• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
i po spacerku tzn na spacer nie chciała isc a jak sie pytam idziemy na ogródek i do piesków to zaraz sie ubierała :eek: teraz juz śpi :happy:
Trinilov oj oj ból zęba najgorsze co moze byc i ta wizyta tez :baffled:
co do syropku to ja tez zauważylam ze Liwia po nim dopiero nic do dzioba nie chciała !! a mała je z Wami juz obiadki itp ???

Czarnulka chyba niewyspana co :confused:

reklama
Hello

Ja w domku aż do czwartku..remont całego domu...dziś wymieniaja u mamy na doleokna , syf , kurz wszędzie. Dziwie sie Filipkowi ze nawet hałas młotu udarowego nie przeszkadza mu w spaniu...

Jak sie obudzi zjemy obaidel i jade z nim do kolezanki na kawusie bo w domu jak to przy remoncie.
Zaraz wkleje fotki z wczorajszego dnia

Która umówimy się ze mna na randkę -wiek nie gra roli :-D :-D :-D

1003036zo9.jpg

justyna jak my jemy to z talerza zawsze musimy jej coś dać do spróbowania. Obiadki sama jej gotuję i często jest to samo co my jemy tylko zmiksowane.
ewcik śliczny twój kawaler do wzięcia :tak: Przystojniaczek z niego będzie ;-)

Witam

mokkate, przerąbane z tymi zakupami, no nie:confused:

Ja już mam stój dla Młodej. Dziś przyszła z allegro czerwona aksamitna prineska i jakimiś świecącymi punktami - śliczna. Pod to ma body z kołnierzykiem (białe) i mam flagę państwową;-) A do kościoła mam płaszczyk (też czerwony;-) ) i musi się jakaś czapka zrobić...ale o to musi siora zadbać, bo ona ma zdolną teściową i ona robi czapki dla Młodej

coś nacisnęłam i muszę pisać od nowa....

trininlov jak lekarka nic nie mówi nt. wagi Ani to może nie martw się na zapas:confused: Ja miałam raz taką schizę, bo przez 3 tygodnie przybrała 250g (po porodzie) i sama sobie dorobiłam teorię, itd. a potem się okazało, że jednak dobrze przybiera.

justyna tak jest zawsze, jak chcesz coś kupić to nic nie ma:no: Ale jak Wam się nie spieszy to może kiedyś coś interesującego znajdziecie.

A moja panna jak zasnęła wczoraj o 19:30 to obudziła się na mleczko o 4:10 (czy musi jeszcze pić tak w nocy:confused: :confused: :confused: ) a potem przebudziła się o 5:30 (ostnie trzy noce o tej porze kończyła spać:wściekła/y: ) i już ze mną spała do 6:45:dry:

A teraz czekam aż się obudzi, pójdę po nią i na spacerek:-) :-) :-)

Anian - moja też będzie na bialo czerwono :-D bo taką mam kiecke, ale właśnie póki co nie mam jeszcze nic na główkę i na górę, przydałby mi sie taki płaszczyk. Wklej fotki i napisz gdzie kupiłaś :-)

Anianku- błagam!!! Zdradź mi tę tajemnice, gdzie kupiłaś białe body z kołnierzykiem??????:confused: :baffled: :confused: :baffled: :confused:
Dziś zaliczyłam Mikołów i Auchan i... nic nie ma na roczek!!!!!
Ani butów, ani bodziaków, ani bluzeczek....
Za to kupiłam kilka innych ciuszków...:zawstydzona/y:
Dobrze, że teściowa wczoraj przyniosła Martynce różowa princeskę, więc podstawę mam. Uffff......
Poproszę o zdjęcia Patusi w nowych ciuszkach. :-)

Iza- Ale trafiłam z tą przespaną nocą:-D :-D :-D
Jak zdążę to pojade to tego sklepu o którym pisałaś.

Ewcik- jak Martynka sie obudzi, to pewnie chętnie sie umówi z Filipkiem, w końcu to taaaaki przystojniak....:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Trininlove- a może spróbuj jej nie miksować zupek, tylko rozgniatać widelcem. Może nowa konsystencja pokarmu zmobilizuje ją do jedzenia? A może jak jej dasz coś do rączki, to zje chętnie?

Justyna - mocno, mocno trzymam kciuki, żeby udało Wam się znaleźć to czego szukacie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry