• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!
Pewnie wszystkie siedzicie teraz na czacie wiec ja tu cosik napisze ;-)

U mnie narazie wszystko w porzadeczku. Sytuacja z @ sie wyjasnila i od jakiegos juz czasu niezle mnie zalewa ;-) pewnie stres triche popuscil. Wczoraj bylam w sadzie, oddalam legitymacje, powiedzialam mojej znajomej ktora byla moja szefowa kilka slow, poprosilam tylko o pozytywna (czyt. prawdziwa) opinie mojej pracy i zaswiadczenie z sadu ze pracowalam od do. To mi wystarczy i zloze w przyszlym tygodniu dokumenty w sadzie w Rybniku. Wyjdzie mi to tylko na dobre bo bede miala pod nosem podopiecznych. Mam tylko nadzieje ze beda mieli zapotrzebowanie na nowych kuratorow spolecznych :dry:

Obecnie siedze nad ksiazkami i papierami z uczelni bo nie wiem jak sie w tym roku wyrobie, poprostu koszmar :no: Mam 4 egzaminy, w piz.. zaliczen, polowe pracy licencjackiej do oddania, praca z socjologii na min 10 stron A4 a jestem....ho ho ho...gleboko w lesie. Nie mam jeszcze nic :baffled: :no: :-( a zostaly mi tylko 2 miesiace:eek: Pozyjemy-zobaczymy, najwyzej nadrobie usmiechem :-) :-D :-D :-D

Baska Kamilek jest nadzwyczaj silnym chlopcem :tak: moja Oliwka tez stoi ale jak zlapie ja za rece, sama nie chce stawac. A wozek kupilas naprawde sliczny:happy: , ja zostaje przy spacerowce z mojego wielofunkcynego ROANa bo jestem z niego bardzo zadowolona :tak:

A to kilka ostatnich fotek Oliwki:

reklama
Witam,

Karolina zdjecie sie nie powiekszy, bo jest takie male... Rafala komorka takie robi :confused::baffled:
Fajny jezdzik ma Lena i widac bardzo zadowolona.

Kubusiowa Kubus ma super usmiech

Luczynka najbardziej spodobalo sie zdjecie w okularach z usmiechem - fajne

Czarnulka, staram sie jak moge, juz od miesiaca trabie, ze 10 chce wolne, wiec mam nadzieje, ze moje proby zostana wysluchane i zjawimy sie z Sonia u na urodzinkach Wiki.

Zdjecia jednak jutro, dzis przed praca mialam male urwanie glowy z dokonczeniem korekty ksiazek i ledwo sie wyrobilam. Jutro mam prawie caly dzien wolny, wiec jutro beda zdjecia.

Pozdrawiam,

Witam raniutko :-)

Sandros będe trzymała kciuki by cie puścili! :-)

Mam nadzieje że wczoraj nikogo nie uraziłam na czacie swoimi głupimi żartami i tekstami za które z góry przepraszam! Nie chcę byście cos sobie o mnie głupiego pomyślały!!!

No to srebro !!!!!:-D
(Kaska- Czarnulka nas wyprzedziła :-D :-D :-D )

Czarnulka- nie czuję się urażona.....

Karolina- Lenka super wygląda ze swoją "furą" :-D I jak pod kolor ją ubrałaś, ho, ho, ho......

Luczynka- zdjecie w okularach- świetne!!! :-) :-):-)

Baska- obniżaj łózeczko i to jak najprędzej :-) Jak już raz opanował technikę wstawania, to teraz będzie stale ćwiczył.... :-D
Jak juz pisałam- Daria zaczęła chodzić, jak miała skończone 8 miesięcy. Ale ja jej nie stawiałam, czekałam aż zrobi to samodzielnie. Problemy z kręgosłupem mogą pojawić się wtedy, gdy dziecko nie jest gotowe do chodzenia, a rodzice usiłuja ten proces przyśpieszyć. Więc mysle, że nie masz o co się martwić. Masz silnego chłopczyka!!! :-)

Martynka już w łóżeczku-zasypia!!!! :-) Chyba urodziłam misia polarnego.... :-D

hejka
My sie juz szykujemy i wyruszamy na miasto;-)
karolina chyba później byłam spakowana ale teraz musze być przygotowana z tymi moimi excesami zdrowotnymi:-D wole miec wszystko uszykowane tylko se jeszcze jedna koszule dokupić na ramkach :-)Lenka fajny pojazd ma:tak:
czarnulka chyba wiesz ale nas nie bedzie ,za daleko;-)

witam z kawusią:-)

Kuba rządzi na całego a ja szybciutko skrobne pościk:-D

karolina - ale pojazd ma Lenka do twarzy jej z ta furą:-D

mokkate - juz Martynka usypia po nocnym spaniu:szok: to o której ona wstała????

baska - super silny kamilek brawo fakt obizaj szybciutko ten materacyk bo to chwila moment a kamilek wyskoczy i pobiegnie do kuchni do lodówki po kiełache;-) :-D :laugh2: :-D :laugh2:

czarnulka - ja nie czuje sie w zaden spsób urażona bądż obużona:tak: widać że macie z mężem poczucie horrroruuuuuu;-) :-D :laugh2: tj humoru i tak trzymać. A wedkowanie to chyba mieliście do samego ranoa coooo????:laugh2: :laugh2:

justynka - a jak tam u ciebie samczkiem sie obyło czy rybobranie???????? ;-) :-D :laugh2: :-D :laugh2:

iza - trzymam kciuki :tak: i wiecej optymizmu i wiary w siebie!!!!!!!!!!

sandros - Sonia to juz taki starszak przy tym poważnym rowerku:tak:

luczynka - dobrze że sprawy zawodowe jakoś sie poukładały:tak: a zdjęcia małej superowe!!!!!!!!!! Dla mnie bomba z okularkami i czapusia super:-)

A ja wczoraj przez te gadanie nic nie zrobiłam:-D ale cóż miło pogadac z fajnymi kumpelkami:-) Kubus wczoraj był u fryca ale jaki niespokojny szok i niestety nie jest obcięty jak chciałam bo poprostu sie nie dał ale cóż może na wakacje damy rade na nowa fryzurkę

spadam bo mały buntownik sie iskrzy z wściekłości że sobie klikam:baffled: Po południu wybywamy na działkę.

miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry