• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-) No to kaśka czekam na zdjęcia :-)

a co do spotkania to na razie nie mamy żadnych planów, więc obydwa terminy nam pasują :-D i już nie mogę się doczekać...

karolinna to Lenka nie będzie miała rodzeństwa póki co, szkoda :-p ale plota poszła, hehe

reklama
hej hej !!!!!

Czarnulka skończ !!!! jakby tak patrzeć to jeszcze parę dziewczyn na czele ze mną i Tobą musiało by zapaść się pod ziemie !!

Luczynka ale Ta Wasza Klusia śliczna !!!! A dlaczego sam tatuś :confused: gdzie maminka :confused:

Sandros ja nie moge ale panna z tej Soni !!!

Karola Lenka czadowy taki trochę kosmiczny ma ten pojazd :-D

Kubusiowa a co Ty sobie myslisz że ja tu o rybkach będę referować :cool2:

MariOla ale przysdziłaś z ta Karolą :-D jak Cie nie ma to nie ma a jak wpadniesz to zaraz TAKI nius :laugh2:

MamaBoo a moze sprobuj z maskotkami i pomalutku a potem moze z pieskiem przyjaznym jakiś znajomych niech sie oswoi ! Nic nie rób na siłe ale delikatnie zachęcaj i pokaz moze że Ty jakiegos kotka albo psa głaszczesz i jak bedzie widział ze mama to moze pomału sie przekona !!
Liwia ma znów na odwrót lgnie do wszystkich futrzaków a boi sie much i pszczól i motyli :eek:

a ze spotkania to ja odpadam tym razem !!! zresztą juz pisałam !!
chyba bedziecie musiały sie dwa razy spotkać !!!!:laugh2:

dzień doberek:-)

Szykuje sie anm kolejny słoneczny dzień superowo, jak ja lubie ciepełko:tak: :-D
Kuba dzisja o 7 pobudka :-( no ale cóz o 20 spał jak susełek całą noc wiec nie mozna mic mu tego za złe.
Mykne zrobic małemu śniadanko a sobie na śniadanko kawusie z mleczkiem.
Dieta jakos leci tylko klipa ze mnie nie doliczyłam że dieta obejmnie dni majówkowe:-( :wściekła/y: i nici z grilowania oczywiscie moja osoba czy ja to wytrzymam jak beda koło mnie wcinac dobroci:baffled:

aaaaaa dzisaj moje złoto!!!!!!!!!:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D

Hejka babolki :-)

A juz myślałam że się na mnie obraziłyście i do Wikusi nie przyjdziecie ;-)

Karola,Mokkatka i Justyśka wy to giganciary jesteście ;-)

Ale mnie wczoraj Radek wku.... Ja sobie wieczorem zaczełam robić na psp zaproszenia a on mi jak wyszłam na chwile to zamknoł bo chciAŁ SOBIE COS SPRAWDZIC I MU KOMPA ZAMULAŁO *%^^&^%&%^%$

A mi kurna zimno wyskoczyło :-( i wwkurza mnie baaaaardzo :-( Ale kupiłam sobie dzisiaj na targu suuuuper bluzeczki i mi troszke lepiej ;-)

reklama
Hej dziewczyny

:zawstydzona/y: Karolinna ...... przepraszam za to zamieszanie, ale miałaś opis "pierwszy miesiąc" no i tylko CIĄŻA mi się skojarzyła :laugh2: :laugh2: :laugh2: A może jestem wieszczką ... ;-)

A propos czytania w myślach, właśnie chciałam zapytac kiedy organizujecie spotkanie, a tu czytam, że już jest w planach :-) SUPER ! Póki co pasują mi oba terminy i bardzo chętnie wpadnę poasić sie synusiem ;-) ;-) ;-)

Co do krzesełek ... mazry mi się jakies wypasione, najlepiej z plastikowymi wymienianymi blatami i ściąganym obiciem i najlepiej jakby w przyszłości można je przemienić z wysokiego do stolika z krzesełkiem :eek: Jest wogóle coś takiego, bo na allegro nie znalazłam :no:

Kubusiowa .... ty Kubusiowi fajne Kupiłaś ... możesz jeszcze raz wkleić fotkę i napisać coś o nim (jak się sprawuje, czy ma to co mi się marzy, gdzie je kupić i ile kosztoje

Justyna .... :rofl: :rofl: :rofl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry