• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Widzę że coniektóre mają małe problemy z maleństwem. Hmm jak ja już będe miała maleństwo też Was będe zasypywała pytaniami. A jak narazie to dziś miałam w miare spokojny dzień. Nie wymiotowałam, było mi tylko rano i wieczorem przez chwile niedobrze. Hmmm teraz nie wiem czy się z tego cieszyć, nie wiem czy to dobrze czy źle ale jestem dobrej myśli. Przecież muszę być

A u nas noc nawet, nawet...Martynka obudziła się tylko raz około 2 i po napojeniu woda spałą do 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy: Wyspana jednak nie jestem, bo w nocy przyszła Daria pomarudzić, że ja bolą nogi. :-p
Chyba ma bóle wzrostowe.....

Ewcik- ja nienawidzę remontów:wściekła/y:, więc bardzo dobrze rozumiem jak się czujesz.... :tak:

Trininlove- filmik super. Mała wcale nie wygląda na chudziutką.:tak: Myślę, że nie ma co na siłę tuczyć biszkoptami. Pewnie to tylko przejściowe kłopoty.

Monysia- czyzby sucharek pomógł???;-) ;-) ;-)

Mokkate no no zaskakujesz mnie! Zabierasz mi moje złoto :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ;-) :-D
U nas nocka super, kładę teraz małą o 21, ze dwa razy słyszałam jak chwilke popłakała, obudziła się o 4.45 napoiłam ją wodą ale pech że akurat o tej porze mężus wstawał do pracy i trochę się rozbudziła, ale o 5 już spała :-) do 8 :-) A jak wstała dostała kakauko z kubeczka :-)
Od dwóch dni ze smoczka pije tylko wodę w nocy a mleczko z kubeczka :-)

Trininlov Mokkate ma rację, Twoja Ania nie wygląda na chudzinkę :-) bardzo fajny filmik :-)

Dziewczyny o której zasypiają Wasze Słoneczka:confused: :confused: :confused:

Mokkate rośnie Ci super laska z Darii, szkoda ze to rośnięcie musi boleć :sick: zapomniałam Ci napisać ze na tym suwaczku co masz teraz to Daria super wygląda - taka dorosła :-) :-) :-)

reklama
No to ja jeszcze się załapałam na TRZECIE !!!! :-)

mokkate, iza rzeczywiście tak bardzo chuda to ona nie jest. MOże ja mam jakieś schizy, ale jak widzę jak inne dzieci jedzą i przybierają to też bym chciała żeby moje dziecko tak ładnie jadło. A te problemy z całkowitym prawie niejedzeniem przez ostatnie 3 dni to wyszło chyba na to, że to trzydniówka. Właśnie dzisiaj pokazała się wysypka. Mam nadzieję, że to już będzie koniec, bo zaczynałam się naprawę martwić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry