• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Trinilov hahahaha !
a co do córci to śliczna i nie wygląda na zagłodzoną :-)
Ale jak sie martwisz to moze warto jeszcze do innego lekarza zajrzeć ??

matko ja zamiast robić to tu zaglądam !! :eek:

dzis na szczepienie o 12 prosze trzymać kciuki za Liwie i tatusia co by nie zemdlał :-D 12 to jej pora spania i chyba ją bedziecie słyszeć jak sie drze bo jak jest spiąca Liwia to Lwia zła !!

justyna to trzymam kciuki za Liwię, ale przede wszystkim za tatusia ;-) Ja też często zamiast coś robić na siedzę na bb :tak:
Dzisiaj taka piękna pogoda !!! No po prostu cudnie. Od razu człowiek się lepiej czuje, prawda? :-) Ja już zaliczyłam malutki spacerek o 8, bo byłam po chlebek (oczywiście wzięłam Anię ze sobą) Jak teraz wstanie to teściowa ją znowu weźmie. Już się nie mogę doczekać kiedy będzie ładnie sama chodzić i będziemy biegać na dworze :tak:

Hej laseczki ;-)

Wyobraźcie sobie że byłam sama z dziewczynkami na spacerku,bo tak u nas cieplutko że aż żal było mi je trzymać w domu :-) Emilka była w nosidełku na brzuszku u mamy,a Wiki szła za rączke ;-) Niedaleko mamy plac zabaw,a więc Wiki się cieszyła i chuśtała a Emilcia ją obserwowała :-)
Wracając Wiki chciała już na rączki,ale ja niestety stanowczo powiedziałam nieeeee.No to nagrodziła mnie głośnym płaczem ;-) Ale dałam jej klucze od domu i powiedziałam że ma trzymać i nie zgubić bo musi nam drzwi otworzyć od domku bo inaczej nie wejdziemy :-) A więc dziecko moje się uspokoiło i przejeło się rolą :-) Po wejściu na trzecie piętro otworzyłyśmy wspólnie drzwi kluczem :-) Był szczęśliwa i dumna ;-)

czarnulka no pewnie że szkoda takiego pięknego dnia, żeby dzieci siedziały w domu :tak: Wiadomo, że na dzieci trzeba mieć sposoby żeby nam na głowę nie weszły :-D Fajnie Ci się udało ją uspokoić. Grunt to mieć podejście ;-)

No musze sie pochwalic, no muszę....:-D
Mamy już pierwsze sukcesy nocnikowe....:cool2: :cool2: :cool2:
Wczoraj Martynka zasygnalizowała mi, ze chce iść na nocnik i mimo, że do końca nie wierzyłam (bo rano robiła już kupkę) to posadziłam ją i..... zostawiła niespodziankę!!!:-D
A dziś po obiedzie powiedziałam do niej "Chodź, idziemy robić kupkę", a ona "Ee". Posadziam ja bez większego przekonania i...zrobiła kupkę. :laugh2:
Jedno jest pewne- wie do czego nocnik służy i rozumie co do niej mówię...:cool2:

juz po piku !!! W końcu oszczędziłyśmy tatę i pojechałyśmy same no i Liwia mi zasneła w aucie i wyciągnełam ją to spała dalej na rękach a ja z torbą na jednej ręce z śpiącą Lwią na drugiej musiałam drałować kawalek bo miejsca nie było pod przychodnią potem jeszcze odebrać szczepionkę w aptece :eek: i zarejstrować sie:eek: jak juz byłam zgrzana jak szczur i siadłam na krzesło to sie Liwia obudziła i zaraz nas zawołały :baffled: Liwia oczywiście zrobila popis i histerie jak tylko zobaczyła gabinet i myslałam ze wagę rozwali :-D Ale głownie przez to ze była przebudzona i jej pora spania chiciaż mala histeryczka z niej jest Po piku juz nawet tak nie plakala !! Wazy 13,5 kg !!

Mokatka to gratulacje dla zdolnej córci !!

Czarnulka Liwie tez idzie podobnym podejściem udobruchać !!

ale mam do czytania :szok: przeniosłyście sie gdzies indziej :confused:

Był dzis u Liwii Dawid i ogień na dachu :szok: normalnie z kolezanką ani dwóch zdań nie zamieniłyśmy tak dawali czadu a tłukli sie niemiłosiernie to młotkiem, grabkami czym sie da :eek: Potem Liwie zaczeła nózka od szczepienia bolec i marudziła niemiłosiernie i plakała nawet altacet nie pomógl az w końcu padla na kanapie przed tv :baffled: i teraz śpi i zapowiada mi sie dluuuuuuuuugi wieczór w towarzystwie mojego dzieciątka :sick:
Dobrze ze Czata/ Czatu :baffled: nie ma dzis !!!!

Kubusiowa hop hop !!!

Ewcik są juz jakieś fajne pólbutki u Was w ofercie ???

Dzis sie dowiedziałam ze moja kolezanka jest w 5 m-cu !! ale sie ciesze !!

reklama
Cześć
Ledwo widzę na oczy, bo Młoda stawirdziła, że o 5:10 jest już ranke więc tylko się melduję:-) załatwaim w domu co mam i do wyrka, bo jak jutro też tak stwierdzi:confused: :confused: :confused:
Trzymajcie kciuki, żeby jednak nie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry