• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
facecilp7.gif

Hej kochaniutkie :-)

Ale mnie wczoraj mój Radek wku.... Ja sobie wieczorem zaczełam robić na psp zaproszenia a on mi jak wyszłam na chwile to zamknoł bo chciAŁ SOBIE COS SPRAWDZIC I MU KOMPA ZAMULAŁO *%^^&^%&%^%$

A mi kurna zimno wyskoczyło :-( i wwkurza mnie baaaaardzo :-( Ale kupiłam sobie dzisiaj na targu suuuuper bluzeczki i mi troszke lepiej ;-)

A tu troszke dla poprawy nastroju - Nowa przyprawa ;-)

298a4c7f7258c9c0med.jpg

i chłopaki :-)

facecilp7.gif

Czarnulka uwielbiam Cię babo :-D :laugh2:

Kubusiowa coś za coś moja droga chociaż moja zasypia po 20 i budzi sie z reguły po 8 chociaż ma czasem manewry ze o 6 wstaje !!!

ja jakbym teraz kupowała krzesełko to takie najprostsze z najprostszych mamy teraz drewexu ale takie dość duze i niby wygodne itp ale przeceiz cały dzień w nim nie siedzi i tylko kolos zajmuje kupę miejsca i niby idzei potem na dwie części ale dupiato to wygląda i jakieś takie pokraczne i jak cos to do pokoiku kupię mamuty z Ikei a to pójdzie na strych jak juz Liwia nie będzie w nim jadła !!!! A poza tym mam łózeczko z drewexu i własnie to krzesełko i do wykonania można mieć wiele do zarzucenia za taką cenę i firmę !!!!

no i znów spanie oprotestowane teaz siedzi i bawi sie puzzlami :eek: kurde jak to ta babcia robi że z nią zawsze Liwia o 12 kimono :baffled: moze ją ogłusza :confused: eeeee zaraz zaganiam ją do robienia nalesników i już .... trudno nie chce spać to nie !!!

hej kobitki ale dziś słonko dawało:szok:
Posiedziałam sobie na balkonie ale nie szło długo bez wiaterku i uciekłam do domku i tylko nogi wystawiłam:-)Ale chyba w ciazy nie wolno tak sie wygrzewac na słoncu:confused::baffled::no:
mariaola masz racje strasznie to zleciało ale jeszcze zostało;-)a do krzesełek to może takie jak kubusiowa ma tez wypasione;-)jak nie wiesz niech prześle ci fote:tak:
czarnulka ale ci humorek dopisuje:tak::-D a jak sie usmiałam:-D:-D:-D
sandros Sonia duża dziewczynka:-)

Wczoraj obeszlismy z Oliwią całe miasto i sklepy bez wózka ,spała oliwka tylko godzinke w dzień i jescze poszła po południu na plac zabaw to usneła o 21 :szok: padła jak mucha .Już nie chce jeździc w wózku:no::no:

reklama
.Hejka.

.My dziś na spacerku cały dzień bez wózka ... ale to raczej z musu,wyprałam go dziś .Ale Lenka świetnie sobie radziła:tak:.

.Popołudniu ubrałam Lence słodką chusteczkę na głowę i co chwilę zbierała komplementy że wygląda jak laleczka:-).Ależ to miło słuchać pochlebstw na temat swojego dziecka:-).

.Wczoraj moja mała wysypała mi proszek do prania na podłogę w kuchni,nie miałam siły się na nią złościć:-D,bo czekałam na takie numery od kiedy Lenka nauczyła się chodzić:-).

.kubusiowa jestem bardzo ciekawa czy się powstrzymasz od grillowych pyszności...no ale w końcu weekend majowy jest tylko raz do roku;-).

.czarnulka chyba nie serwujesz swojej teściowej takich przypraw do jedzenia:szok:;-).A chipanddalesi ... miło popatrzeć;-).

.mariaola spox:laugh2:. Fajnie że będziesz na spotkanku.

.justyna szkoda że ciebie nie będzie no ale może i tym razem zrobisz nam niespodziankę:-p.

.oliwka masz rację ze trzeba uważać ze słońcem będąc w ciąży:tak:.No to wózek wyprać i spakować do piwnicy,niedługo się przyda dla drugiej dziewczynki:cool2:.

Gdybyście widziały u mnie bajzel na podłodze w dużym pokoju:eek: no oczywiście zabawki Lenki:-D.

.Spotkanko Park Chorzowski:

12 maja
-
diablica
-mmm
-karolinna
-mokkate
-czarnulka
-mariaola

19 maj

-iza1
-kaska76