliście :-) Pewnie warto iść na ten filmik:confused:

Justynka fajnie ze kupujecie nowe mebelki :-)

no nic muszę sie pogodzić ze zawsze poza podium :-D

a dupa blada jak chcesz juz cos kupić to nic nie ma a jak tak oglądasz bez zamiaru zakupu to zawsze cos fajnego jest :baffled: My narazie i tak sie przymierzamy i nie spieszy nam sie jak upatrzymy to kupimy a i tak na raty bo ceny masakra za cos porządniejszego :szok:

zaraz zbieram sie na spacer tylko teletubisie sie skończą !!!!

a ceny ubranek to obłęd, przecież to i tak na chwilę a zdzierstwo jak nie wiem !!

reklama
Jeśli chodzi o ten syrop to niestety też nie zdał egzaminu :wściekła/y: Jest po nim jeszcze gorzej :-( Nie wiem czy to zbieg okoliczności i coś właśnie ją wzięło czy przez ten syrop ale teraz w ogóle nie chce jeść :wściekła/y: No masakra... Badania krwi już kiedyś miała robione (tzn jakieś 4 miesiące temu) i nie miała złych wyników, a wtedy tez mało jadła (jednak więcej niż teraz :-( ) Może rzeczywiście taka jej natura... No już sama nie wiem...
iza, anian moja tez nie przesypia całych nocy sama. Zawsze w połowie nocki muszę ją zabrać do siebie do łóżka :-( I też tak już nieraz bywało że przesypiałą całą noc ładnie, a potem znowu to samo. Mam tylko taką nadzieję, że kiedyś z tego wyrośnie :tak:
iza ale Ci córcia dała ostatnio pospać :-) No i chyba trochę za długo skoro Cię głowa bolała ;-) Ja też tak mam :tak:
justyna no rzeczywiście w Agacie są ładne meble, ale trzeba trochę kasy wybulić.
mokkate życzę udanych w końcu zakupów i rzeczywiście jak się chce coś kupić to nigdy nic nie ma.

Ja od wczoraj mam ból zęba i w dodatku jakąś opuchliznę :-( Jadę dzisiaj do dentysty. Normalnie przymusowa głodówka bo ledwo gębę mogę otwierać :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry