• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Mokatka: my tam bedziemy jeździć co tydzień. a spróbuj śnikąć z bb, to Ci naklepię.

Czarnulka: ja muszę luknąć, jak pracuje małż, ale Tito i ja będziemy. a jak dietka????????

mam nadzieję, że Tytus zrobi nam prezent na wakacje i zacznie łazić.

Hej!!!!

Czarnulka - Wikusia słodko wygląda w grzyweczce :-D :-) :laugh2:

Kubusiowa - ale z Kubusia pomocnik :laugh2: :-D :-D licznie się uśmiecha od ucha do ucha :-)

Karolinna - wózek kupiłam w hurtowni BOCIEK w Zabrzu

Mokatte - ależ proszę bardzo ;-) ;-) ;-)

Kaśka - a na czym polega ta terapia:confused: :confused: :confused: Jaki wózek kupujecie:confused: :confused: :confused:

Iza - chyba zacznie szybko Kamilek chodzić bo to co on wyprawia to jestem w :szok: :szok: :szok: Szkoda ze nie bedziesz uczęszczała już na bb. Napisz czy Rysio wyjeżdża:confused: :confused: :confused:

Wkleje wam dzisiaj jeszcze albo jutro jak Kamilek stoi w łożeczku bo to uwieczniłam :-D

Napewno będę na czacie :-) ;-) :tak: :-D

Dziewczyny napiszcie mi proszę które z was mniej więcej będą i z kim na urodzinkach Wiki,bo chciałam oszacować około ile osób będzie ;-)Przypominam że odbędą sie 10.06.07 w Niedziele o godz. 15.00 :-)

Chyba za małymi literami to napisałam czy co??????????????? A może nie chcecie już przyjść na urodzinki Wiki??????????????????

Justyś i Kasiek juz zapisane ;-)

Iza było by nam baaaardzo miło jak byś dała rade przyjechać.Moze si z kimś dasz rade zabrac?!

karolka dzięki :-) Miło mi czytać ze dobrze wyglądam ;-) A opaske i czapeczke kupiłam i nie na allegro ;-) pisze jeszcze na innym forum i tam dziewczyna robi różne takie dzieła ;-) Emilka ma po wiki z tamtego oku tez od tej dziewczyny :-)

I dziekuje wam wszystkim wogóle za miłe słowa ;-) Dobrze że moje dołki nie trwają dłużej jak jeden dzień ;-)

A na czacie będe,ale nie o 20 tylko chwile puźniej jak moje pujdą spać.A chodzą około 20.30 ;-)

Baska koniecznie musisz wkleić dowód na stanie Kamilka ;-) :-) A R wyjeżdża już na 100% najprawdopodobniej 13 maja (ale termin może ulec zmianie)

Justynko nie wiem na jak długo znikne, czekam aż będzie możliwy net z UPC a to ma być w miesiącach wakacyjnych. Ja nie wiem co ja będę robić, odcięta od świata (od Was) bez męża, chyba zwariuje.

.Hejka wieczorkiem.

.Zanim wejdę na czat to jeszcze napiszę posta;-).

.Muszę coś napisać bo bardzo się cieszę:-).Już nie pamiętam ile miesięcy Lena przy myciu głowy płakała a dziś nie było ani jednej łezki i było nawet trochę śmiechu:biggrin2:,jak ubrudziła mamie policzek z piany z szamponu:happy:.

.Dziś też na spacerek(pierwszy raz) wzięłyśmy jeździk i postanowiłam to uwiecznić zdjęciami Lenki,które wkleję na dole posta:-).

.justyna skąd wiedziałaś:confused::cool2:.

.baska no chłopisko silne z Kamilka ze szok:tak:.A czy ty albo twój mąż jak byliście mali to też wykazywaliście się taką siłą:confused:.

.oliwka a przy pierwszej ciąży też byłaś tak szybko spakowana do szpitala:confused::cool2:.

.iza nie martw się,na pewno nie zwariujesz,przecież zostajesz z Karolcią.A twoja rodzina,przyjaciele i znajomi na pewno nie pozwolą ci się nudzić:laugh2:.

.czarnulka ja i Lenka mamy zamiar przyjść ,ale co do Piotrka to potem ci napiszę.

.Ok, no to wklejam 2 fotki:-).

.
lenkakk2.jpg
.

.
lenka1pf6.jpg
.

.Miłego wieczoru i idę zerknąć na czat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama