• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Anian
Ledwo widzę na oczy, bo Młoda stawirdziła, że o 5:10 jest już ranke więc tylko się melduję
skąd ja to znam :-D

Mokkate ogromniaste gratulacje dla Martynki!!!! Super, super ze tak szybko załapała :-) Ja muszę zacząć uczyć Karolcie, póki co nocnik ozdabia łazienkę :-D ale czarno to widzę bo mój mały czort chwili nie usiedzi w jednym miejscu :baffled: :-D

Czarnulka super, że byłyście na spacerku w trójeczkę, brawo dla dzielnej Wikusi!!!

Justyna dobrze ze juz po piku :-) Karolcia też ostatnio dała koncert jak ją ważyłam, nie wiem chyba się wagi wystraszyła moja mała straszka :-D

Kupilam dziś Karolci (a właściwie dziadek kupił ;-) ) półbuciki w ccc na roczek, chyba ze znajdę lepiej pasujące :-D i śliczne rajstopki z disneya (nie na roczek). Mam nadzieję ze te buciki są dobre i nie zaszkodzą małej, dla pewności pokażę je pediatrze chociaż znając ją to nic nie doradzi:baffled:

reklama
A ja się pochwalę że mąż kupił mi nową torebke dzisiaj i powiedział że to na dzień kobiet :-)

Iza wklej foteczke bucików :-)

mokkate WIELKIE GRATULACJE DLA MARTYNKI !!!!!!! MOJA WIKI JESZCZE SIĘ NIE ZAŁATWIA DO NOCNIKA :-(

anian życzę ci byś się dzisiaj wyspała ;-)

Justynko może nie bęzie tak źle ;-) Moja czasami jak przyśnie to puźniej też pujdzie nie za puźno spać.Ale i zdażało się często że aż zaaaaaa długo siedziała hhihihi :-)

trininlov masz racje kochana,zawsze trzeba dzieci jakoś podejść ;-) bo czasami są mądrzejsze od nas hihihi :-)

sadros wołam cię do nas ;-) hip,hop ;-)

Karolinko ty również już wracaj ;-)

A ja spadam spać ;-) Dobranoc laseczki ;-)

Zdjęcia butków nie wkleje bo jeszcze nie zrobiłam, ale za to wklejam dzisiejsze fotki z Carrefoura, Karolci bardzo spodobał sie ten rowerek, nawet zaczęłam myśleć o jego kupnie ale jakiś taki niestabilny jest.

Czarnulka- dzieci przeważnie są od nas mądrzejsze :-D

JESTEM POD WRAŻENIEM DZISIEJSZEJ NOCKI!!! KAROLCIA ANI RAZU W NOCY NIE PŁAKUSIAŁA!!!! ZERO POBUDEK!!!!!! OBY TAK DALEJ!:-) :tak: :happy: :-) :happy: :-):tak::happy: :-) :happy: :-) :tak: :happy: :tak: :happy: :-) :happy: :-) :tak: :happy:

brak czasu na posty:-( wczoraj miałam cos napisac ale jak usiadłam do roboty to czas tak przelecial że tylko sobie poczytałam:sick: :cool2:

a nam czas leci qw bardzo pogodnych humorkach a to chyba za sprawą słoneczka i długich spacerów:tak:
W poniedziałek byłam z Kubusiem ponad 2 godz. na spacerze bez wózka:tak: więc było duzo dreptania na własnych nózkach dla odpoczynku lądował na moich rękach i tak na przemian:happy: ale duzo juz sam chodzi:tak: wczoraj bylismy juz na spacerku wózkiem to az sie prężył i musiałm go wyciagnąc . Chyba sie zaczyna czas samodzielnosci u Kubusia:laugh2:

mokkate - brawo dla Martynki za nocniczek, u nas jest podobnie:tak: a z zakupami roczkowymi to rozumiem:tak: jak coś chcesz kupic to na złość nic nie ma:wściekła/y: a co do cen to:szok: z tym bolerkiem, ja lubie ten sklep ale co fakt ceny odstraszające.

justyna - czyli remoncik ci sie szykuje:-) ah jak ja to lubie tzn. po remoncie:-D :laugh2: powodzenia w szukaniu fajnych mebli:happy:

iza - super ze Karocia przespała noc, oby tak dalej. Kuba tez juz od dłużeszgo czasu przesypia noc ale za to ranny z niego ptaszek dzisja 6 rano:sick: :baffled:

i co zapomniałam co pisać :cool2:

reklama
trininlov - mój Kubus tez nalezy do dzieci szczupłych:tak: wiec głowa do góry, a tak poza tym śliczne dzieciatka:-)

ewcik - ale elegancik z Filipka no no no no:-D Rosnie konkurencja Kubusia:laugh2: :-D

Karolinka - pozdrowionka, wracajcie kobietki!!!!!!!!!!!

miłego dzionka!!!! ja mam dzisja dzień na wariackich papierach!!!!!!!! wieczorem coś opisze (pssssssssssssttttttttttt!!!!!!!!!;-) )

przypominam bo nie ma Karolinki: dzisiaj o 20 czat

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry