• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justyna- kalosze..... a co, przwidujesz deszczowa wiosnę???:-) ;-)
Jezyk niemowląt jest niesamowity... a najbadziej to, że każda mama jakoś rozumie swoje dziecko:-D

Iza- nie potroiła, ale nasza lekarka powiedziala, że o tym nic nie wie i że dla niej sa ważne tablice centylowe. A według centyli wazy dobrze.
Ze szczepieniem mi sie szczególnie nie spieszy...:baffled:

Kubusiowa- nie wiem czy nie będę się martwić dietami, bo brzucholek Martynka to ma...:-D ;-) :-)
Fajnie, ze Ci sie interes rozkręca, może nie będziesz musiała wracac do pracy???:confused: :-) I robisz to co lubisz!

Dzięki za trzymanie kciuków, bo szkoła Darii zdobyła złoty puchar w siatkówce...:-D
A Martynka dziś jakaś śpiąca. Własnie wyraźnie wskazała na swoje łóżęczko, więc ją położyłam i...śpi:szok: :szok: :szok: To chyba ta pogoda...

Mokate ale masz zdolne córy :tak: No to przydąły sie kciuki a ja na szczeście miałam wczorajszy obiadek do podgrzania i szło nastawić z zaciśniętymi kciukami :-D

a kalosze kupilismy bo na naszej drodze pełno kałuży i moje dziecie ani jednej nie przepuści :eek: a mądra mamusia pokazala jak kamyczki robią hops do wody i ta teraz tylko do kałuży i kupę kamieni zbierać :baffled:

Hejka

Wpadłam na chwilkę się przywitać, a przy okazji odpocząć:-) .

Dziś cały dzień na nogach a jeszcze wiele przede mną:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Cierpię na brak czasu (ale to nic nowego:-D ), a muszę jeszcze TYLE zrobić i najważniejsze - troszkę się przespać;-)
U nas przygotowania do roczku pełną parą...jutro teściowie przyjeżdżają :sick:, w sobotę imprezka...
Tak więc moje drogie postaram się zajrzeć, bo wszak trzeba się wyluzować, ale nie wiem czy czasu mi starczy.
Jak czytam o tych chudzinkach...to myślę, że Pati do nich się nie zalicza:-) Ale potwerdzenie będę miała pod koniec marca.:-)

iza, ale śliczne butki:tak:

mokkate, jakie Ty masz zdolne córy... (to po mamusi:confused: ;-) )

justyna, grunt to wyobraźnia mamusi;-) a Liwii życzę mnóstwa olbrzymich kałuż:-)

Dobra, trzymajcie się

PA

To już jest straszne.

Zamykam dzień

I pojawiam się na podium - MAM ZŁOTO:-) :-) :-)

Miłego dnia - ja zmykam do pracy:dry: ale o 12:20 mam już weekend:cool2:

Srebro!!!!:-)
No, wszystko wraca do normy....;-) :-p

WYSPAŁAM SIĘ!!!!!!!! WYSPAŁAM!!!!!!
MARTYNKA NIE OBUDZIŁA SIE DZIŚ W NOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)
PIERWSZY RAZ OD 12 MIESIĘCY PRZESPAŁA CAŁĄ NOC !!!!!
JESTEM W SZOKU!!!

brąz!!!!!!!!!! abyło by srebro tylko Kuba w trakcie pisania posta wyłączył mi kompa:-D

mokkate - ale raj z tym spabiem:tak: życze juz wszystkie takie przesypiane noce

no i smyk nie pozwala mi pisać narka

Witam!
Dziewczyny, mam do Was pytanie, kiedy zaczelyscie prac rzeczy Waszych Dzieci razem z Waszymi? No i w jakim proszku i plynie? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz :tak:
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Pa.

reklama
Luczynka- piorę razem, ale w Jelpie.
Coś dawno Cię nie byo!:tak: Jak tam mała? Może jakieś zdjęcia?

Kubusiowa- dziekuję , dziękuję. Oby jej tak zostało!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry