• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam was
my juz po spacerku ,byliśmy w skarbówce a ludzi :szok: dobrze że swoje oddałam wcześniej bo miałam zwrotu a dzis to mamy bo miała dopłacić;-) mała teraz spi ,ziemniaki obrane na frytki ,cacyki i kotlet i obiad z głowy:-)
karolinna jescze nic nie kupowałam tzn pościel pampersy i takie potrzebne rzeczy ,a ciuszków to nie kupuje bo mam całą szafke po Oliwi i nawet takie nowe co nie zdązyła założyć ,jeszcze siostra nakupowała i wyprawke ze szpitala mi zrobiła przywiezie mi tak że ciuszków nie kupuje .Bo niewiem kiedy w tym obchodzi:szok::confused::-DNo i wózek tez bedzie po małej ,mam go wyprany i schowany.
czarnulka sluczne córunie a Wikunia jakie ma włoski ładne ,ja jescze takich kiteczek nie moge robić tylko z tyłu jedną:-D
anian jak tam wózek ,kupiliście?

reklama
Juz jestem w domu, mała śpi...przetrzymałam ja dzisiaj...:-D :-D :-D
Musze ją pochwalić, była bardzo, bardzo grzeczna....

Justa- wracam do pracy od września. Koniec obijania się. :-D
Nie wiem tylko czy znajdę czas na BB....:no:

Kaśka- nie miałam pojecia , że tam jest dogoterapia....:szok: Całe życie się człowiek uczy....:tak: :-D Szkoda, że w poniedziałek mam wyjazd, to spotkalibyśmy sie u mnie na kawie... Chyba, że coś mi się poprzesuwa....:confused: :happy:

Czarnulka- super, że już humor lepszy. Ale macie fajny park!!! Bardzo lubię pawie. Córcie śliczne!!!!:tak:

Idę obiad szykować...

Dziewczyny napiszcie mi proszę które z was mniej więcej będą i z kim na urodzinkach Wiki,bo chciałam oszacować około ile osób będzie ;-)Przypominam że odbędą sie 10.06.07 w Niedziele o godz. 15.00 :-)

dzień doberek:-)

Jestem w szoku ale pozytywnym jaka zmianę przechodzi moje dziecko:szok: :-) dzisaj Kuba spał od 20:15-9:00. Jak ja sie dzisiaj wyspałam az mnie głowa bolała z nadmiaru snu;-) Tak oglnie Kubus od 3 dni humor poprostu bombowy usmiech od ucha do ucha. Wczoraj baraszkowalismy na dzialce u moich rodziców, ale miał raj wrzuce kilka fotek to same ocenicie.
Od 11 Kuba robi sobie drzemkę, obiadek juz czeka na smyka wiec jak sie tylko obudzi to obiadek i na 15 umówieni jestesmy do frycka:-D

Załączniki

• DSC04982.JPG
    DSC04982.JPG
    214,3 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC04983.JPG
    DSC04983.JPG
    231,9 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC04988.JPG
    DSC04988.JPG
    172 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC04990.JPG
    DSC04990.JPG
    224,3 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC04991.JPG
    DSC04991.JPG
    265,5 KB · Wyświetleń: 79
czarnulka - córcie przesłodkie, i super że humorek dzisja juz dobry:-)

mokkkate - cos te nasze dzieciaczki jakos zawsze współgrają:-D Kuba tez ostsnie dni bardzo grzeczny i nawet na spacerkach w w ózku grzecznie siedzi!! czyzby ta zgodność Martynki i Kubusia to jakis znak:tak:

na dobry dzionek duzo usmiechu wszystkim przesyła Kubuś

.Hej.

.My po spacerku,Lenka szybko zasnęła ale to dlatego że wybawiła się z koleżanką Wikusią :-).

.kubusiowa ale wklejasz dużo fotek ,jak dla mnie bombowo:-D.Kubuś super,mały pomocnik i ten uśmiech na miły dzionek... :laugh2:.

.czarnulka bardzo fajne fotusie z twoimi modelkami a i ty wyszłaś na nich bardzo fajnie:tak:.A ta opaska kupiona na allegro czy robiona przez ciebie lub twoją mamę:confused:.

.oliwka to cię nic nie zaskoczy teraz;-) a torba do szpitala już spakowana:confused:.

.sandros nie chce mi się to zdjęcie powiększyć :no: . Ale nawet na takim małym widać ze Sonia przejęta rowerkiem ,nawet nie ma czasu żeby spojrzeć do aparatu;-).

.anian wielkie brawa za płaski brzuszek:cool2: a ile tych brzuszków robisz co dzień:confused:.

.justyna nasze dziewczyny się umówiły chyba z tym dzisiejszym spaniem :happy:.

.
spotkanievk0.jpg
DZIŚ O 20.00 CZAT.

.Miłego dnia.

Hej dziewczyny! Ostatnio jakoś mam mało czasu i mniej zaglądam na bb a od 9 maja już nie będę mieć netu :-(

Kaśka ja też nie miałam pojęcia że tam jest dogoterapia, ciekawe jak Piotrkowi spodobają się zajęcia.

Baska fajnie że kupiliście wózeczek! Gratki dla Kamilka z okazji ząbka!!! Kamilek jest bardzo silny, szok że już wstaje, a krzywdy na pewno sam sobie nie zrobi. Ciekawe kiedy zacznie chodzić :happy:

Czarnulka dziewczynki śliczniutkie :tak: , ja też Cię podziwiam że sobie radzisz z dwójką dzieci! Masz prawo czasem mieć małego dołka, ale fajnie że już masz lepszy humorek! :tak: A z tymi urodzinkami to jest tak, że bardzo chciałabym pojawić się na nich z Karolcią, ale Rysia prawdopodobnie już wtedy nie będzie więc raczej ciężko będzie mi się samej wybrać, chyba że z kimś się zabiorę, albo ewentualnie poproszę tatę żeby mnie zawiózł, problem tylko w tym że on niecierpi jeździć po Sosnowcu i raczej chętny do tego nie będzie :sick:

Kubusiowa ale Kubuś juz jest duży! Śliczny kawaler Ci rośnie!:tak:

Mąż dziś idzie na spotkanie w sprawie wyjazdu, dziś się prawdopodobnie wszystkiego dowie. Strasznie jestem ciekawa czy wyjedzie w końcu czy nie :confused:

reklama
moja gwiazda jeszcze śpi zaraz będę ją cucić :eek:

Kubusiowa usmiech ma zabójczy !!!

Czarnulka jeszcze raz potwierdzam przy świadkach nas wpisz na listę w liczbie 3 !!!

Karola no raz się kozy widziały i juz sztamę trzymają :-D

Mokatka a co z Martynką od września ???
i ubawiło mnie to ze lubisz pawie :laugh2: :eek: tak mam dziwne poczucie humoru :baffled:

Izka no to wyżyj sie jak 9 masz zniknąć !! a na jak długo ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry