• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witajcie :-) ja weszłam wam pokazać jakie Wiki buciki kupiłam :-)

171491549

Zmykam bo mąż w domu,a więc nie posiedzę sobie na necie ;-)

Witam dziewczyny! Dziś poza podium :-D

Czarnulka śliczne te butki :tak:

Ewcik buziaki dla Filipka, oby szybko się zagoiło. Ja byłam w ccc na Dąbrówce w Carrefourze, była taka młoda dziewczyna i za nic nie umiała doradzić z tymi butkami, boję się ze jednak nie są za dobre, zaraz wkleje fotkę.

witam kolezanki:-)

Kuba buszuje z miotła po mieszkaniu a ja mam luzik na bb:-D

ewcik - ale miałas nerwy:szok: buźki dla Filipka:happy: ja to bym chyba w portki ze strachu narobiła;-) a do kiedy masz urlopik :confused: może piatek spotkanko na spacerku:tak: :confused: ja też napaliłam sie na nike białe ale tez wyniuchałam biało czerwone troszke wyzsze bomba

czarnulka - no ładne buciki oczywiście na all:-D

izaka - no pokazuj te buciki

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH MAŁYCH I DUŻYCH KOBIETEK Z OKAZJI DNIA KOBIET!!!

Wklejam fotki:
1 i 2. Księżniczka na wiosennym spacerku :-)
3 i 4. Buciki.
5. Różyczka od tatusia :-)

reklama
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
Że nie na podium, to nic...ale że TAK DALEKO!!!!!!
Jutro nastawiam budzik na 5!!;-)

Ewcik- jesteś dzielna!! Buziaczki dla Filipka w plasterek.
A ci lekarze!!!:wściekła/y: Lepiej nie mwic. Są już przecież plastry, które zakłada się zamiast szycia, jak jest mała rana, a jeden szew to chyba jest mała rana!

Iza- widziałam te buciki i mnie sie wydają dobre. A co Ci w nich nie pasuje?:confused: Założyłaś na nóżkę Karolci?

Czarnulka- towar świetny:-) Jak zwykle fajne zakupy.

Justyna- ciesz się zwycięstwem, bo jutro ......:laugh2: ;-) :laugh2: ;-) :laugh2: ;-)

Coś się mroczy. Chyba zaraz wyskoczę na zakupy połączone ze spacerkiem, bo potem może padać.:baffled:
Daria dziś gra w siatę w reprezentacji klas 4. Grają z inna szkołą. Jest dumna, ze ho ho!!! Ciekawe jak im pójdzie:-)

Miłego Dnia Kobiet!!!!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry