• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!!

oooooo Luczynka :-) co tak długo :confused: A ja piore dalej oddzielnie i w loveli !!

Mokatka to piękne uczucie tak cała noc przespać !! ja pamiętam ze pierwszą cala przespaną noc budziłam sie co chwile i sprwadzalam co i jak !!! i w gruncie rzeczy wstalam bardziej niewyspana ale teraz jest juz ok !!

Anian fajnie Cie czytać !!!!

a dzis spacerowałyśmy pieszo ale potem musiałam ją na rękach nieść bo sie zmęczyla i krzyz mi napiernicza ale i tak przeczlapała daleko !! Mówie jej na nózkach chociaż do końca tej drogi bo mame bolą ręce i do końca drogi i Cie wezme na ręce no i idzie idzie lalaalalal śpiewa no to na końcu drogi ja nic i dalej z nią a ona za chwile staje jak wryta i z pretensją w glosie maaaaamaaaa :baffled: :-D

reklama
Witam!

Właśnie wróciłam od fryzjera, nie do końca jestem zadowolona, trochę za bardzo mnie wyszczygła ale sie przyzwyczaje. Tyle włosów tam zostawiłam :szok:

Mokkate GRATKI przespanej nocki Martynki!!! Oj dorasta Ci córeczka!!!

Justyna :-D

Baska do mnie dzwoniła, przez jakiś czas znów jej nie będzie bo znów ma coś z notebookiem :sick:

Justyna- No maaaaamaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Jak mogłaś tak dziecko oszukać!!!!!!!!!!!!! Ty, ty, ty!!!!;-) ;-)

A ja jestem tak :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: , że zaraz eksploduję!!!!!!!!!!!!!!!
Mama koleżanki Darii, u której wczoraj była, nie pomyślała, żeby mnie uprzedzić, że jej syn ma od tygodnia katar i kaszel. Dziś oboje (koleżanka i brat) mają gorączkę i katar. Daria oczywiście też pociągająca!!!!!!!!!!!!!
A ja mam w niedzielę imprezę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby to......:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Luczynka ja piorę już od dawna (chyba jak mała miała pół roku ale nie pamiętam dokładnie) wszystko razem w Vizirze Sensitive i płucze w Lenor Sensitive. A od jakiegoś czasu płuczę tez w zwykłym płynie i nic małej nie ma.

Mokate ja tez mam takich znajomych juz dwa razy Liwia od nich cos przywlekła !! bo siedzimy raz a oni no mały ma dzis goraczke :baffled: albo no juz sie im konczy zapalenie oskrzeli bo oboje mieli :eek: normalnie teraz jak tam mam jechać to sie pytam sto razy a zdrowi wszyscy a na pewno :baffled:
Normalnie brak slów !!!

Izka zdjęcia poproszę !! bo Cie jeszcze w niedziele nie poznam :-D

Izka to wszystkiego najpiękniejszego dla Twojej córci na tej ostatniej prostej przed rocznicą urodzinek :tak: :-)

Mokatka trzymam kciuki zeby Twoje dziewczyny przegoniły choróbsko a sio !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry