• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate to już wiem czemu Twojego autka nie było dziś na parkingu jak byłam na spacerku :-) :-D Zajrzyj do tego sklepiku może akurat coś będzie fajnego :-)

Ewck Filipuś super przystojniaczek, Karolcia też chętnie się z nim umówi :-)

DZIEWCZYNY SPOTKAŁAM DZIŚ KAROLINNĘ I LENKĘ KAZAŁA WAS WSZYSTKIE POZDROWIĆ!!!!

Lenka już taka duża :szok: ślicznie drepta trzymając się wózka :-) Naprawdę jestem pełna podziwu jaka ona słodziutka i grzeczniutka!!! :-)

A moja Karolcia pospała dziś godzinkę na spacerku, a byłam ponad 2 godziny, ładna pogoda ale jednak jeszcze zimno:sick:

reklama
Czy ktoś za nami tęskni:confused: :confused: :confused: :baffled:

Staram się was czytać na bieżąco ale niestety czasami nie mam czasu nic napisać bo jestem z Kamisiem sama i rozumiecie...

Mały nie przesypia mi ładnie nocy i jestem normalnie wykończona. Oczy mam na zapałkach:no: bo rano wstaję o 5 :zawstydzona/y:

Ewcik - śliczny Filipek :-D Fajną ma czapeczkę snoopego a widziałam taka w H&M ;-)

Mokatte - to prawda, ze w Zarze ceny są... ja kupilam ostatnio w C&A małemu kurtkę za 79 zł a więc wszędzie właściwie ceny są takie, że :szok: poprostu zdzierają kasę na dzieciach. Zobacz tez w tym sklepie w Silesii coś na roczek moze coś znajdziesz:baffled:

Niewiem co mam wam pisać bo troszkę jestem nie w temacie.

Powiem tylko tyle Kamiś bierze już stópkę do buzi :-D :tak: i czasami siada z pozycji półleżącej.

Miłego dnia.

a my juz po drugim spacerku :-)

Baska a co to za głupie pytanie :eek: Troszkę tęsknimy za Tobą ;-) Trzymaj sie dzielnie !!!! i pisz wiecej !!! jak sie da !!!!

Trinilov bo tak u nas było ze Liwia zaskoczyła z jedzeniem jak dostawala te same zupy co my itp i tak jak Mokatka pisze jak mogla sama cos potrzymać w rączce i jesc to jej sie podobało i nie zmiksowane bo papek nie lubiła !!!

Mokatka ale sie zlatasz ale zajrzyj do takich małych sklepików bo my tez po halach itp latali a w koncu w takim na uboczu sklepie kupiłam !! i miałam to samo co Ty tydzień przed roczkiem nic nie miałam i jak oszołom ganiałam :-D

Izka to spacer sie udał !!

no a kiedy ta nasza Karola i Lena wracają do nas :confused:

Mam dość sklepów!!! Na Ochojcu też nic....:no:
Niedługo będę wiedziałą co jest w którym sklepie w regionie;-):-D;-)

Baśka- do takich cen kurtek jestem przyzwyczajona, ale BOLERKO dla 3 miesięcznego dziecka!!! :no: :szok:

Justyna- ja naszczęście mam jeszcze troche czasu, bo roczek odprawiam na dwie tury. Ten z chrzestnymi i w kościele będzie za miesiąc... :tak:

Ewcik- Martynka wstała i jest chętna na randkę.

Iza- zamawiam Filipka bez czapki, Karolcia może umówic się z tym w czapce. ;-);-);-)

mokkate ona już dostaje różne rzeczy żeby sama jadła np.biszkopty czy chrupki, ale ona jest nagła i całe wkłada do buzi albo duże kawałki i nie gryzie, tylko się dusi i ma odruch wymiotny (już przedwczoraj i wczoraj wymiotowała :-( ) A jeśli chodzi o nasze jedzenie to je już nasze zupki od samego początku. Rzadko je ze słoiczków bo ich nie lubi. Jak są większe kawałki to też ma odruch wymiotny. Myślę, że coś jej zaszkodziło. Może zjadła jakiś większy kawałek czegoś i zaległo na żołądku. Teraz często jej się odbija, pruka i jak nigdy prawie cały czas ma czkawkę :-(

trininlov to naprawdę masz nie zawesoło :sick: nie wiem co Ci doradzić:sick:

Mokkate dobrze ze zabrałaś się za to szukanie już teraz ;-) a w necie szperałaś? Ja dziś szukałam czapeczki-kapelusika na roczek i nawet ładne sukieneczki widziałam przy okazji, wpisz w wyszukiwarce sukienka na roczek i CI wyskoczą, albo na allegro poszperaj :-)

Justyna Karolinnie chyba dopiero ok. 15 założą ten internet, chociaż mówiła ze w sumie powinni 10. Nie wiem czy dobrze ją zrozumiałam i czy czegoś nie poprzekręcałam :baffled:

A co do ciuszków to rzeczywiście na dziecięcych zdzierają niesamowicie, ale czasem można kupić coś w miarę przystępnej cenie, np. ta kurteczka co ma Karolcia na zdjęciu w podpisie kosztowała w Carrefourze niecałe 20 zł :)

Trininlove- jak ona tak mało Ci je, to może ogranicz jej biszkopty i chrupki, bo takie przekąski powodują, że dziecko czuje się syte, a nie mają wiele wartości odżywaczych.:no: Pisząc o jedzeniu do ręki miałam raczej na myśli warzywa-np. ziemniaczki, marchewkę, brokuły, kalafior...Moja młodsza pociecha uwielbia je sama jeść.:-)
Martynka też miała często odruch wymiotny i jeszcze czasami teraz połyka zbyt duże kawałki (nie ma biedaczka ząbków:no: ) Ale polubiła potrawy gniecione widelcem. Może warto spróbować?:confused: :confused: :confused:

Iza- na allegro też juz szukałam i nic. :baffled: Za to kupiłam jej kurtkę... :zawstydzona/y: i spodenki wychodzac z założenia, że jak potem będę szukać, to nie będzie:-D .

mokkate ale ona tych chrupek czy biszkoptów to nie je pomiędzy posiłkami, tylko po zjedzonym całym posiłku. A teraz jak nie je prawie wcale to jej w ogóle nie daję. Poza tym daję jej biszkopty nie ze względu na wartości odżywcze tylko po to żeby trochę przybrała, bo to jednak dodatkowe kalorie, które może spalić. Ona jest strasznie ruchliwa i wszystko spala co zje.
A tu krótki filmik :-)
Picasa Web Albums - aleksandra - zrzut z apartu 2

reklama
Ok to zabieram wszystkie panienki ze sobą , oj ale by się działo

Dziewczyny czy wy tez nie nawidzicie remontów...scieram juz 10 raz i dalej szaro:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Jutro jade z małym do szczepienia i zapisac go do stomatologa...nie wiem czy isc najpier z kasy chorych czy od razu prywatnie. A wy jak sadzicie. Nie pokoje sie jedna dwójka. Jak sie chichrocze to jakby szara była ...:-( :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry