Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
12 to jej pora spania i chyba ją bedziecie słyszeć jak sie drze bo jak jest spiąca Liwia to Lwia zła !!

i zarejstrować sie
jak juz byłam zgrzana jak szczur i siadłam na krzesło to sie Liwia obudziła i zaraz nas zawołały
Liwia oczywiście zrobila popis i histerie jak tylko zobaczyła gabinet i myslałam ze wagę rozwali
Ale głownie przez to ze była przebudzona i jej pora spania chiciaż mala histeryczka z niej jest Po piku juz nawet tak nie plakala !! Wazy 13,5 kg !!
przeniosłyście sie gdzies indziej
normalnie z kolezanką ani dwóch zdań nie zamieniłyśmy tak dawali czadu a tłukli sie niemiłosiernie to młotkiem, grabkami czym sie da
Potem Liwie zaczeła nózka od szczepienia bolec i marudziła niemiłosiernie i plakała nawet altacet nie pomógl az w końcu padla na kanapie przed tv
i teraz śpi i zapowiada mi sie dluuuuuuuuugi wieczór w towarzystwie mojego dzieciątka :sick:
nie ma dzis !!!!